AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: Sang生
打印 上一主題 下一主題

[分享] Sang生 - 好文章-玩家心情文章 [複製鏈接]

EXP
61 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-21 17:59 發表
樓上位人兄都同我講我想講既野哂,我諗你有讀寫障礙,睇睇醫生好D既...

哦..原來同病相憐,兩個都理解唔到
你同埋隻護主犬傻得咁有趣,咁當我冇講過個句啦
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
124 點
原帖由 023023 於 2009-12-21 18:36 發表 哦..原來同病相憐,兩個都理解唔到你同埋隻護主犬傻得咁有趣,咁當我冇講過個句啦
唔夠人講話人傻,唔知自己有幾正常;P你理解唔到我話你咩,你話我理解唔到你講咩;P笑死;P 如果一隻game人流減少既話,你驚官方唔會做野?

EXP
61 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-21 18:39 發表
唔夠人講話人傻,唔知自己有幾正常;P你理解唔到我話你咩,你話我理解唔到你講咩;P笑死;P

邊忽見我唔夠你講?咁你又係咪唔夠人講先話人理解力有問題;P
我話當冇講過個句係唔發生罵戰住,但你兩個死咬住唔放我咪同你玩下囉
後面個句真係唔明,唔知你笑咩野
唔好話我理解力有問題呀,因為你一話我就代表你唔夠我講架啦;P ;P

EXP
124 點
原帖由 023023 於 2009-12-21 18:43 發表 邊忽見我唔夠你講?咁你又係咪唔夠人講先話人理解力有問題;P 我話當冇講過個句係唔發生罵戰住,但你兩個死咬住唔放我咪同你玩下囉後面個句真係唔明,唔知你笑咩野唔好話我理解力有問題呀,因為你一話我就代表你唔夠 ...
你講野呢...唔該組織一下...[唔好話我理解力有問題呀,因為你一話我就代表你唔夠我講架啦]此話何解:L?我話你就代表唔夠你講?咁D醫生話D有讀寫障礙既人低理解能力,咁係咪姐係個醫生唔夠個病人講:L[後面個句真係唔明,唔知你笑咩野]笑你無知:lol[我話當冇講過個句係唔發生罵戰住,但你兩個死咬住唔放我咪同你玩下囉]咁請問我同人嘈緊關你乜事?多事精...[邊忽見我唔夠你講?咁你又係咪唔夠人講先話人理解力有問題]我唔係唔夠你講嚕,只係一隻咁既小學雞,道行未夠就行出黎串人,不知所謂

EXP
61 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-21 18:52 發表
你講野呢...唔該組織一下...[唔好話我理解力有問題呀,因為你一話我就代表你唔夠我講架啦]此話何解:L?我話你就代表唔夠你講?咁D醫生話D有讀寫障礙既人低理解能力,咁係咪姐係個醫生唔夠個病人講:L[後面個句真係唔明,唔 ...

唔夠人講話人傻,唔知自己有幾正常,黎句係你講o既,照用番你o既道理
你話我理解力有問題亦等於你唔夠我講
咁都理解唔番我直情唔洗睇你d 1 9 比喻
我入黎講意見你話我多事?我冇幫到另外個位仁兄,淨係講我o既睇法又關你事?串又冇串你
你唔話下你隻護主犬先?
連我用番你講o既野黎串你都唔明,你黎個老人痴呆o既老人家我會驚驚?
發覺你真係串得好白痴,
遂個point去駁但又駁唔哂,又駁得唔好,不知所謂!

EXP
124 點
原帖由 023023 於 2009-12-21 19:02 發表 唔夠人講話人傻,唔知自己有幾正常,黎句係你講o既,照用番你o既道理你話我理解力有問題亦等於你唔夠我講咁都理解唔番我直情唔洗睇你d 1 9 比喻我入黎講意見你話我多事?我冇幫到另外個位仁兄,淨係講我o既睇法又關你 ...
請問呢,我邊句話你傻?請問你唔係多事咩?我同人講野你插把嘴埋黎,咩意思?[咁都理解唔番我直情唔洗睇你d 1 9 比喻]請問比咩喻呢?我邊一句有用到比喻去話你呢?定係你想我用比喻黎話你?[你唔話下你隻護主犬先?]點解你咁肯定佢係我護主犬呢?你過份自信?[連我用番你講o既野黎串你都唔明,你黎個老人痴呆o既老人家我會驚驚?]你有邊句係用番我既理據我串番我呢?老人痴呆係關唔記得野事,唔關明唔明事嚕=.=[發覺你真係串得好白痴]你話我白痴?你唔係仲白痴咩?[遂個point去駁但又駁唔哂,又駁得唔好,不知所謂!]何為串得好?我駁唔哂你所謂既野係因為我廢事駁,你D無聊既POINT我駁黎都冇用:(

EXP
61 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-21 19:16 發表
請問呢,我邊句話你傻?請問你唔係多事咩?我同人講野你插把嘴埋黎,咩意思?[咁都理解唔番我直情唔洗睇你d 1 9 比喻]請問比咩喻呢?我邊一句有用到比喻去話你呢?定係你想我用比喻黎話你?[你唔話下你隻護主犬先?]點解你咁 ...

可能你將d point分開哂黎駁,唔清楚我上文下理
有料個d point你唔駁,你走去駁埋個d無聊o既-.-
即係[我話你傻仔,你就話我仲傻過你]咁樣個d
唔想再嘈落去啦,我諗我黎一黎,你同某人兄o既罵戰都會暫停架啦可
黎個係我最後一個回覆:)
黃勁威我對你好失望!

EXP
124 點
原帖由 023023 於 2009-12-21 21:24 發表 可能你將d point分開哂黎駁,唔清楚我上文下理有料個d point你唔駁,你走去駁埋個d無聊o既-.-即係[我話你傻仔,你就話我仲傻過你]咁樣個d唔想再嘈落去啦,我諗我黎一黎,你同某人兄o既罵戰都會暫停架啦可黎個係我最 ...
[可能你將d point分開哂黎駁,唔清楚我上文下理]你上咩文下咩理姐=.=你根本你段段野都係唔清唔楚[有料個d point你唔駁,你走去駁埋個d無聊o既-.-]請問點樣先算有料既POINT呢?你認為有料我可能覺得冇呢,睇下觀點係咩咖姐,你考試會唔會去答一D你冇把握既答案呢?[唔想再嘈落去啦,我諗我黎一黎,你同某人兄o既罵戰都會暫停架啦可]請你唔好過份自信=][黎個係我最後一個回覆]早走早著=]:lol

EXP
143 點
唉 算喇..
同2個ON 9仔繼續糾纏落去都冇係結果
明明死左都可以講番生,咁冇意思啦
1個特種人.屎忽坐住個腦..另1個就問埋D廢話「講少野係有罪?」有罪你就比人審緊啦 勁無聊~"~
又威又型..簡直冇得頂;P
最後送上一個聯絡電話
任打唔嬲

EXP
124 點
原帖由 鬆弛仔 於 2009-12-22 20:23 發表 唉 算喇..同2個ON 9仔繼續糾纏落去都冇係結果明明死左都可以講番生,咁冇意思啦1個特種人.屎忽坐住個腦..另1個就問埋D廢話「講少野係有罪?」有罪你就比人審緊啦 勁無聊~"~又威又型..簡直冇得頂;P ...
[同2個ON 9仔繼續糾纏落去都冇係結果]好似你ON 9 D嚕:L[1個特種人.屎忽坐住個腦]一早就OFF左TOPIC 仲要係到講,跌左出九霄雲外既野都要摷番出黎講,冇野講都唔好搵番D陳年野出黎講丫:L[另1個就問埋D廢話「講少野係有罪?」有罪你就比人審緊啦 勁無聊~"~]好似係你鬧人話人地講野小,人地駁番你都好正常姐,好似你剛剛咁話我渣白卡,我渣白卡都唔會係到同你講野啦,傻仔,,:L冇野丫你:L洗唔洗我帶你去睇醫生;P?[明明死左都可以講番生,咁冇意思啦]死都講得番生有咩唔好?你老.母死左我可以幫你喎;P

EXP
16 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-21 18:52 發表
你講野呢...唔該組織一下...[唔好話我理解力有問題呀,因為你一話我就代表你唔夠我講架啦]此話何解:L?我話你就代表唔夠你講?咁D醫生話D有讀寫障礙既人低理解能力,咁係咪姐係個醫生唔夠個病人講:L[後面個句真係唔明,唔 ...

小學雞?????

EXP
58 點
好簡單一句[物以類聚,人以群分]高lv o既人聚埋一齊亦無可口非丫
最後我想問下各位:起打boss果陣同時有 一個120lv o既人組你同一個80lv o既人組你,你會入邊組?(唔計任何朋友/部落關係)

EXP
12 點
[quote]原帖由 wongkingwai 於 2009-12-21 18:52 發表
你講野呢...唔該組織一下...
執人口水尾 ->加上講野係唔駛組織既...組織係用個腦咖;P  <-你唔係話講野唔使組織 係用個腦架咩?
點解你又叫人講野組織一下先呀?咁咪即係推翻自己?[以子之矛,擊子之盾]呀? 真係比你笑死:lol

EXP
124 點
原帖由 haze 於 2009-12-24 18:04 發表 [quote]原帖由 wongkingwai 於 2009-12-21 18:52 發表 你講野呢...唔該組織一下...執人口水尾 ->加上講野係唔駛組織既...組織係用個腦咖;P   ...
我係叫佢用個腦組織一下佢講既野,都話左要有批判性思考,用個腦諗下先好講野,~同埋你呢,話我執人口水尾,你自己唔係咩?[以子之矛,擊子之盾]學我講番E句,同埋你話我執人口水尾個句呢,係我自己講出黎咖=.=唔好弱智丫唔該,將我講既野黎反駁我,理據又唔足,仲要係到搭傘,時下D老師點教人咖~~

EXP
12 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-25 09:28 發表
我係叫佢用個腦組織一下佢講既野,都話左要有批判性思考,用個腦諗下先好講野,~同埋你呢,話我執人口水尾,你自己唔係咩?[以子之矛,擊子之盾]學我講番E句,同埋你話我執人口水尾個句呢,係我自己講出黎咖=.=唔好弱智丫唔該 ...

sorry!我完全睇唔到邊隻字邊個詞你係叫人用腦組織左先講野囉:lol [以子之矛,擊子之盾]?<--呢句既典故係出至於你口?:funk: 嘩 咁你咪好勁 如果係既話我認我執你口水尾:bowdown:( 加上講野係唔駛組織既...組織係用個腦咖)<-我諗你唔會唔記得你講過lee句架可?原來你都仲識講野係用把口.組織思考係用個腦。所以呢你就唔好話人:(你講野呢...唔該組織一下) 連你自己都係[以子之矛,擊子之盾],簡單黎講係 自相矛盾,說話前後抵觸,咁叫唔叫理據?[以子之矛,擊子之盾]<-呢句明係潤你,你當好有成功感出至你口;P 咩野叫做(搭傘),成個人坐係把傘度係個天飛落黎呀?:lol 你知唔知中國文字一字多義?分分鐘用錯一個字會令人好大誤會架;P 應該係(搭訕)先岩 你下次唔識黎問我。香港係有言論自由 我鐘意講咩都得啦 你可以唔理架:lol

EXP
16 點
原帖由 haze 於 2009-12-25 14:46 發表

sorry!我完全睇唔到邊隻字邊個詞你係叫人用腦組織左先講野囉:lol [以子之矛,擊子之盾]?

絕對讚成!!!

EXP
379 點

= =

E+D新手升得好快.........:eeeee: :eeeee: :eeeee:
、(永 远 ) …,到 底 °有 多 远 。√

EXP
1767 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

好正,,,我會學下

EXP
16 點
原帖由 唯愛乂星 於 2009-12-30 19:26 發表
E+D新手升得好快.........:eeeee: :eeeee: :eeeee:

係呀..所以吸引左好多人買點升新既ac