AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1356|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

[轉貼]12星座邊個最《姣》? [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主
第一位:天蠍座
不要以為天蠍人外表冷冰冰的,實情是外冷內熱,一眼之間,佢可能已經深深愛上你,仲計畫連串大計將你俘虜,再加上性感得來又熱情,有時連自己發功「ed」都唔知,所以企係身邊的你,練定定力好!

第二位:水瓶座
好易愛上人的水瓶,好易動情,但又好易後悔,就像一片風,當你或者正在盤算應唔應該接受佢份真愛的同時,對唔住,可能佢已經愛上了其他人。

第三位:雙魚座
太有豐富想像力的雙魚人,太容易被自己想像出來的感覺感動起來!多情,多變的雙魚人,別人未開始發動攻勢便已經酒不醉人自醉,恐防最後變成自己一個人戀愛!

第四位:天秤座
善解人意的性格,再加上可愛的外表,通常都能戰無不勝,想呢個得呢個,所以成日俾人花心感覺!最弊仲係佢真係有計仔,令佢愛的人掉番轉追佢呢樣先難學,無乎!

第五位:巨蟹座
好敏感好浪漫的星座,同雙魚有得揮,成日鍾意埋無結果的感情,因為太有家庭觀念,所以太想有個人愛,不自覺發起姣上來,老女人幻有此症,俗稱「發老姣」,大忌!

第六位:白羊座
太衝動令佢太易愛上人,咪睇佢好似毫不上心,其實已經燒到入心,不過怕衰先至唔俾你睇清佢個心!不過白羊人有樣好,就伙輸了最多再來個,唔使死!一日未死仲有排玩!

第七位:金牛座
金牛原本對愛情執著,普遍來說係好表現,但如果接收了錯誤密碼,以為別人愛上她,那就大鑊加大鑊!執著的她會竭盡所能,愛到你死!如果發錯對象,相信會變成瘀到死!

第八位:人馬座
愛情對人馬人來說,最緊要好玩,合則來不合則去,唔使發姣,話做就做,話愛就愛,講多無謂,行動最實際!要發姣先至得,寧可揀個就手方便快捷,仲好!

第九位:獅子座
太要面、太有尊嚴,點會在你面前寬衣解帶,求你乞憐一點愛?!發姣留俾其他人,發惡就一定不作他人選!對獅子人,軟功比硬功好!姣功又真的比武功好,所以出招時請謹記!

第十位:雙子座
唔好以為雙子人多數花心,一定會好易發姣!對唔住,聰明的人通常都被聰明誤!太多的計算,太計較得失,最後反而得不償失!所以姣功留俾其他人,心算就留番俾自己活學活用!

第十一位:山羊座
山羊座太過守舊,太過古板,除非太多年無發市,否則佢寧可活在自已的世界中,跟工作談戀愛會更有安全感!山羊人對愛情有自己的一套,但唔代表呢一套唔得,只不過嫌太過冷門!

第十二位:處女座
沒有一個星座比處女人更計算!可惜愛情通常在矇盛盛的情況之下才有發展!所以處女人並不適宜找甜心談戀愛,反而身邊甜心,似同事或同屋主更為貼切!
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
2596 點
金牛原本對愛情執著,普遍來說係好表現,但如果接收了錯誤密碼,以為別人愛上她,那就大鑊加大鑊!執著的她會竭盡所能,愛到你死!如果發錯對象,相信會變成瘀到死!

EXP
1247 點
第六位:白羊座
太衝動令佢太易愛上人,咪睇佢好似毫不上心,其實已經燒到入心,不過怕衰先至唔俾你睇清佢個心!不過白羊人有樣好,就伙輸了最多再來個,唔使死!一日未死仲有排玩!

七級帝王會員

o0樂天0o/卍絕影卍

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
4363 點

瑪瑙石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章

山羊座太過守舊,太過古板,除非太多年無發市,否則佢寧可活在自已的世界中,跟工作談戀愛會更有安全感!山羊人對愛情有自己的一套,但唔代表呢一套唔得,只不過嫌太過冷門!

EXP
1767 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

第九位:獅子座
太要面、太有尊嚴,點會在你面前寬衣解帶,求你乞憐一點愛?!發姣留俾其他人,發惡就一定不作他人選!對獅子人,軟功比硬功好!姣功又真的比武功好,所以出招時請謹記!
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
3207 點
善解人意的性格,再加上可愛的外表,通常都能戰無不勝,想呢個得呢個,所以成日俾人花心感覺!最弊仲係佢真係有計仔,令佢愛的人掉番轉追佢呢樣先難學,無乎!

主打遊戲
夢想世界
EXP
464 點
你說我有一種特有的天賦 , 那就是悲傷的天賦

我說你也有一種特有的天賦 , 那就是讓我悲傷的天賦

EXP
636 點
第三位:雙魚座
太有豐富想像力的雙魚人,太容易被自己想像出來的感覺感動起來!多情,多變的雙魚人,別人未開始發動攻勢便已經酒不醉人自醉,恐防最後變成自己一個人戀愛!

EXP
304 點

EXP
452 點
善解人意的性格,再加上可愛的外表,通常都能戰無不勝,想呢個得呢個,所以成日俾人花心感覺!最弊仲係佢真係有計仔,令佢愛的人掉番轉追佢呢樣先難學,無乎

EXP
379 點
、(永 远 ) …,到 底 °有 多 远 。√

EXP
1165 點
第十位:雙子座
唔好以為雙子人多數花心,一定會好易發姣!對唔住,聰明的人通常都被聰明誤!太多的計算,太計較得失,最後反而得不償失!所以姣功留俾其他人,心算就留番俾自己活學活用!