AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1821|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

[分享] 天羽的10個假如!! [複製鏈接]

EXP
16 點
樓主
1:假如寵物莊園不用20分鐘去一次,,大家一定會努力整時裝
2:假如精魂能夠用五個來合成升高一個等級你說是多好
3:假如沒有物品綁定,,玩家們可以自由交易令他們增加買點數
4:假如打怪能夠掉錢,,那我就不用這樣窮
5:假如紅名能夠很快清掉,,我就不用常常買點
6:假如聊天沒有體力限制,,大家一定會經常聊天
7:假如偵查術能夠看到區王..我就不用花錢買惡尾
8:假如打副本能夠出3~4精魂..我就不用花2元買精魂
9:假如加10身裝能發光..我一定全身整到加10變做一個光人
10:假如我是Sang生,,你會變有錢人嗎??
:time:
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
379 點
沒錯:eeeee: :eeeee: :eeeee: 整得好:em800_11: :bigcry: :bigcry: 煩
、(永 远 ) …,到 底 °有 多 远 。√

EXP
1746 點
原帖由 Sang生 於 2010-1-31 18:11 發表
1:假如寵物莊園不用20分鐘去一次,,大家一定會努力整時裝
2:假如精魂能夠用五個來合成升高一個等級你說是多好
3:假如沒有物品綁定,,玩家們可以自由交易令他們增加買點數
4:假如打怪能夠掉錢,,那我就不用這樣窮
5:假如 ...

1:假如寵物莊園不用20分鐘去一次,,大家一定會努力整時裝(大家努力整時裝象徵著時裝會大減價 你明白嗎?
2:假如精魂能夠用五個來合成升高一個等級你說是多好(如果係感 隻game仲有咩好玩..?個個6品裝容乜易
3:假如沒有物品綁定,,玩家們可以自由交易令他們增加買點數(沒意見)
4:假如打怪能夠掉錢,,那我就不用這樣窮(打怪都有掉錢的喔=0="有少部份boss/其實做任都有錢拎
無須執著那幾毫十塊吧...
5:假如紅名能夠很快清掉,,我就不用常常買點(跟第3項不是矛盾嗎?到底你想買點數定唔買點數??/冇人叫你殺人)
6:假如聊天沒有體力限制,,大家一定會經常聊天(做一個任都有幾萬蚊 普普風vip冇記錯7萬到大約 我唔明關體力限制咩事
7:假如偵查術能夠看到區王..我就不用花錢買惡尾(e個我覺得幾搞笑 人地賣個d惡尾變出黎@@?人地都係打出黎既姐...
8:假如打副本能夠出3~4精魂..我就不用花2元買精魂(跟第2項答案接近)
9:假如加10身裝能發光..我一定全身整到加10變做一個光人(e個我覺得剩係得+3以上武器先有光我都覺得唔夠 不過太光又會造成影響...gm應該諗諗佢)
10:假如我是Sang生,,你會變有錢人嗎??(唔明你up乜)
最後送番個假如比你
假如我係李嘉誠.................
(個人意見:太多幻想對自己係有害的)

EXP
58 點
假如d元寶可以任拎米仲好:fly: :fly: :fly:

EXP
332 點
原帖由 心霜乂碎 於 2010-1-31 23:30 發表
最後送番個假如比你
假如我係李嘉誠.................
(個人意見:太多幻想對自己係有害的)

假如個個都係李嘉誠,
邊個做打雜?!

EXP
379 點

假如~~~~一切未來

假如我係李嘉誠:eeeee:
可以賺多不勝數錢:eeeee: :eeeee: :eeeee:
但他係股票架~:em800_16:
不是送點架
(不要再幻想一切無法實現既野)
假如我們係遊戲生活~~世界又點呢~~

EXP
1746 點
原帖由 Lucciola 於 2010-2-1 18:18 發表

假如個個都係李嘉誠,
邊個做打雜?!

請看清楚我精細既文字 我只係話我係李嘉誠 冇話過個個XDD
請小心審題~HAHA
人其實每個都好獨別 正所謂
人有相似 物有相同
但係唔會一樣的
所以E個世界唔會有第2個同李嘉誠一樣既人出現@@

EXP
332 點
原帖由 心霜乂碎 於 2010-2-1 23:28 發表

請看清楚我精細既文字 我只係話我係李嘉誠 冇話過個個XDD
請小心審題~HAHA

我只係加以補充
並唔係回應
唔好誤會 plz:]

EXP
39 點
假如我是一個對天羽充滿熱誠的玩家
我會針對遊戲本身的缺點提出意見
再跟其他玩家討論 發表一個對天羽遊戲有建設性的意見
而不是攻擊其他玩家所提出的意見

EXP
379 點
越來越多假設性既意見:em800_02: ........

EXP
24 點
假如我係李嘉誠,我會洗哂佢副生+
ac:靈月嵐 部落:甜蜜小屋           招人同我玩,同帶我升

EXP
1746 點
原帖由 Lethe駿 於 2010-2-3 18:47 發表
假如我是一個對天羽充滿熱誠的玩家
我會針對遊戲本身的缺點提出意見
再跟其他玩家討論 發表一個對天羽遊戲有建設性的意見
而不是攻擊其他玩家所提出的意見 ...

樓主提出了這麼有用和建設性既提意
我當然要指出樓主的錯誤吧
我唔能夠見到佢錯而唔幫佢糾正

EXP
160 點
有咁多假如 睇到眼花