AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6602|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

天羽最賤/衰格/煩/成日偷襲....既人 [複製鏈接]

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

樓主
唯愛乂星,靚仔型,五鈴羊,千里,星離雨散,特別系千里同星離雨散,
特別鐘意殺我搶我個比武場BOSS- -
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 Mc.HcL 於 2010-2-6 10:14 發表
我地殺你之前叫左你出返去,你唔聽我地先殺,果陣我地同nana搶緊pvp場d110,我地又打到火紅火綠,你就無啦啦行入黎唔知做乜,咁打你都好正常丫,同埋我地都唔係偷襲你,我地係兜口兜面咁殺你架,加上殺你唔等於賤格/衰/煩,相反叫左你唔好入p場你仲 ...
小迪系PVP
唔會亂殺人

EXP
2032 點

原帖由 千里 於 2010-2-6 14:25 發表
咁我想問你,PK埸GE目的係咩?沒錯,就係比人殺人.
你話你比人殺搶王,我地沒比人殺搶王?比人搶左,咪搶番LO,咪係度嘈嘈嘈

幾時講過唔比你殺呀?
幾時講過唔比吵呀?
你點講都好都沒可能操控我地噶內心,
所以我地吵你都可以唔理- -
你理我都唔會理你- -

EXP
2032 點

樓主引起罵戰都唔錯呀,
可以幫拒令到每月好文章的獎勵