AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1986|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

超急!!!收益.同線上經驗 [複製鏈接]

EXP
18 點
樓主
咩叫收益...有咩用?....我去過同個果(成長協調人)但點...同佢講野冇野......點先有收益...有咩要果...thx....
重有.好大問題...我係退出遊戲.果到.有個
本次線上遊戲時間??分
獲得經驗:?????
我想問個經驗點拿....十分急....我去到自己國家...但都冇得拿!!!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
576 點

友誼之星勳章

原帖由 aesopo40120 於 2008-6-3 22:43 發表
咩叫收益...有咩用?....我去過同個果(成長協調人)但點...同佢講野冇野......點先有收益...有咩要果...thx....
重有.好大問題...我係退出遊戲.果到.有個
本次線上遊戲時間??分
獲得經驗:?????
我想問個經驗點拿....十 ...

收益時間就係一個ac既正常打怪取得經驗既時間限制,
成長協調人係轉換收益時間計算方式既npc(分自動同靈活)
自動一日有11小時收益,星期6,日有14小時,
靈活一日有8小時,星期6,日有11小時,不過每星期多左21個小時靈活時間,唔夠用可以提取靈活收益黎用
你off果陣出左上線時間,同總得經驗,平均每小時所得經驗,
係你今次上線打到幾多經驗值:L 冇得拎嫁.....;P
有問題可到官方網站論壇提問~謝謝

夢想世界官方論壇

EXP
7 點
原來係咁!!!thx!!

EXP
10 點
收益時間8個鐘對我已經好夠...............其實時間拿到搵錢好過呢, 我就覺得

EXP
18 點
THX..大多數都明明地..
但自動同靈活係唔係有經拿?..掛機時有冇得拿?.邊個經多D?有咩唔俾做?.
最最最重要.....E2個點先拿到經?

EXP
576 點

友誼之星勳章

原帖由 aesopo40120 於 2008-6-4 18:27 發表
THX..大多數都明明地..
但自動同靈活係唔係有經拿?..掛機時有冇得拿?.邊個經多D?有咩唔俾做?.
最最最重要.....E2個點先拿到經?

冇經驗拎嫁......只係計算收益時間唔同....

建議要返工返學既玩家用靈活,
冇野做,日日係屋企打機既就用自動
有問題可到官方網站論壇提問~謝謝

夢想世界官方論壇

EXP
18 點
唔明,..
冇經驗拎嫁......只係計算收益時間唔同....

建議要返工返學既玩家用靈活,
冇野做,日日係屋企打機既就用自動
......
收益時間係咩?...冇經點解要分靈活/自動?