AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2932|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

[分享] 各位玩家可以開開心心咁玩天羽 [複製鏈接]

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

樓主
天羽Online,我相信給左大家唔小噶快樂,當大家遇到拒噶時候,當然會覺得好好玩,直到我地比強大噶部落欺淩,唔洗打BOSS,唔洗打落日個振,邊個都會灰曬。然後退出天羽。
但系宜家天羽改變左,夢x旋律_2唔會再可以咁輕鬆就可以欺淩我地,因為我地強左,在磨練中獲得了技術,和金錢比得上噶技術同埋技巧。
如果舊玩家玩番一定會覺得好好玩。點解呢?因為我地唔洗比人欺淩,沒人會玩曬,當見到夢x旋律_2比我地搶左個BOSS激親個振,我地一定會好開心。因為這些是我們用努力換回來的成果。
HKD戰士,都會分好同壞噶,唔系全部都系衰,都有好人咖,所以如果你地玩番噶話,應該會有人幫你地換裝,畢竟宜家d5品BOSS裝好易打,應該有人dBOSS裝已經爆左倉。
詛咒娃娃一定會幫你地,因為我個招徒弟個到都寫明:我好鐘意帶新手。我真系好鐘意幫人咖,但系都會有自私噶表現啦XD。
歡迎新玩家或者舊玩家玩番天羽!

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
211 點
可惜當你有呢d技術 食到王既時候-.-我地已經唔志在食王~~當你升到上140~145~就會明白~!!哈哈~~!!你有幾何見過我而家仲會打王~??我多數都係夜晚先打~我地從來冇欺壓過任何人...只少你地燒卷果陣已經冇殺你地啦~!!回想以前ay仲0係度~~你想燒卷??我諗都幾難~:em800_113: 而家咪好囉~你地可以升快d~~咁先可以拉番個lv差距...唔係邊有得玩-.-個個一下秒殺...真係冇乜樂趣~!!
再者....boss裝有咩用-.-""裝要有技先值錢......-.-我諗呢樣野你應該清楚-.-""快d~黎搶多d王.......我見而家多左人高lv都好開心...!!

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 RAY6018 於 2010-3-11 14:11 發表
可惜當你有呢d技術 食到王既時候-.-我地已經唔志在食王~~當你升到上140~145~就會明白~!!哈哈~~!!你有幾何見過我而家仲會打王~??我多數都係夜晚先打~我地從來冇欺壓過任何人...只少你地燒卷果陣已經冇殺你地啦~!!回想 ...
對新手有用-_-。
d100級中要BOSS裝想死咩-_-

EXP
527 點
請指出咩叫欺淩?
大家都係度玩緊game 點樣欺淩?
定係你認為玩家唔應該玩game的功能?_?

A 字膊 /shocking/_____\

EXP
2032 點

原帖由 我最型 於 2010-3-11 15:51 發表
請指出咩叫欺淩?
大家都係度玩緊game 點樣欺淩?
定係你認為玩家唔應該玩game的功能?_?
唔记得SORRY呀~

EXP
61 點

回覆 樓主 勤勞的企鵝 的帖子

太天真的想法了。字星期四更新  又出左1隻boss 好似係專比夢2打  你打?
幾時輪到我地?  舊玩家玩返又如何 都係曬時間。  boss裝 勁得去邊  天真的娃娃`

EXP
117 點
支持支持
快d多d人玩天羽la

EXP
527 點
原帖由 50羊 於 2010-3-12 11:43 發表
太天真的想法了。字星期四更新  又出左1隻boss 好似係專比夢2打  你打?
幾時輪到我地?  舊玩家玩返又如何 都係曬時間。  boss裝 勁得去邊  天真的娃娃`

王真係大家都可以打:(
點解你成日講到好似得夢2打王:Q
布布不知幾想多d人打:lol

EXP
1746 點
原帖由 我最型 於 2010-3-12 15:54 發表

王真係大家都可以打:(
點解你成日講到好似得夢2打王:Q
布布不知幾想多d人打:lol

鞋真係大家都可以刷
點解你成日講到好似得某人刷鞋感
某人不知幾想多d人幫佢刷鞋@@!!

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

豬玩對偶句@@"

EXP
304 點
不嬲都玩得好開心^_^

EXP
173 點
欺凌應該稱唔上 欺壓既行為就多的是
你話唔志在搶王 但大既唔食細既都要食 你睇下而家食親王既係咩野名?
當然 115同而家新出既145點都係有可能食到 但就要買定vip預左比人殺十次囉
話憎人地汁雞, 又唔諗下自己點樣? 其他部一食到你地咪又係等幾等再殺? 唔汁你雞唔通打比你滅團嗎?
我最型個幾句直情唔洗理, 說的是一套, 做的又是另一套
娃娃你話因為我地強左, 就有得同佢地鬥? 沒可能, 除非你係夢旋,否則你冇可能升得比佢地快..佢地已經起好左個頭, 我地變強時..佢地比我地變得更強, 因為有能力食最多王既一直都係佢地, 我地升等既速度永遠唔夠佢地瘋狂的快..可能黎樣就係佢地之前付出過既回報啦, 而家仲出埋145王, 有得追嗎?
開心..o係天羽入面好難搵到了

EXP
527 點
原帖由 bRown' 於 2010-3-12 20:20 發表
欺凌應該稱唔上 欺壓既行為就多的是
你話唔志在搶王 但大既唔食細既都要食 你睇下而家食親王既係咩野名?
當然 115同而家新出既145點都係有可能食到 但就要買定vip預左比人殺十次囉
話憎人地汁雞, 又唔諗下自己點樣?  ...

自己食唔到王就話人欺壓
咁我地食唔到王又話你欺壓我地?
115又話我地打人? 你地咪又係有打過人~_~
打王 唔係自己名你咪又係唔打 係度拉:0)
145lv 王唔夠lv走去汁雞 搶 你覺得咁樣係正常?

EXP
173 點
原帖由 我最型 於 2010-3-12 21:50 發表

自己食唔到王就話人欺壓
咁我地食唔到王又話你欺壓我地?
115又話我地打人? 你地咪又係有打過人~_~
打王 唔係自己名你咪又係唔打 係度拉:0)
145lv 王唔夠lv走去汁雞 搶 你覺得咁樣係正常? ...

我冇話過你欺壓到我地食唔到王, 但係同你搶完王就開人個ac走黎殺人, 你夠唔夠膽話自己未做過
所以115王變左得兩個途徑去搶, 一係殺人 一係汁雞, 你地每次都清場, 有咩野資格怪人黎汁你雞?
打王人地名個陣拉甩係正常, 但成個弓二就好似你地睇場咁, 一唔係自己友就斬就殺應該唔算正常行為呀嘛?
145王的確係唔夠打, 我都冇黎睇過或者汁過, 但我諗汁你雞都比你地係自己d勢力範圍下既舉動正常了吧? 小圈子高層大哥

EXP
527 點
原帖由 bRown' 於 2010-3-12 22:40 發表

我冇話過你欺壓到我地食唔到王, 但係同你搶完王就開人個ac走黎殺人, 你夠唔夠膽話自己未做過
所以115王變左得兩個途徑去搶, 一係殺人 一係汁雞, 你地每次都清場, 有咩野資格怪人黎汁你雞?
打王人地名個陣拉甩係正常 ...

小圈子 原來同自己同部既人一齊打王就小圈子:time:
首先你唔會知殺你既人係咪我開 唔該你唔好亂屈:kiss:
而且殺人有咩問題..?你覺殺人有問題既話 我都會覺隻王你名 就有問題 大家都係玩緊game 唔通唔俾殺人?
你115講到似層層咁 但諗深一層 點解會淨係打你既?我都覺奇怪wo
軟雪糕都唔係我地部落啦 又唔見我地去殺佢而搶返115?仲有好多人啦當然
"打王人地名個陣拉甩係正常, 但成個弓二就好似你地睇場咁, 一唔係自己友就斬就殺應該唔算正常行為呀嘛?"
打王人地個名果陣拉甩係正常,你用拉 人地用第2個方法整到甩名姐..
自己友?敵人?你應該識分啦下話?
我諗你主要都係不滿打人搶王?
我想講 唔係咩人都打囉
145我都不予置評了 暫時出左3,4次一次ay食,一次我食,一次娜娜子食

EXP
173 點
原帖由 我最型 於 2010-3-13 00:06 發表

小圈子 原來同自己同部既人一齊打王就小圈子:time:
首先你唔會知殺你既人係咪我開 唔該你唔好亂屈:kiss:
而且殺人有咩問題..?你覺殺人有問題既話 我都會覺隻王你名 就有問題 大家都係玩緊game 唔通唔俾殺人?
你11 ...

靠關係食王, 好關係 同部既唔打, 唔識既 搶到名既就殺 排除異己都仲唔算小圈子?唔好當人傻架啦, 淨係成個部一齊搶王有冇人會話你呀?
夠膽做唔夠膽認 好彩我都唔係第一日識你
殺人冇問題呀, 但你自己都係用黎種方法去比自己食到王, 就唔好怪人汁你雞, 同一道理
點會淨係打我呢? 你根本就係咩野人都會殺, 識既有利用價值既咪唔殺, 讓幾隻王比佢開心下囉..可?同埋你有幾次會用自己ac殺人呀? 你個19仔:P
成日屈我講殺人就有問題, 你係咪凍到傻左?
搶王只係其中一個弊端, 老實講天羽咁多活動有邊個活動唔係專for你地玩?
唔係咩野人都打只係因為天羽已經冇咩人啦, 反正搶黎都係比人殺, 115平時有幾多team搶姐? 最多人既咪又係你地夢旋
145你比人汁冇計丫, 王最後叫邊個名就係邊個食, 你用咩野方法食到都唔重要..黎樣野跟你地學既, 你地應該認同嘛?

EXP
78 點
其實一路都好開心咁玩 @_@

EXP
2032 點

原帖由 蛋糕寶寶 於 2010-3-13 11:06 發表
其實一路都好開心咁玩 @_@
想d舊玩家番來玩姐A_A

EXP
527 點
原帖由 bRown' 於 2010-3-13 09:41 發表

靠關係食王, 好關係 同部既唔打, 唔識既 搶到名既就殺 排除異己都仲唔算小圈子?唔好當人傻架啦, 淨係成個部一齊搶王有冇人會話你呀?
夠膽做唔夠膽認 好彩我都唔係第一日識你
殺人冇問題呀, 但你自己都係用黎種方法 ...

其實我一直想知唔用自己AC殺人有咩問題:0)?
同一道理有人汁雞就自然會有人殺人
打機係咁好正常 識既實唔會打 敵對既就實打
識既都唔打 唔識先幫打咩唔通:0)
唔通你平時打王同隊名會唔理 唔同隊就幫手打?
點解去打115既人 淨係次次會打你地丫
咁樣講黎去都係無結果:lol
不如講下你有咩不滿:lol

EXP
173 點
原帖由 我最型 於 2010-3-13 11:46 發表

其實我一直想知唔用自己AC殺人有咩問題:0)?
同一道理有人汁雞就自然會有人殺人
打機係咁好正常 識既實唔會打 敵對既就實打
識既都唔打 唔識先幫打咩唔通:0)
唔通你平時打王同隊名會唔理 唔同隊就幫手打?
點解去打11 ...

沒不滿的地方, 有都不重要了
我只係回應番個主題同埋講我既觀點, 唔知點解有個人無啦啦走出黎嘈
你想搵人同你傾計我好樂意丫, 反正我而家好無聊