AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 浩﹏吉吉〞
打印 上一主題 下一主題

挑機挑機 @@~ 某第一醫幻~~( 4月5 - 4月18 ) [複製鏈接]

EXP
5 點
拿   老老實實  ==    打未嫁=="   我等睇戲呀= =     花生位呢邊喎= ="   

大佬又要認等一     次次得D口水飛下飛下就第一  =  =   

咩第一先= =     吹口水比賽拎緊第一   ==?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
784 點
下!? 乜你甘留意我架@@?
係你話日日推~ 你唔係覺得搵到我fb威d =0=?
我放得出黎d相就唔怕比人睇 打得d字出黎都唔怕比人見~.~
係呀~ 記住推post~ 呢排比較忙~.~ 日日都要推呀
仲有件友仔@@ 都係個句 我地唔玩先黎叫?
2009年又唔叫打? 依家升晒100先敢叫=.=? 太遲了
我又唔玩曙光 你地幾多lv就無咩所謂 不過記住推post @@
識我個d人 自己add我facebook啦 只加識既人@@
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
54 點
fb明明有個_頭話自己令仔都比人打靶喎 緊係要留意下啦
哩d笑料唔係成日有~

你攪清楚牙 我唔係特登搵你fb出黎ga
係有一日 我地戀雪係fb吹緊水 有條友插把咀埋黎博fd
條友講野又幾似你喎 一樣咁_ _
咁岩你終於琴日肯出字回po 咁咪問下lo
雖然你無答我係定唔係 但答案好明顯啦~
強調!我唔係刻意去搵你 係你自己盲中中痴埋黎我地戀雪度搭爹;P
乜我po出黎 你怕咩??我無話要你怕喎~我問係咪你姐~
心虛D人 係怕D~
講威 我點夠你威牙~ 又要認第一 又要笠水唔出聲

EXP
784 點
下@@ 難道你對自己個樣無信心??
我見你個到張相都要用效果汁汁佢~ 有必要嗎?
我自問就對自己個樣有信心
同埋=0= 我完全覺得閣下既精神已經開始分裂
先係有FD無啦啦MSN我話你覺得佢控緊既AC全部係我控
依家又覺得我有可能甘得閑去ADD你地D FACEBOOK 仲要插口=.="?
唔好覺得個世界係圍住你轉先得架 幾大呀!?
其次=.= 我唔係琴日先出字 我得閑用電腦個時都會上AGAMES推返個POST
你想引我出聲大可以黎我個放野POST架@@
只係想表達=.="年紀大就係你大呀=0= 呀叔 但係心智如同小學雞一般 未成熟
同埋呢@@ 記住推POST呀 多謝你琴日推POST我又放到多隻AC了
你係回既 聽日再同你回@@ 乖 我出街先

EXP
54 點
控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控
你直接講個隻90廢醫88廢盜係天女唔夠打 個時唔係你玩<-清楚幾多?
不過次次都係哩d借口 打輸左就話唔係自己 聽到厭 ~_~
打定唔打牙 ? 比多次機會你 本身你4月18號前就應該要答我
唔打就出聲~廢時人地意為你連打唔打都唔識答啦

EXP
54 點
哈 咁有自信 做咩fb set曬隱密牙_頭~
咁又係ge你博我地fd,我地唔受
你緊係唔認有搭過爹啦~ 比人知道左 好魚ga~
如果你要ge 我幫你搵番你搭爹個段野po比你睇^^
你又話自己唔玩曙光 但係你又咁中意係agame>曙光>吹水區講野 咁係咪講緊廢話先??

不過再講落去都曬_氣 =,=
打定唔打?? 都係哩句~

EXP
784 點
有自信=.= 就唔一定要比D唔識既人睇既
你會唔會只係著條底褲出街呀?
講真 我是但屈你地成個團ADD晒我FACEBOOK想埋堆都得啦
唔好空口講白話 講你知你又唁信 唔講你知又覺得你甘無知=.=
你係要搵我玩既ONLINE GAME 去DL個精靈樂章 AION 搵我啦
曙光!? 你唔會覺得仲有希望下話隻GAME!
同埋明顯係唔打架啦=0= 仲要問? 你唔係甘都睇唔明呀 問完一次又一次
上黎吹水區係見你甘得閑 出晒名 就應下你
AGAMES 我仲有個交易區個POST要賣野囉@@
都係個句@@ 記住推POST呀 係你話日日推架! 唔好食言!

EXP
54 點
原帖由 段天 於 2010-6-5 10:32 發表
有自信=.= 就唔一定要比D唔識既人睇既
你會唔會只係著條底褲出街呀?
講真 我是但屈你地成個團ADD晒我FACEBOOK想埋堆都得啦
唔好空口講白話 講你知你又唁信 唔講你知又覺得你甘無知=.=
你係要搵我玩既ONLINE GAME 去DL個精靈樂章 AION 搵我啦
曙光!? 你唔會覺得仲有希望下話隻GAME!
同埋明顯係唔打架啦=0= 仲要問? 你唔係甘都睇唔明呀 問完一次又一次
上黎吹水區係見你甘得閑 出晒名 就應下你
AGAMES 我仲有個交易區個POST要賣野囉@@
都係個句@@ 記住推POST呀 係你話日日推架! 唔好食言! ...

唔怕老實講
你講成10行字先得7個字叫有d用
個po有左答案 同你講落去都曬氣~
另外唔好話我屈你~基本上由頭到尾都係戀雪d人 係得你唔係~

EXP
784 點
下!? 同一個朋友FACEBOOK講野=.=
甘你係攤到講野 是但有個人應你 唔係你戀雪你就覺得佢想埋你堆?
唔好覺得個世界係圍住你轉=.= 你有佢FB好友 我都有
難道我下下都要諗係唔係曙光呢? 係唔係精靈樂章? 定係AION
之後仲要諗埋 係唔係岩傾既人先回!? 你唔好傻啦=.=
你係甘叻既 就開一個戀雪既群組 依家係佢條片@@ 鬼理你地對咩話
一係甘~ 比多個建議你=0= 你直接去FACEBOOK到話
FACEBOOK唔比留言! 凡我不爽者!全禁! 甘咪OK囉~
同埋你認為5P 高深 我心諗 諗唔到野 係唔同 同埋無露囉
呢4句邊句係想博你!FD =.=? 再唔係 你咪叫你團D人 封晒其他團既人!
都係個句 唔好甘天真吧=.= 你只係圍住個世界轉咋~

EXP
784 點
補充埋=0=
記住幫手推POST