AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1985|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[♥]`   全 世 界 小 心 苦〝恨 ← .\__/.++ [複製鏈接]

EXP
38 點
樓主
[♥]`   全 世 界 小 心 苦〝恨 ← .\__/.++

條 死 粉 人 呃 了 本 小 姐 200 點 `

有 相 為 證 * 人 渣 都 不 如 ! *

自 己 冇 錢 就 吾 好 學 人 收 點 吧 `

少 廢 話 .\___/.++ 去 相 ! `

-------------------- *

話 說 本 小 姐 買 左 張 200 點 -___-

諗 住 拎 黎 放 ` 等 錢 洗 的 說 .\___/.++

個 陣 我 系 世 界 頻 話 *

先 錢 後 點 ._.+ 冇 人 認 `

又 見 到 佢 收 點 * 咪 密 下 佢 ↓

點 知 佢 吾 肯 電 交 -___- 話 系 GAME 到 講 `

仲 自 稱 收 左 好 多 張 * 其 實 是 騙 了 很 多 張 回 來 吧 .. 囧 ! ↓

之 後 佢 又 話 密 頻 睇 吾 到 ` + 我 FD 信 件 比 佢 *

↑ 我 比 完 佢 話 有 5 行 -_____-

明 明 照 住 張 卡 黎 打 ` 甘 我 咪 咪 上 官 網 睇 *

之 後 再 密 + 信 件 佢 ` 佢 就 拒 絕 信 件 + 密 頻 ..

超 OMG -____-

------------------------ *

另 外 ` 本 人 已 決 定 星 期 1 去 差 館 到 報 案 *

如 果 有 人 想 放 點 ._. 千 萬 不 要 放 比 E 條 旦 散 .\___/.++
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
18 點
哈哈..我同你講....佢卜硬街的...
係e隻game呃人....真係想...死@@

1.你可以.去官網問下...有個個人id...人物名字....之後可以點

2...佢應該同你講的...因為id.係禁用....之後你先上差館.........

3..重有..你賣點可以..同d高lv.小小..第國..1,2,3.果d人...信得過@@

EXP
7 點
嘩....40級都呃人...咁我都係40級....收點咪好有難度@@
好彩上次有人信我姐-.-'

EXP
38 點
原帖由 aesopo40120 於 2008-6-15 19:09 發表
哈哈..我同你講....佢卜硬街的...
係e隻game呃人....真係想...死@@

1.你可以.去官網問下...有個個人id...人物名字....之後可以點

2...佢應該同你講的...因為id.係禁用....之後你先上差館.........

3..重有..你賣 ...

佢 真 系 想 死 * 呃 本 小 姐 點 數 `

禾 就 系 睇 到 佢 40Lv 先 信 下 佢 -___-

點 知 .. 囧 ! 今 日 見 到 佢 *

入 左 【不敗傳說】 ..

吾 知 點 解 仲 有 有 幫 肯 收 佢 LOR `

總 之 禾 1 定 會 去 報 警 .\____/.++

EXP
38 點
原帖由 asif 於 2008-6-15 20:10 發表
嘩....40級都呃人...咁我都係40級....收點咪好有難度@@
好彩上次有人信我姐-.-'

嗯 -___- 40Lv 都 呃 人 `

整 臭 哂 高 Lv D 人 LOR *

不 過 你 肯 收 禾 都 肯 放 A__A

你 吾 好 呃 禾 就 OK x)

EXP
3 點
原帖由 笨小筠` 於 2008-6-16 13:12 發表

嗯 -___- 40Lv 都 呃 人 `

整 臭 哂 高 Lv D 人 LOR *

不 過 你 肯 收 禾 都 肯 放 A__A

你 吾 好 呃 禾 就 OK x)

:lol 我幫你搞掂左佢

EXP
2 點

回復 4# 的帖子

我都收過好多張.....不過唔知係咪幫主既關係 ....所以有好多人都會相信我...先點後錢@@ 會果你有可以找我賣唷....
清嵐國 花樣少男少女 幫主 id:16871 丫rain