AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1104|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[分享] 冇玩咁多個月再次玩返天羽 [複製鏈接]

EXP
24 點
樓主
之前冇玩左咁多天羽,依家玩番都見到好多野唔同左,怪物先鋒隊裏面多左幾隻頑強的護衛,真係難打到冇M幾攻都好難一分鐘打得死,不過D寶都真係幾正,又有馴果,又有機會有高書/混石,都賣到一個幾好既價錢,一隻又會出幾M銀,真係幾好賺,我試過一次拉晒D怪來用大火打,點知打左幾分鐘先殺得晒,仲要用左我唔小MP水,好彩有吸血鏈唔使補HP姐:victory: ,不過真係出好多寶,差唔多霸晒成個地圖:hug:

又去到夜晚,我地部通常12點就打部王,未打之前入去部落睇一睇,原來D人多數打部王都係汁4品,其他野都唔汁,又唔會唔見左,D寶多到真係幾莊觀下,同岩岩連打5隻護衛出D寶差唔多咁多,真係好小可以係部落裏面見到咁多寶

天羽LE段時期仲出左好多新野:time:
有進化騎,仲可以分到屬性比自己,真係超好用,而且仲見到好多人全身6品,真係好想好似佢地咁,但係依家升LV都算快,太快做好似好晒咁,希望自己可以快D升高D,買6精魂做6品,唔使次次武林大會都輸成幾場,次次都入唔到8強:'(
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
427 點
:o 你就好拉..次次AY最型都組你打..唔怪之得你升得咁快拉..
快到連我你都唔記得左

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

我是天師唔洗用MP水XD

EXP
332 點
只覺得療傷神藥好討厭...
點解GM要出咁變態既藥/口\
妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
304 點
我宜家玩天羽都好小好小打王...係前幾日先開始幫老公打下王升埋145~