AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2199|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

無法忘記曙光`` [複製鏈接]

EXP
7 點
樓主
我無記錯的話``
就在我3年級的時候..
我的家人給了電腦比我~
之前我到了7-11睇``
無記錯好像是買思樂冰加1$比曙光安裝果舊野!!
我看見條龍咁鬼帥..所以就開始玩曙光了..
開左一條龍..做了戰士(名:johnso533)<--無記錯的話..不過我忘記了ac和密
經過了5-6個月的時間..可能我細細過咩都唔識所以升得比較耐啦=33="
先得3XLv- -"..
好記得..入到天女一定會見到3大神團..
戀之雪..神奈x..新雄..
我無記錯我系入左雙剎<--唔知仲有無人記得呢0v0??
升到3XLV的時候..可能因為打怪打到太悶了..果陣我就放棄左曙光
過左2年到我開左個女ac玩下..估唔到!!曙光多左好多野..重點!!D野好貴-_-"
可能因為陽[誠]陰衰的因素..n多個人帶我升Lv``
2個星期就沖上50了..我果陣都相信唔到..咁快升@_@"
50Lv的時候..某一天!!電腦中毒..我呀爸又話我e排狂玩電腦咩都唔理=]
我呀爸咁就封左我..1個月多左幾個星期到啦-33-
影響唔到我玩曙光的心..但是之前d朋友好多都沖左70-80了..得番我一個50..
加上升Lv打怪又悶..我重要系仙法..所以好少人組我~話我打得唔夠快-_-"
跟住我就無咩點玩..直到今年的5月..我收左個71Lv鵬治:星邪紫月
個ac算唔錯.有30+3云..70治專..70水靈+hp一套.無錯技.重有66a技tim-~-
好可惜..玩左2個星期我識左1000老婆.果陣時!!佢都算唔錯.同我一起系天女到玩~重有b囝 淚乂乜B<--忘掉佢的名字了
我果陣都唔信點會有咁大舊金比我汁丫..1000老婆話同我換ac!!
佢入面咁多點野.重要高我5Lv.點會同我換丫..
但系佢狂同我講話佢好想玩ec我就同佢換了..我都無所謂.反正佢咁好人
( 重味知佢系昆狗 )唉唉!!
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=59091&extra=page%3D1
明明想同曙光講beybey..但系又講得出做唔到.好心疼..個ac拿得番
但系入面一無所有..唉!!都唔知我應該擇番同朋友一齊玩曙光/放棄曙光玩第2 d game好-__-"  希望有人重玩可以叫我一齊啦..~
放71ec可換60上ac..咩織都得..今次如果有得換ac.我一定唔會咁笨\田/"

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
6 點
我自己 之前既某d處境同你一樣 又係玩到3xlv 比人昆佐ac之後冇玩
曾經想多次重升番 可惜最後都係打消e個念頭 到最近我 決心玩番e家升到46啦
曙光對我黎講 係我由小6岩岩玩online到e家 最留戀既一隻
我當然希望 你計續玩啦 !!!^^

EXP
825 點
哈,曙光的確帶給了我們許多美好的回憶:)
曙光,有緣再會。

主打遊戲
曙光
EXP
2233 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

都唔明點解d人打機咁冇品
成日昆人

EXP
3207 點
多數都系由雪狗團溜出來既昆狗:funk: 乜你地5知人地個團專系養D見人就咬既狗仔咩;P
恕我大膽系到講1句,呢個團入面D某部份人呢~真系不知醜:L
做一些專篤人背瘠,做金手指來陷害人,落井下石既廢物:time:

EXP
189 點
戀雪咁狗嘅咩???1000老婆成日轉團....
往事,只能回味......

EXP
147 點
唉= = 咁多昆狗ga...經過呢次唔好咁信人啦!我都試過俾人昆...
希望你玩番曙光啦!!
...

EXP
83 點
我都其實話就話退左 但係仲想玩番-_- 如果出了曙光3 我要做第一個玩家xd ~.~" 我都係33個陣想退 但曙光真是一隻好game= =
yo yo , check it out;o
你呀媽打含著我69 ;P

EXP
83 點

回覆 5樓 小淫牛 的帖子

我本團非主流 kai海 haha -__- 聽注講戀雪之前同非主流成日大戰._.
yo yo , check it out;o
你呀媽打含著我69 ;P

EXP
99 點
的確忘記唔到....
每次一睇到youtube既曙光野就會勁懷念:bigcry:
膠膠膠膠膠膠膠膠
        膠
        膠膠膠
   膠   膠
   膠   膠
膠膠膠膠膠膠膠膠

EXP
59 點
hey 換吾換75戰士-__-" 換的可以搵我
hi~

EXP
189 點
我岩岩玩果時暴瘋雪同夜血盟好勁架...依家去左邊?

往事,只能回味......

EXP
7 點
葬o大豆..
你唔介意我都可以換的..入面乜到無..
得番d水靈丫果D
你中意..可以換``

EXP
59 點
電交bo 幾時易-0-
hi~