AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1108|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[報導] 我最型為使分身入武林大會8強而不擇手段 [複製鏈接]

EXP
24 點
樓主
我最型為使分身入武林大會8強而不擇手段

人物:我最型,型愛貓(我最型分身),黑白雙煞
地點:個人武林大會場景
時間:2010年6月12日(星期六)
話就當日我最型正身打緊一場硬仗,分唔到身去用分身打人,點知分身俾人殺左,輸左一場,最後去到打晒全場,我最型分身,型愛貓,仍然排係第9位,但,只有頭8名可以晉身武林大會8強。

佢為左可以令分身入到8強,不惜向頭8名對手施壓,最終一位名叫黑白雙殺既人屈服,係公怖比賽8強名單前退出,做就我最型分身能夠入列8強,

可惜,仍然4強止步;P

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
113 點
你打‘錯:question: :question: "黑白雙煞":eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee:

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

我最型系天羽已經當左拒自己系神啦:P

EXP
17 點
唔係第1次啦
個徒位應該有限時 好好運用