AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4277|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

坐騎技能選擇II——法師篇 [複製鏈接]

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
樓主
:em800_11: 法師坐騎技能到底怎麼選擇?
法攻  , 魔導,  暴擊,   這3個基本上來是肯定要的  那就先說這3個技吧

法攻:
+修  冇得你話吾中意 :em800_31:
極力推薦法力腐蝕 :em800_137:  因為打術士會很明顯地限制佢地既發揮:em800_35: (E招系打人果陣扣人MP)

魔導:
宜家好多人系幫戰等等PK時都會遇上戰士不足要法C打法C LA
呢招用處在於無視對手10%,15%,20% 靈力 :em800_113:  這是多麼恐怖的概念牙
一定可以令你既對手2回內"大覺訓":em800_52:

暴擊:
法C有騎不學暴擊不如不正騎:em800_105:
爆爆爆   :em800_47:   令人意外加大亂陣腳  
用群的時候爆率還是很高的 :em800_38:
極力推薦都系必學既:1:獸爆  提高寵既必殺率6% 有用超有用  終必+上佢=24% =5分一左右機會爆     恐怖統治冇問題:em800_89:  
                         2:重創追擊   寵爆左之後隨機追擊場內對手 :em800_05:   (法寵都得GA)  咁大家正寵只要用呢條FORM就可以做對戰中既"拉登"LA:em800_18:
終連,終必,追擊,終神   貴得有價值 當你只用一寵清場 那快樂無與倫比牙:em800_35:
PS:溫馨提示 :em800_02: 殺兵的時候BB別亂擺 :em800_111:  小心打火:em800_34:

最後一個技要邊個好?:em800_27:
有4個向大家推薦:
1: 防術    用來減輕隊中佛/封C既壓力:em800_52:
        推薦副技:保護
  2: 反擊     我見有好多法c都有用呢個  配合心法  反擊既機率吾細
        推薦副技:偷襲 (任何反擊無效),先機 是法c對付戰士既極大優勢:em800_66:
  3: 幸運      配合幫派心法躲避   機率不少.....:em800_82:
     推薦副技:幸運躲避
  4:後繼者   之中既副技恐怖詛咒  正 ~ 人地打你  恐左人  你又死吾去 可以幫助隊伍通往勝利之門

再次引用大陸論壇 技能總結:em800_11:   ps  大家回下la  我打得好辛苦架:em800_124:  

下次到術士la:em800_16:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~完~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
冇人支持:em800_11:  我咁辛苦為咩?

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
:em800_31:   回回回回回回回回回回回回回回回回回下下下下下下下我我我我我我我我我lalalalalalalalalalalalalalala:em800_105:                                                                                                                                                                             :em800_124:

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點
出埋術呀,唔該
參考下都好wo

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
:em800_66:   多謝牙   術會系星期六/日 出架la  :em800_38:

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點
@@
我只係知出左4射後仲要升乜

EXP
5 點

回覆 樓主 jjacky1405 的帖子

好詳細~~~GOOD:lol

EXP
46 點
嵐哥好耶  講埋術喇!!

緣
        好
            廢
                 是
                      也

EXP
46 點

緣
        好
            廢
                 是
                      也

EXP
46 點

..

緣
        好
            廢
                 是
                      也

EXP
64 點
勁術?,............