AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5730|回復: 51
打印 上一主題 下一主題

入來推下 真系悲傷 最佳論居 支持下>_" 第2頁 有問題答 中 必有野送 [複製鏈接]

EXP
585 點
樓主
香港 有7百幾萬人          香港曙光現時 星期2   8點51分  個攤 +埋我 20個人都唔夠:time: :time: 有進步   大家應該開心a

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
585 點
最新資料  香港曙光個攤又多左一人   :time: :time: :time:

EXP
83 點
o 好悲傷 55  話就話係朝早 但係其他game朝早都幾千人on la:victory:  
唔古掌:time:  又點得?:Q  所以話先前del左曙光係好事 星大佬一定也有del的念頭了 是嗎?:) :)
yo yo , check it out;o
你呀媽打含著我69 ;P

EXP
48 點
曙光E+基本上唔洗4個服,以前5個服架...E+?我諗2個服都綽綽有餘!

EXP
24 點
不要再在曙光迷途,為佢浪費金錢和時間!曙光人,你們將來會非常後悔的,趁現在醒來吧,雖然遲了一點,但總比繼續留在這個"曙光2"中好.....

EXP
374 點
原帖由 妖樂 於 2010-6-29 11:14 發表
o 好悲傷 55  話就話係朝早 但係其他game朝早都幾千人on la:victory:  
唔古掌:time:  又點得?:Q  所以話先前del左曙光係好事 星大佬一定也有del的念頭了 是嗎?:) :) ...

個攤得廿幾人姐- -你以為成個曙光得廿幾人???;P
用下腦先講野啦- -古掌;P
曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
585 點
原帖由 johnnylaw524 於 2010-6-29 12:43 發表
不要再在曙光迷途,為佢浪費金錢和時間!曙光人,你們將來會非常後悔的,趁現在醒來吧,雖然遲了一點,但總比繼續留在這個"曙光2"中好.....
e位叔叔講得好有道理!! 但是   人在曙光~身不由己 儘量玩少一點!!你玩其他GAME都一樣浪費時間  都唔可以講浪費  不過都覺得幾浪費  ! 工作與娛樂BA        :P :P :P

EXP
585 點
原帖由 faatfaat522 於 2010-6-29 13:05 發表

個攤得廿幾人姐- -你以為成個曙光得廿幾人???;P
用下腦先講野啦- -古掌;P
你唔串人生活唔到架咩?:time:

EXP
83 點

回覆 6樓 faatfaat522 的帖子

faat哥 我冇話唔計其他:Q  大佬兄唔好串我ok?:@  我冇腦家:'( :'(
但成個曙光多人又如何? 點都改唔到佢係一隻 浪費金錢 浪費光陰的game v.v

EXP
83 點

回覆 8樓 乂星乂 的帖子

睇佢生活唔到 唔學佢[串人] 技巧 我成世唔安樂:lol :lol :lol :lol  星大佬快教我:hug:  比我串嬴番佢;P  唔好話唔識:@  教完成功 比錢:time:

EXP
585 點
原帖由 妖樂 於 2010-6-29 11:14 發表
唔古掌:time:  又點得?:Q  所以話先前del左曙光係好事 星大佬一定也有del的念頭了 是嗎?:) :) ...
其他game 幾千人上早上 就  瓜張左D   不過比你估中左我有DEL  d唸頭   不過我放唔低D  FD=___=暫時未有e個勇氣 !  ~~我會記住系我玩遊戲 唔系遊戲玩我 :lol

EXP
83 點

回覆 11樓 乂星乂 的帖子

跑壇平時9-10點幾都幾百人上la-.- 星你教唔教家 我要鬥串用家.v.

EXP
585 點
原帖由 妖樂 於 2010-6-29 13:41 發表
睇佢生活唔到 唔學佢[串人] 技巧 我成世唔安樂:lol :lol :lol :lol  星大佬快教我:hug:  比我串嬴番佢;P  唔好話唔識:@  教完成功 比錢:time:
我少串人  唔多識 你叫返522教你吧    D學費 我幫你比一半

EXP
83 點

回覆 13樓 乂星乂 的帖子

學費 1蚊 你比5毫wow@@

EXP
585 點
原帖由 妖樂 於 2010-6-29 13:46 發表
跑壇平時9-10點幾都幾百人上la-.- 星你教唔教家 我要鬥串用家.v.
有一D野早上  日日都有人上/   幾百/10萬人上 !_! 5上唔得        邊個估到             有野送!!!!!!!!!!!

EXP
585 點
原帖由 妖樂 於 2010-6-29 13:49 發表
學費 1蚊 你比5毫wow@@
你要問522收幾錢先得架ma~~

EXP
83 點

回覆 15樓 乂星乂 的帖子

i c the 傻仔wow 你講乜呀=_____=

我知la 上天堂嘛;P  星積番d口得好d:$  唔係比人sm 冇人幫到你:dump: :dump: :dump: :dump:  射幾槍先:machine: :machine: :machine: :machine: :machine: :machine: :machine: :machine: :machine: :machine: :machine:

EXP
585 點
E題    了解能力低 D人  答唔到:lol

EXP
585 點
原帖由 妖樂 於 2010-6-29 13:52 發表
i c the 傻仔wow 你講乜呀=_____=

我知la 上天堂嘛;P  星積番d口得好d:$  唔係比人sm 冇人幫到你:dump: :dump: :dump: :dump:  射幾槍先:machine: :machine: :machine: :machine: :machine: :machine: :machine: :m ...
恭喜你  錯左!!!  你唸D甘衰ga野架--

EXP
83 點

回覆 18樓 乂星乂 的帖子

:funk: :funk:  本大爺都錯ge野 邊有人會答岩 話時話 你唔洗番學咩