AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1125|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[分享] 天羽有咩魔力 [複製鏈接]

EXP
43 點
樓主
好似天羽尼D坤錢又悶既online:@ ,我都唔明大家點解會留咁內:L .小弟玩左大半年,因為考試停玩.除後就離開了.跟住玩左比天羽有趣吸引好玩十萬陪既online:cheer: ,竟然不到兩個月就閞始悶:question: ,隻online比天羽好是事實,我相信好多online都比天羽好玩多多聲:no: ,但反而.....最大既問題係大家仲留係到為左咩?:( 可能你會話為左朋友,但除左咁,仲有其他咩?,我心相天羽好快就汁,我一D都唔可惜,一D都唔......
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

本人覺得天羽的魔力在於他可以與GAME中的所有人容易接觸得到。
就是這樣

EXP
17 點
既然你搵到1隻好玩既GAME都係玩得2個月
但你玩天羽玩到大半年 ,天羽唔好玩都可以留到你大半年?
3分鐘熱度唔係個個玩GAME既心態 你覺得天羽冇可取之處
但我覺得天羽比起好多GAME都優勝

EXP
71 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

搵到好多知心的朋友

搵到好多知心的朋友:em800_18: 好似希,手,佩,米米,星星:em800_18:

EXP
71 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

咦..

咦:em800_113: 娃娃乜唔係唔上天羽咩:em800_18:

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

無,我話我唔會長上天羽咋:lol

EXP
332 點
原帖由 hiuhiu626 於 2010-7-1 16:57 發表
搵到好多知心的朋友:em800_18: 好似希,手,佩,米米,星星:em800_18:

原來小曉當我係知心朋友XD!我好開心:)#25
妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
427 點
:o 小曉又忘記左我