AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1678|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

[分享] 想開玩心落去一問 [複製鏈接]

EXP
59 點
樓主
係咪要入夢幻旋律 先可以開心玩落去
見好多人入完去 個個lv變高左好多:'(
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1 點
唔只lv高左:no:  直頭連成個人都變左啦

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 rr94997489 於 2010-7-11 21:36 發表
贊成,
直情覺得距地變成左另一個人咁,
我覺得距地就好似當左自己係神,
只會同一樣係神ge人正常交談。
當夢旋d人見到我講埋曬d咁ge野的時候,
我相信距地又會講:天真/扭曲事實/199............等等自以為是的說話,
當然啦我不是說軟雪糕玩家(因為她對我很好,不會串人也不會有覺得自己很強就鄙視人家)。
唔知大家有沒同感呢?

EXP
59 點
原帖由 rr94997489 於 2010-7-11 21:36 發表

我85lv hold左成2個-.-:'(

EXP
527 點
原帖由 勤勞的企鵝 於 2010-7-11 21:55 發表
贊成,
直情覺得距地變成左另一個人咁,
我覺得距地就好似當左自己係神,
我相信距地又會講:天真/扭曲事實/199............等等自以為是的說話,
當然啦我 ...

唔洗咁快申報定我入黎wo
點解你會覺我地好似當左自己係神?_?
因為成日打人?
唔好一味講啦 對質下ok?

A 字膊 /shocking/_____\

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 我最型 於 2010-7-12 03:23 發表

唔洗咁快申報定我入黎wo
因為成日打人?
唔好一味講啦 對質下ok?
費事同你對質,
個世界講公理ga,唔系話你一個人就大曬ga。

EXP
527 點
原帖由 勤勞的企鵝 於 2010-7-12 09:44 發表
費事同你對質,
個世界講公理ga,唔系話你一個人就大曬ga。

就係唔係我一個人大晒先同你對質之嘛
你講得出點解要怕對質?
係你唔敢對質因為你一直講緊大話?

EXP
332 點
娃娃係[費事同你對質]
唔係[怕]
原帖由 我最型 於 2010-7-12 03:23 發表

其實娃娃1早講左:)Ans:
原帖由 勤勞的企鵝 於 2010-7-11 21:55 發表
當然啦我不是說軟雪糕玩家(因為她對我很好,不會串人也不會有覺得自己很強就鄙視人家)。
妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
527 點
原帖由 Lucciola 於 2010-7-12 15:01 發表
娃娃係[費事同你對質]
唔係[怕]

其實娃娃1早講左:)Ans:

可唔可以搵實証呢?

講出黎=無用架
唔通我話 我係你老豆 我真係你老豆咩

[費事]是一個excuse?_?

EXP
332 點
原帖由 我最型 於 2010-7-12 15:22 發表
可唔可以搵實証呢?

純粹1個想法,都已經解譯左
唔通要CAP圖再分析點解呢個想法係正確@口@?
原帖由 我最型 於 2010-7-12 15:22 發表
講出黎=無用架

例子:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=49789
同意呢個講法,以上純粹舉例:)
我諗娃娃GE想法 只係想大家產生共鳴吧
想法呢家野 無話對與錯GE
妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
527 點
原帖由 Lucciola 於 2010-7-12 20:27 發表

純粹1個想法,都已經解譯左
唔通要CAP圖再分析點解呢個想法係正確@口@?

例子:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=49789
同意呢個講法,以上純粹舉例:)
我諗娃娃GE想法 只係想大家產生共鳴吧
想法呢家野 無 ...

其實你知唔知咩叫自以為是?查下網典ok?
自責都有問題/.\?_?

不過你地永遠都係講果d不斷係度loop:0)
同你講野 好似雞同鴨講 真係9唔搭8 唔知點同你傾sosad

不過你地係咪俾人殺得多 所以不滿:bang:

EXP
332 點
原帖由 我最型 於 2010-7-12 23:41 發表
其實你知唔知咩叫自以為是?查下網典ok? <<呢句咁熟既

知,而且沒必要查@@很興趣的話可以去CC

只係純粹舉例吧,,無問題的
同你講野 好似雞同鴨講 真係9唔搭8 唔知點同你傾sosad

以上呢2句我唔明
真係唔知點同你傾 (汗
不過你地係咪俾人殺得多 所以不滿:bang:

只可以講我無不滿,唔好對號入座PLZ
妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
2032 點

其實你知唔知咩叫自以為是?查下網典ok?

不過你地係咪俾人殺得多 所以不滿:bang:  ...
最型成日講網典- -
又吾話給人知網典個網址,
我去搜尋都搜唔到,
你叫我點查網典呀:L

EXP
143 點
我最型?;P
除左係天羽殺到人外 仲可以係邊度殺人?;P
天羽比你踩中 跟到個有眼無珠既主人 咪比你做隻好狗囉
我都好想知買咩牌子既狗糧比狗食先可以咁忠心
同呢條狗講野都冇用 簡直係廢UP(狗係用吠嫁,我唔太識)
狗係個狗籠入面當然係佢既地頭啦
當走左出黎之後,狗做到既 咪又係得個吠字?你咬我?我食番你呀;P
最後送上一個聯絡電話
任打唔嬲

EXP
527 點
原帖由 鬆弛仔 於 2010-7-13 13:56 發表
我最型?;P
除左係天羽殺到人外 仲可以係邊度殺人?;P
天羽比你踩中 跟到個有眼無珠既主人 咪比你做隻好狗囉
我都好想知買咩牌子既狗糧比狗食先可以咁忠心
同呢條狗講野都冇用 簡直係廢UP(狗係用吠嫁,我唔太識)
狗係 ...

不過你真係無賴之中既無賴:bang:
19仔個名你真係無改錯
玩緊天羽殺人原來有問題 係天羽殺你就明玩你 唔洗仲要去邊殺人架
你呢d講就兇狠 現實碌【詞語過濾】  不過你講都唔兇狠 就以為好型z_z
一味就係識話人狗 我唔受呢套囉 你慢慢係度網上自慰啦:bang: :bang:
聽到悶z_z 講2講會唔會變狗 小學雞都識答 連小學雞都不如 仲要無家教/.\ 我都廢事人身攻擊你 廢事d人話我恰d 精神病忠者:bowdown:

EXP
88 點
問心講句係人勁左都會有D唔同, 多多少少都會目中無人
入左夢旋開唔開心就唔知, 你自得其樂既就算開個部玩單機天羽都0kay

EXP
143 點
原帖由 我最型 於 2010-7-13 14:24 發表

不過你真係無賴之中既無賴:bang:
19仔個名你真係無改錯
玩緊天羽殺人原來有問題 係天羽殺你就明玩你 唔洗仲要去邊殺人架
你呢d講就兇狠 現實碌【詞語過濾】  不過你講都唔兇狠 就以為好型z_z
一味就係識話人狗 我 ...

無賴你又認我:lol
D雜誌爆哂人地D衰野 唔見人地會嘈 證明我係無賴C.C
你冇米飯班主你會有今日?想像唔到關家俊餓死街頭既境像:lol 只望到有條狗在垃圾桶撿飯食
唔係一句唔受就唔再講既 我夠唔受你比我D美稱啦:hug:
攻擊我怕魚農處捉你人道毀滅?
我都怕攻擊你之後比人告我弱待D狗:em800_11:
最後送上一個聯絡電話
任打唔嬲