AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1593|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

[分享] 今天,讓我們來面對事實 [複製鏈接]

EXP
43 點
樓主
今天,讓我們來面對事實,這一句,係天羽既網誌比我見到,(http://www.wretch.cc/blog/featherblog/10843937)我只可以講,而家既天羽比起以前賤左好多,我想講以前既天羽真係好開心好有趣,例如大家都將自己既學校稱號放係名稱下面,好便交朋結友,就好似facebook咁,但係而家,唔洗我講都知,AY等人既稱號,最強實力?係我心目中,你地一D都唔強,而係天羽裹朋友既友宜最強.而家天羽既人流少左,GM又衰左,世頻一遍罵戰,GM你地係唔係要反省下呢?"天羽營運團隊的初衷,就是致力於讓玩家感受到最單純的遊戲快樂,也想讓眾多的學生玩家族群,能夠不用花費太多金錢就可以玩的開心。"又這一句,令我頭上多左好多問號.大家覺得天羽單純咩?天羽不用花費太多金錢就可以玩的開心咩?每板主題都係講呢D.商城D野你地覺得買兩張點就足夠咩?有一次殺人真人同我講"我買左幾張A-card(我記得就似係7~8張)我二話不說"你當冇買過la下"其實我覺得拒幾慘,沖星千幾元技杖都上唔到8星(本7星),我都覺得沖星好似針對你咁,下下唔中.次次中左,一放左,又中番其他.我又記得,以前大家組曬5個人,落去地下迷宮玩下,還幾有趣的,可到現在,21層 ,我三四刀就秒走隻boss.又講下拜師,分9千攻,嘩大佬你,一拳,隻F都卜左落地,成比例..."我不孤單 因為有妳陪伴 "雖然我冇玩好內,但我都成日上討論區.因為天羽係我玩過既online,最有感情,我都唔想拒汁...GM,好好想下la.This is Kill if you are reading you are my fd . If you remember me you are my best fd...
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
582 點
殺人個例子 只可以話佢7+on+9

EXP
527 點
原帖由 黑仔 於 2010-7-12 11:49 發表
今天,讓我們來面對事實,這一句,係天羽既網誌比我見到,(http://www.wretch.cc/blog/featherblog/10843937)我只可以講,而家既天羽比起以前賤左好多,我想講以前既天羽真係好開心好有趣,例如大家都將自己既學校稱號放係名 ...

首先我想講你所貼既天羽既網誌既link係屬於台灣天羽的
而香港和台灣的天羽係分開營運的

咁洗唔洗用錢真係好睇人點玩
有人用好多錢都係咁,有人無用過錢都可以沖都好勁
點數無話迫你去買,你都唔一定要買商城既東西
你講落地下迷宮玩 3,4刀秒左隻boss 請問你幾lv 同去幾多lv既地下迷宮?_?
你試下打40任睇下係唔係3,4下秒左ok?
又講下拜師..拜師係因應你既攻 同師父既攻 而分出黎
你試下1lv拜師 睇下分唔分到9千幾攻?
再者師父係公平 人搵到你都可以搵
而且而家個個都係分9千攻?
當你攻愈高 就分唔到好多攻 仲要師父攻本身要高過徒弟既攻
唔洗你理性分析下先出post

A 字膊 /shocking/_____\

EXP
43 點
:D 我最型講野的確"聰明"D wo,唔同等級既人彈開,就係有你呢D咁既人,何至分9千攻,我而家on,你收我la笨

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 黑仔 於 2010-7-12 20:27 發表
:D 我最型講野的確"聰明"D wo,唔同等級既人彈開,就係有你呢D咁既人,何至分9千攻,我而家on,你收我la笨
唔好咁直接啦,
拒唔明ga:P

EXP
527 點
原帖由 黑仔 於 2010-7-12 20:27 發表

你真係好問非所答/_\
分9千攻有咩問題?
就算有9千攻 = 一定要收你?_?
人地有錢就一定要俾你?【詞語過濾】 logic?
你不如試下叫g m關左分攻佢囉:D

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 我最型 於 2010-7-12 14:59 發表

首先我想講你所貼既天羽既網誌既link係屬於台灣天羽的
而香港和台灣的天羽係分開營運的

...
沒錯係分開營運,
但係兩邊我覺得台灣重搞得好過香港Lor:L
所以篇野話台灣天羽唔好d野,
套落香港天羽到,
應該要係唔好的地方再昇華;P ,先表達到黑仔想講的意思。

EXP
582 點

回覆 3樓 我最型 的帖子

支持 冇$可以5玩

EXP
88 點
講得幾好, 但最好隔下行 睇得好辛苦
雖然話就話台灣天羽同香港天羽係分開營運, 但香港個邊好多時都係跟足台灣, 兩邊推出既野根本就冇咩分別
不過樓主你開黎類post預左發生罵戰, 死忠有死忠講, 你有你講 永遠都冇結論

EXP
43 點
我先唔會同我最型係度罵:D

EXP
527 點
原帖由 勤勞的企鵝 於 2010-7-13 09:23 發表
沒錯係分開營運,
但係兩邊我覺得台灣重搞得好過香港Lor:L
所以篇野話台灣天羽唔好d野,
套落香港天羽到,
應該要係唔好的地方再昇華;P ,先表達到黑仔想講的意思。 ...

咁你覺得好過香港仲唔過去台灣果面玩?:bang:
我覺香港天羽好玩d wo
台灣我未玩過 唔知情況
:yip: :yip:

EXP
2032 點

原帖由 我最型 於 2010-7-14 14:24 發表

咁你覺得好過香港仲唔過去台灣果面玩?:bang:
我覺香港天羽好玩d wo
台灣我未玩過 唔知情況
:yip: :yip:
我都少玩天羽啦,
點解我重要去台灣玩。= =(好廢)
台灣個邊好多活動下,
經常見到拒出d活動,
大把香港都沒出,
香港又唔系話同台灣舉辦d吾同的活動bo,
甘樣台灣會唔會好玩d?
C大家感覺啦。

EXP
527 點
原帖由 勤勞的企鵝 於 2010-7-14 15:09 發表
我都少玩天羽啦,
點解我重要去台灣玩。= =(好廢)
台灣個邊好多活動下,
經常見到拒出d活動,
大把香港都沒出,
香港又唔系話同台灣舉辦d吾同的活動bo,
甘樣台灣會唔會好玩d?
C大家感覺啦。 ...

香港都有活動啦 不過真係唔多
星期2,地下打王,星期3城戰,星期1,4 好似豬頭 星期5 pvp boss 罰企, 星期6 城戰+比武 星期日比武
差唔多日日都有1活動wo:bang:

EXP
2032 點

原帖由 我最型 於 2010-7-14 17:03 發表

香港都有活動啦 不過真係唔多
星期2,地下打王,星期3城戰,星期1,4 好似豬頭 星期5 pvp boss 罰企, 星期6 城戰+比武 星期日比武
差唔多日日都有1活動wo:bang: ...
ED係台灣係基本,
重會有其他,
勤力自己上去C,
http://feather.lager.com.tw/
懶我都費事理你。

EXP
43 點
其實天羽而家都冇咩好玩la:question: