AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1790|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[報導] 惡人先告狀 投票名單 [複製鏈接]

EXP
208 點
樓主
金仔話自己玩咁耐 好勁 屈我想昆人錢  馴果D價錢係自己去定價 你有權5買 就冇權話我昆人錢
多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 9 人參與投票
11.11% (1)
88.89% (8)
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
208 點
個金仔個D問題:em800_82: <精神有D錯亂 話我全天羽都知我係昆狗:em800_113: 自己5識計下條數就惡人先告狀:em800_34: 盡話自己ID好早玩好勁喔 有咩勁70幾呢:em800_68: 早開有咩用?又係要係到唱人話人昆狗 自己呢?(屈狗?):em800_52:  天羽就係有呢D人 屈得就屈 屈到D人個個有洗5甩既惡名 搞到我都有D5想玩 咁玩落去都5開心 就舁想玩有呢D人都想走:em800_27:

EXP
208 點
我都5知佢UP咩:em800_89: 我係收馴果1元=5粒 12M1粒 點嫁?5比收野?告我囉 睇下邊個死先 我賤收嫁,5比嫁?雷影777 5賣姐 關我屁事? 盡話我屈你? 你屈我咋:em800_08:  講野5識講 盡想話我:em800_82:

EXP
208 點
我定個賤價黎收馴果叫昆人錢:em800_68:  咁如果D人賤價收馴果 1元8粒 <咁就叫昆狗:em800_08: 你地可以5賣嫁 冇人叫你賣:em800_82:  我有權低收 只係在乎你賣5賣馴果 你都有權5賣比我 我又冇逼雷影777一定要賣比我 盡話我昆佢? 聽講佢完全冇賣比我 盡屈我昆佢:question:  你都幾厚面皮:em800_11: 盡想屈我昆人- -

EXP
208 點
咁話比G M聽囉  邊有人睇到我D價就賣比我嫁 傻仔:em800_37: