AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5206|回復: 39
打印 上一主題 下一主題

【旅行~】大家去一次會HIGH幾耐?(追加新相!!亞洲最高過山車) [複製鏈接]

EXP
711 點
樓主
係公司冇咩野做,又悶悶地...
就上黎開POST吹下水啦~~:em800_05:

上個月生日,我就同馬龍報左個日本團去玩(5日4夜)
由報名果日(4月尾)HIGH到去果日(6月24)
返黎已經一個月了...宜家仲HIGH緊~~哈哈,傻傻的

2個人夾埋用左3萬幾蚊,買左N對波鞋N個袋~:yip: 破產了,不過同時亦上引了

努力儲返D$,我下次唔跟團了!!我一定會去多次東京~:call:
POST相,POST住一部份先~

你地都講下去過邊到會去上引啦!!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

頭香.____.我諗廁所上面個個用黎濕D紙巾用A__A

EXP
711 點
濕D紙巾...抹PATPAT?

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
好正@@
如果我冇估錯個馬桶應該係環保設計
洗完手D水拎黎沖廁
囧頭

EXP
711 點
原帖由 吹水仔 於 2010-7-29 23:02 發表
好正@@
如果我冇估錯個馬桶應該係環保設計
洗完手D水拎黎沖廁

我都有咁諗過,真係洗左手...
根住俾馬龍話我豬=-=佢話:白痴,唔係用黎洗手咖,你搵到邊到有梘液咩?
之後我搵晒成個廁所,真係冇梘液囉=-=

EXP
2 點
真係好正 ..果張飛機上的富士山
超令:)

EXP
77 點
你就好啦,有得去日本玩...
搞到我好想去玩添:D
第二幅相果個我都認為系囉黎洗手:L
曙光2
名;;風雪女孩
LV;;54
職;;鵬射

EXP
346 點
好正啊
日本人出晒名好野留比自己用 次貨先輸出國
個豬排飯齋睇相都睇到流晒口水
富士山個景好靚^^

EXP
711 點
原帖由 出雲~ 於 2010-7-30 20:10 發表
好正啊
日本人出晒名好野留比自己用 次貨先輸出國
個豬排飯齋睇相都睇到流晒口水
富士山個景好靚^^

小雲如果有FB不如你ADD我丫,我地都影左好耐相,放晒上FB啦~
我FB:同我MSN一樣PEONY628@HOTMAIL.COM

EXP
202 點
- -基本上 我想話佢都係似洗手- -"..但點解無洗手液

EXP
1075 點
咁佢有冇洗手盆比你洗手?冇的話就可以正明係用尼洗手...
曙光的遺物:
latias 60lv 射手
劍狐的東西:
靈狐ser 新手 修羅門
招人帶打30副>﹏<
嗚...我的心血結晶沒有啦...

EXP
711 點
原帖由 白羽黑尾 於 2010-8-3 09:53 發表
咁佢有冇洗手盆比你洗手?冇的話就可以正明係用尼洗手...

有,係房既另一邊,果到有鏡.有毛巾.有杯有牙刷.仲有梘液

紫色就係洗手盆房...
黃色果到就係廁所...
基本上,去完一次廁所,都要開3道門先可以洗到手=-=
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
202 點
囧哂呢=3=""咁..馬桶上那個蹶可能不是洗手-.-..我懷疑是否馬桶水- -""哈 你仲用黎洗手tim><"
係啦-0-你話去邊會上隱呀..beijing囉-0-
上次我跟團去旅行 好正
我最鐘意坐係好似個冬甩既物體 跟住吊上去 再從上面沖落去(有專人幫你推)

EXP
711 點
原帖由 跑之傻yan 於 2010-8-3 18:22 發表
囧哂呢=3=""咁..馬桶上那個蹶可能不是洗手-.-..我懷疑是否馬桶水- -""哈 你仲用黎洗手tim>

北京我都有去過呀~都係好好玩...不過熱到呢~
果年我同媽咪去,熱到連長城都唔想行>"<

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 【夜牡丹】 於 2010-8-4 00:15 發表

北京我都有去過呀~都係好好玩...不過熱到呢~
果年我同媽咪去,熱到連長城都唔想行>"

=0=大約5年前既暑假去過,但係果陣熱熱地但係企係d陰既地方有風吹埋黎
長城果度...好涼......

p.s丹丹去日本有冇買小花眼藥水同埋明色粉刺黑頭暗瘡專用化妝水@@?好正架...
小花眼藥水滴左落眼好涼...超級舒服,支化妝水,用黎敷落黑頭度d黑頭浮晒出黎易清d,用係暗瘡度會快d謝,不過用左之後會好乾=0=要搽保濕
仲有染髮劑都好好用,hoyu beauteen依隻我覺得幾好用,d味唔臭,個色染出黎好自然(依個就係我買邊隻色既問題)..最重要既係染左後頭髮唔會太乾...以前染左之後d頭髮好乾=0=

心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
711 點
原帖由 lamxdxd 於 2010-8-4 14:50 發表

=0=大約5年前既暑假去過,但係果陣熱熱地但係企係d陰既地方有風吹埋黎
長城果度...好涼......

p.s丹丹去日本有冇買小花眼藥水同埋明色粉刺黑頭暗瘡專用化妝水@@?好正架...
小花眼藥水滴左落眼好涼...超級舒服,支化 ...

我都係大概幾年前去過北京,果到係熱,不過真係冇香港咁焗,係有風,不過曬囉=-=
長城果到仲曬,可能冇遮陰既地方,我同媽咪&細佬係關口影左幾張相就返上車食雪糕了,曬到癲呀大佬!!

眼藥水,冇呀,全部都係日文唔敢亂買...
不過我地都買左好多藥貼(得一個用途,點都唔會錯丫嘛)聽聞日本d藥貼係世界第一好用,又舒服有效又唔臭,我返工成日都對電腦打字,岩晒我用^^
化妝水,都唔使了,我本身已經係乾性skin,係夏天都會甩皮,又因為太乾so好少出暗瘡...再用我怕成塊面甩出黎都似:em800_101:

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 【夜牡丹】 於 2010-8-4 17:03 發表

我都係大概幾年前去過北京,果到係熱,不過真係冇香港咁焗,係有風,不過曬囉=-=
長城果到仲曬,可能冇遮陰既地方,我同媽咪&細佬係關口影左幾張相就返上車食雪糕了,曬到癲呀大佬!!

眼藥水,冇呀,全部都係日文唔敢亂買.. ...

=口=可能時間問題,我仲記得當時我係長城果度都要著外套......
日本既藥貼..聽過下.......不過唔知有邊隻係比較好用=0=

小花眼藥水上網好多人介紹@@
我有用,用電腦用到累/眼痕/眼乾果陣用,好舒服......

我夏天都間中有甩皮,不過果支化妝水唔係成日用,話晒都係藥用,用黎清黑頭,點係暗瘡度咁
保濕面膜我有用=口=用左之後...冇咁紅,冇乜點再甩皮...不過係韓國野黎
the face shop乳酪面膜,提子果隻...保濕既...

依隻染髮劑.........我果陣等左40min先洗,都啡啡地...

心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
2 點
小花眼藥水邊到有=.=  好岩我咁bo

EXP
1075 點
咁你最後有冇買A5和牛食?
+咁多戰利品...
曙光的遺物:
latias 60lv 射手
劍狐的東西:
靈狐ser 新手 修羅門
招人帶打30副>﹏<
嗚...我的心血結晶沒有啦...

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 小妖 於 2010-8-4 20:23 發表
小花眼藥水邊到有=.=  好岩我咁bo

我pm比地址你......係旺角黎.......
心......好甜

相7....很甜很溫暖