AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 【夜牡丹】
打印 上一主題 下一主題

【旅行~】大家去一次會HIGH幾耐?(追加新相!!亞洲最高過山車) [複製鏈接]

EXP
1746 點
借問聲白色的puma袋(戰利品2) 買左幾錢 日本錢->hk價黎計
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
711 點
原帖由 白羽黑尾 於 2010-8-4 20:36 發表
咁你最後有冇買A5和牛食?
+咁多戰利品...

我咪post左我塊和牛,牡丹蝦同帶子囉...

真係太貴了,一萬一千yen一塊牛...等於900幾蚊hkd
我地2個人都只係捨得食一塊,另外+牡丹蝦同帶子(6000yen=$522)
果餐我地食左一千五百蚊=-=3樣野咋啵!!!!!

原帖由 心霜乂碎 於 2010-8-5 01:36 發表
借問聲白色的puma袋(戰利品2) 買左幾錢 日本錢->hk價黎計

好似3千幾yen=二百幾蚊左右
隔離果個nike平好多!!  1999yen=hkd$174咋!!

EXP
202 點
嗯..太貴了
但我唔覺得beijing 熱wor丹丹姐姐><..如無記錯我好似新年去-3-暑假阿爸阿媽都唔得閒-3-..我諗暑假既beijing好熱掛?我去beijing係新年去的><so唔知熱既程度a_a":em800_137:

EXP
585 點
日本團去玩(5日4夜)
參加E個團 來回機票+住  ?$$ 唔計 買野
食早餐/飯 冇得包咩--要自己去食?:o

EXP
1075 點
POSE左和牛都唔一定係果舊!!
雖然我發帖果陣有99%係A5
1%係A4,3,2,1...至到冇買不等
曙光的遺物:
latias 60lv 射手
劍狐的東西:
靈狐ser 新手 修羅門
招人帶打30副>﹏<
嗚...我的心血結晶沒有啦...

EXP
711 點
原帖由 跑之傻yan 於 2010-8-5 19:26 發表
嗯..太貴了
但我唔覺得beijing 熱wor丹丹姐姐><..如無記錯我好似新年去-3-暑假阿爸阿媽都唔得閒-3-..我諗暑假既beijing好熱掛?我去beijing係新年去的><so唔知熱既程度a_a":em800_137:

新年去咪好凍囉?有冇落雪???

原帖由 乂星乂 於 2010-8-6 20:27 發表
日本團去玩(5日4夜)
參加E個團 來回機票+住  ?$$ 唔計 買野
食早餐/飯 冇得包咩--要自己去食?:o

個團本身$6千7(因為我係第一個報名,咁佢就減左我200=6500)
另加機場保安費,燃油費(來回),保險,同導遊費TOTAL $1000-1500<~我都唔係好記得了
5日早午晚餐全包
只係有一日係迪迪尼要自己食(其實都係正常,因為所有人各有各玩,導遊點執你地黎食飯?!)

你見我地食和牛果D就唔包,果餐係我地再要求自己訂野食,但佢本身都有鐵板燒包埋俾你食
其實自己食仲好呀,個團包果D野食係幾靚,不過好難食囉

我地自己出去搵野食好過!!

買野使費,我地2個人TOTAL唱左20萬YEN=HKD$18000
用淨3千YEN返黎=-=

原帖由 白羽黑尾 於 2010-8-6 21:08 發表
POSE左和牛都唔一定係果舊!!
雖然我發帖果陣有99%係A5
1%係A4,3,2,1...至到冇買不等

我諗我明你講咩=-=

我POST既所有相都係我所食左/買左/玩左/用左既相
係我真金白銀買返黎的~(放心,我不會做借刀呢D低B行為)
如果大家想睇我真面目,我都可以POST^^

EXP
585 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2010-8-7 01:31 發表

個團本身$6千7(因為我係第一個報名,咁佢就減左我200=6500)
加埋機場保安費,燃油費(來回),保險,同導遊費TOTAL $1000-1500

姐系個團全部+埋6500. 2位 1萬3 :time: -你地個地方系邊度-好似見唔到你地影 北海/東京...聽人講一落機到日本出來 空氣好清Wo 系唔系架?定吹水..你自己搵野食 唔識講日文點算:o  好有趣

EXP
711 點
原帖由 乂星乂 於 2010-8-7 11:43 發表

姐系個團全部+埋6500. 2位 1萬3 :time: -你地個地方系邊度-好似見唔到你地影 北海/東京...聽人講一落機到日本出來 空氣好清Wo 系唔系架?定吹水..你自己搵野食 唔識講日文點算:o  好有趣 ...

唔係呀=-=
機場保安費,燃油費(來回),保險,同導遊費TOTAL $1000-1500<~呢D係另外再加咖,個團唔包咖
個團6500+1500=$8000一個人,2個TOTAL$16000
如果計埋果$18000使費,我地2個用左三萬幾了...

我地咪就係去東京囉,新宿歌舞伎町同迪迪尼都影左出黎啦~都係東京!!
空氣真係清新到唔識形容,天氣又涼爽,仲有凍凍地既FEEL=-=
D地方又乾淨,我地係日本買左波鞋已經即日著,著到返HK果日個鞋底都未黑!!

自己搵野食,唔識日文咪指囉,我地都係指指下之嘛,少少英文佢地都聽得明既~~

EXP
585 點
日本D野都幾貴Wo 110yen 買唔買到野渴哈 200幾yen可以坐車 :o :o

EXP
585 點
富士山影得好似天空之城甘:time:

EXP
711 點
原帖由 乂星乂 於 2010-8-8 10:50 發表
日本D野都幾貴Wo 110yen 買唔買到野渴哈 200幾yen可以坐車 :o :o

都真係貴呀,我地買一個可樂,都要170YEN=差唔多$15
不過佢地好得意,係呢D濕濕碎碎既野就貴

我地去到御殿場同銀座買波鞋&BURBERRY都好平咋:em800_111:

EXP
585 點
55 仲貴過香港^^可能東京鼓勵D人唔好買E D甘多 二氧化x 渴:time:

EXP
711 點
原帖由 乂星乂 於 2010-8-13 11:03 發表
55 仲貴過香港^^可能東京鼓勵D人唔好買E D甘多 二氧化x 渴:time:

可能係掛,我見東京有好多汽水機,但部部都係咩咩綠茶/奶茶/咖啡
我見咁多日本妹都飲綠茶,我又走去禁一支黎飲...苦到喊!係冇味,仲要勁澀囉...

EXP
83 點
我ar:victory:  high左la~~:time: :time: :time:  high左 1個星期0.0 mo乜特別 仲有 想問 相中黑黑女仔係咪你:hug: :hug: :hug: xd :loveliness: :loveliness:
yo yo , check it out;o
你呀媽打含著我69 ;P

EXP
711 點
咩黑黑女仔???

EXP
585 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2010-8-18 16:04 發表

可能係掛,我見東京有好多汽水機,但部部都係咩咩綠茶/奶茶/咖啡
我見咁多日本妹都飲綠茶,我又走去禁一支黎飲...苦到喊!係冇味,仲要勁澀囉...
其實 有意思的...錄=YES 紅=No

EXP
202 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2010-8-7 01:31 發表

新年去咪好凍囉?有冇落雪???

-0-雪就冇..但坐個D類似冬甩既野個陣D地全部係冰黎,,整極都整唔到好似雪咁,,只有冰/.\

EXP
711 點
原帖由 乂星乂 於 2010-8-20 11:36 發表
其實 有意思的...錄=YES 紅=No

下...唔明...

原帖由 跑之傻yan 於 2010-8-20 17:51 發表

-0-雪就冇..但坐個D類似冬甩既野個陣D地全部係冰黎,,整極都整唔到好似雪咁,,只有冰/.\

嘩~~我都好想玩冰玩雪~
不過冬天去旅遊好似比較麻煩,d衫褲又厚d,又要帶大褸...

EXP
585 點
綠色=YES  紅色=No

EXP
201 點
@@@@@  真有米v3v3v