AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5260|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

【旅行~】大家去一次會HIGH幾耐?(追加新相!!亞洲最高過山車) [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主
原帖由 【夜牡丹】 於 2010-8-4 00:15 發表

北京我都有去過呀~都係好好玩...不過熱到呢~
果年我同媽咪去,熱到連長城都唔想行>"

=0=大約5年前既暑假去過,但係果陣熱熱地但係企係d陰既地方有風吹埋黎
長城果度...好涼......

p.s丹丹去日本有冇買小花眼藥水同埋明色粉刺黑頭暗瘡專用化妝水@@?好正架...
小花眼藥水滴左落眼好涼...超級舒服,支化妝水,用黎敷落黑頭度d黑頭浮晒出黎易清d,用係暗瘡度會快d謝,不過用左之後會好乾=0=要搽保濕
仲有染髮劑都好好用,hoyu beauteen依隻我覺得幾好用,d味唔臭,個色染出黎好自然(依個就係我買邊隻色既問題)..最重要既係染左後頭髮唔會太乾...以前染左之後d頭髮好乾=0=

心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 【夜牡丹】 於 2010-8-4 17:03 發表

我都係大概幾年前去過北京,果到係熱,不過真係冇香港咁焗,係有風,不過曬囉=-=
長城果到仲曬,可能冇遮陰既地方,我同媽咪&細佬係關口影左幾張相就返上車食雪糕了,曬到癲呀大佬!!

眼藥水,冇呀,全部都係日文唔敢亂買.. ...

=口=可能時間問題,我仲記得當時我係長城果度都要著外套......
日本既藥貼..聽過下.......不過唔知有邊隻係比較好用=0=

小花眼藥水上網好多人介紹@@
我有用,用電腦用到累/眼痕/眼乾果陣用,好舒服......

我夏天都間中有甩皮,不過果支化妝水唔係成日用,話晒都係藥用,用黎清黑頭,點係暗瘡度咁
保濕面膜我有用=口=用左之後...冇咁紅,冇乜點再甩皮...不過係韓國野黎
the face shop乳酪面膜,提子果隻...保濕既...

依隻染髮劑.........我果陣等左40min先洗,都啡啡地...

心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 小妖 於 2010-8-4 20:23 發表
小花眼藥水邊到有=.=  好岩我咁bo

我pm比地址你......係旺角黎.......
心......好甜

相7....很甜很溫暖