AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: lamxdxd
打印 上一主題 下一主題

回憶,夏天的味道 - LAM之相集9 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 笑女乂 於 2010-8-5 18:19 發表

係...通常咁樣我都會中人地一拳發洩

...........但係搵咩中一拳都係一個問題....不過屋企好多野可以發洩,
以前個mouse比我一拳打落去....入面粒波飛埋出黎...

不過如果識到異性fd都好鍾意話有路...咁其實都應該幾難識得多人...講真=0=
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
215 點
原帖由 lamxdxd 於 2010-8-5 18:22 發表

...........但係搵咩中一拳都係一個問題....不過屋企好多野可以發洩,
以前個mouse比我一拳打落去....入面粒波飛埋出黎...

不過如果識到異性fd都好鍾意話有路...咁其實都應該幾難識得多人...講真=0= ...

=0=咁屈機

嗯......所以要同男仔保持距離:lol

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 笑女乂 於 2010-8-5 18:25 發表

=0=咁屈機

嗯......所以要同男仔保持距離:lol

最好識左乜人都唔好講添=0=一來唔洗煩,二來唔洗成日驚咁多野
係= ="不過果陣係07年尾,08年頭既事...當時上網太慢...忍唔住.......
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
215 點
原帖由 lamxdxd 於 2010-8-5 18:26 發表

最好識左乜人都唔好講添=0=一來唔洗煩,二來唔洗成日驚咁多野
係= ="不過果陣係07年尾,08年頭既事...當時上網太慢...忍唔住.......

哈哈 我之前用e部電腦玩曙光真係lag到我嘔血  有時真係忍唔住打拳打落個螢幕度xd

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笑女乂 於 2010-8-5 18:29 發表

哈哈 我之前用e部電腦玩曙光真係lag到我嘔血  有時真係忍唔住打拳打落個螢幕度xd

我就係上網慢-0-07年到換左新機,但當時上網仲係有線...好慢,又成日斷線
後來轉左hkbn,先快好多

不過你依加打機仲lag唔lag?
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
202 點
"衰"然我無睇哂 但我都明白既xD題目xD當然睇哂會深入D=[但個日我無咩心情呀 LAM SORry><:em800_27:

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 跑之傻yan 於 2010-8-5 19:14 發表
"衰"然我無睇哂 但我都明白既xD題目xD當然睇哂會深入D=[但個日我無咩心情呀 LAM SORry>

其實或者睇多幾次會好小小,不過個個睇都唔同既
果日冇心情睇都唔緊要,依加有咪得:)
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
346 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2010-7-30 20:34 發表
小雲,如果你搵到新GAME記得話我知!!我要再同你一齊升LV!!
好啊 真係好懷念
學lamlam話齋 好熱鬧------ 如果大家再玩埋同一隻game既話
我細佬同我講遲d會有一隻好大型既online game 不過快極都要1年後既事=.=希望到時大家都岩玩就好

EXP
215 點
原帖由 lamxdxd 於 2010-8-5 18:31 發表

我就係上網慢-0-07年到換左新機,但當時上網仲係有線...好慢,又成日斷線
後來轉左hkbn,先快好多

不過你依加打機仲lag唔lag?

我e家打機仲係好lag 玩緊隻唔得全3Dgame 單開都lag -_-開堆歌聽很lag

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 出雲~ 於 2010-8-6 10:27 發表
好啊 真係好懷念
學lamlam話齋 好熱鬧------ 如果大家再玩埋同一隻game既話
我細佬同我講遲d會有一隻好大型既online game 不過快極都要1年後既事=.=希望到時大家都岩玩就好 ...

係...不過都唔知要幾時先再有同樣既game可以一齊玩..
另外我更新左2樓感想啦..小雲@@
原帖由 笑女乂 於 2010-8-11 17:19 發表

我e家打機仲係好lag 玩緊隻唔得全3Dgame 單開都lag -_-開堆歌聽很lag

=口="
咁你之前玩曙光咪.........lag死
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
215 點
原帖由 lamxdxd 於 2010-8-11 17:23 發表

係...不過都唔知要幾時先再有同樣既game可以一齊玩..
另外我更新左2樓感想啦..小雲@@

=口="
咁你之前玩曙光咪.........lag死

係=0=之前我用緊e部電腦玩曙光果陣 真係lag到嘔 又成日斷線 而且人物 都睇唔到佢個樣 全完係黑色一片既囉=口=

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笑女乂 於 2010-8-11 17:26 發表

係=0=之前我用緊e部電腦玩曙光果陣 真係lag到嘔 又成日斷線 而且人物 都睇唔到佢個樣 全完係黑色一片既囉=口=

=口=咁你影相既話.......點影=0=?定係話主要用第2部機玩曙光
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
215 點
原帖由 lamxdxd 於 2010-8-11 17:27 發表

=口=咁你影相既話.......點影=0=?定係話主要用第2部機玩曙光

=0=係 後尾我用呀爸果部電腦先睇得番清楚個樣

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笑女乂 於 2010-8-11 17:41 發表

=0=係 後尾我用呀爸果部電腦先睇得番清楚個樣

唔怪得之你之前話比自介既相我,要用e-mail sd...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
215 點
原帖由 lamxdxd 於 2010-8-11 17:42 發表

唔怪得之你之前話比自介既相我,要用e-mail sd...

係...而且我果時仲未有msn 本來想down嫁  點知呀哥又唔比我down

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笑女乂 於 2010-8-11 17:43 發表

係...而且我果時仲未有msn 本來想down嫁  點知呀哥又唔比我down

-口-咁都得....不過出相10果陣既自介.....如果你sd到既就sd,sd唔到既照樣用e-mail啦..反正我冇乜所謂
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
215 點
原帖由 lamxdxd 於 2010-8-11 17:43 發表

-口-咁都得....不過出相10果陣既自介.....如果你sd到既就sd,sd唔到既照樣用e-mail啦..反正我冇乜所謂

嘻嘻 一定用到msn sd  (ps 果陣時比呀哥fake左 佢話down msn好易中毒-_-搞到我唔敢down)

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笑女乂 於 2010-8-11 17:45 發表

嘻嘻 一定用到msn sd  (ps 果陣時比呀哥fake左 佢話down msn好易中毒-_-搞到我唔敢down)

咁就好...
-口-佢咁衰既,話唔定佢自己一早dl左.......不過又令我諗起msn7.0到7.5...去到8.0果陣....我最先用7.0,
後來有人叫我dl新版本..之後我死都唔dl...因為覺得新既唔好用.....點知原來冇乜分別..最後用到依加既8.5........
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
215 點
原帖由 lamxdxd 於 2010-8-11 17:47 發表

咁就好...
-口-佢咁衰既,話唔定佢自己一早dl左.......不過又令我諗起msn7.0到7.5...去到8.0果陣....我最先用7.0,
後來有人叫我dl新版本..之後我死都唔dl...因為覺得新既唔好用.....點知原來冇乜分別..最後用到依加 ...

=0=果時我本來想down嫁 ....但係又衰在自己唔識點down

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笑女乂 於 2010-8-11 17:53 發表

=0=果時我本來想down嫁 ....但係又衰在自己唔識點down

上msn官網,不過有時上yhaoo搵都有得dl.....依加我仲係用8.5,9.0遲下先dl....
話時話,成日見你即時通有on.msn又on埋既=0=定係msn lag到熄唔到?
心......好甜

相7....很甜很溫暖