AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3560|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

琴日隻傻欣60左=3=~ [複製鏈接]

EXP
202 點
樓主
:em800_05: 琴日升左60喔=]返左朝城學技不料撞到幾個同團/FD喔@_@
^^好開心 送左少量武器同裝啦^_^thanks哂大家~_~
=]今日想so下返左朝城同一生之中第一次去天女影既相@_@順便請教大家 4個武器 邊個最型@_@
第1:

第2:

第3:

第4:(影個陣比人電死左-v-)~_~個人認為爆閃好令>3<最衰無星= =

~_~我同蒼空深情同望(請勿誤會-3-我們是朋友= =")

比月姬用左招魔法詛咒><但個圈好令a_a一過傳送點就有a_a

同介一齊影a_a"~(其實我係比某D人偷襲先坐係介汁邊,,為保安全XDDD)

另外係幫阿哥隻ac升lv同埋lag中bug既相-.-"
~_~背對背的殺怪喔

@_@"可能lag得制影相影到..(白色唔計-,-):

多謝大家支持
多選投票: ( 最多可選 4 項 ), 共有 16 人參與投票
0.00% (0)
0.00% (0)
31.25% (5)
68.75% (11)
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
202 點
原帖由 藍妹 於 2010-8-13 21:02 發表
你隻人仔60左
除左 恭喜你 之外,我諗唔到仲有咩講

><姐 多謝你~~想問下上樓CHUN係邊位..?

EXP
202 點
a_a上樓咩名a_a
~當然好痛><但我好窮/.\好少買野唔知價!

EXP
202 點
上樓心碎先生多謝你既提醒 其實我都知有D人係屈錢買勁裝/單/咩月光寶盒個D架啦..但我無得買點~加上現在D價漲到仲高過層樓(-,-誇張的比喻喔)~我唔知咩價ar..有D想收30+3雲/50+3雲..但...:L

EXP
202 點
wow~~~多數琛哥話我知WOR XDD