AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1882|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

天羽今次更新令到雪恩島,波比森林,好運島可被強P [複製鏈接]

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

樓主
雪恩島,波比森林,好運島都有世界BOSS出現。
原本這幾個地圖並沒有強P制度,
這樣令我們這些弱勢社群都可以去打高LVBOSS。
但是最近的更新令到這幾個地圖都有了強P制度,
這樣叫我們這些弱勢社群怎樣生存下去= =燒卷又少經,
BOSS出的寶物不是只有那些強勢社群獨享的,
我們也會需要藍眼石的,才不要用真錢向那些人買,
好運島出的花仙子本身就難打,
而且我們這些弱勢社群總是會甩。
請儘快更改~~
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
童話-免費
EXP
124 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

娃娃~!! 幫你加推加推~!!! 新手玩家到無5/6品裝的玩家會更顯得強弱懸殊~!!升級會變得更困難~! 只有高級(115up level)才可擁有殺世界Boss的基準~!本人強烈反對此更新~!! 個人看法只會令到天羽online更加不平衡~!!以往在雪恩島,波比森林,好運島一直都沒有強制pvp!!! 依家有強p制度!!! 覺得玩黎更無意思:@令我(更加想離開天羽online) ~ 天羽營運團隊/代理商~ 在此懇請你們加強留意各玩家的投訴及有關建議~! :)

EXP
23 點
冇左你地班人用真錢買藍眼,gm仲使賺錢?
同埋你唔用真錢係你既問題,人地個個用真錢先玩到咁勁,唔通你要d用錢玩既人讓你地班唔用錢既人玩
人地可以打大boss打藍眼係因為人地有用錢玩,買6品裝,沖20
你自己唔選擇咁做就唔可以因為你自己既自私而作出一d不負責任既suggestion

EXP
332 點
希望呢個只係1個BUG
妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
88 點
用錢用得比別人多就代表你唔自私!? 拜託 你有咁既諗法證明你比任何人更加自私

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

客服回覆

親愛的玩家:

您好,我們已將此問題轉交至相關部門跟進,故未能提供正確回覆時間給予閣下,如有任何消息,將會立即於電郵通知閣下,請耐心等候,做成不便,敬請見諒,謝謝。

香港 《天羽》
客戶服務部 覆

引述 xxxx <xxxxxxx@yahoo.com.hk>:

> 致天羽Online港澳營運團隊:
>
>  有關"雪恩島,波比雪林"在周四更新後能PK一事,本人想詢問是系統設定還是Bug?
> 本人剛剛已向客服查詢,客服叫我Sd封信比你地,有人會跟進,Thx。
>
>                                                                      天羽玩家敬上

EXP
427 點
都唔知算唔算好?
唔好就係,我今日中名俾人打到pk:@
好就係,唔知am10點定pm4點果場
我打死人地.自己食左隻王:lol

EXP
142 點
其實全部圖冇pvp就好

EXP
1746 點
哈哈哈 有錢就大曬 就實食到boss@@?其實我覺得每隻game到左中期 d人開始狂買點抽野強化裝備 根本就已經係幫隻game走向滅亡~
當生命完結的時候,又會有新既生命誕生
大家(不包括所謂的有錢玩家)都係安心等下一隻game 既誕生and then轉game la ~~~

EXP
332 點
原來部落地圖都有得強P-__-
妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
1746 點
哈哈哈 大家努力加油吧 窮人都可以生活豐盛的喔~~^^

EXP
194 點

大件事

仲有...係p場/部打人地d pet會黑名-____-

EXP
332 點
P場會黑名?!
妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
24 點
如果人地個人係pk地圖,咁打人地d pet 咪會黑名lor
不嬲都係計正身位置
相反,人地個人係唔可以pk既地圖,就算隻寵係pk地圖都打唔到

EXP
1746 點
@000@感神奇 一間又跌野....haha...

EXP
194 點
原帖由 dj3815 於 2010-8-17 18:54 發表
如果人地個人係pk地圖,咁打人地d pet 咪會黑名lor
不嬲都係計正身位置
相反,人地個人係唔可以pk既地圖,就算隻寵係pk地圖都打唔到

明白哂..Thx @____@

EXP
332 點
未答我x___x"
更新左,,係P場打人/寵 會黑名?!
我唔會GE(?)
妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
194 點
原帖由 KaSJuno 於 2010-8-18 09:03 發表
完全同意呢種做法 話明85lv王 100王 梗係應該出番係80或以上可pk圖 仲有 話明100lv王 我認為佢應該再改隻100lv轉地圖 出係70圖 笑料= =

姐係小花可以改返冇pk:question: