AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2281|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

~_~無聊相xD(追加更多相~) [複製鏈接]

EXP
202 點
樓主
~_~無聊相一大堆又等我po下啦a0a
原來熊帝識耍太極@_@..但..點解把刀插左入身...! 快call999呀!!!

同星羽合力打怪><

=.="星羽岩岩升lv點知手下幫我加血沖左過黎..仲啜左...佢一啖a_a

在骨中..~有D核突= =

@@~做左"紅人"-.-

個陣超疾= ="跟住成個畫面黑左 正常返個陣要OFF 但..!怪名點解是白色...(絕無改圖 傻欣保證..)

@@隻寵唔過傳送點既xD

-,-講真 我幾鐘意D角用刀/弓個陣個樣 幾令架

好樣衰呀/口\死左-3-

傻笑緊-,-(眾:名叫傻欣更係要傻笑啦xDDD 我:哦哦,,非常明白-,-)

忍受唔到plastic要放棄我xD(眾:其實你永遠都咁plastic-.-)

上次有人救左我@@呢次真係自殺><

隻新ac識既其中一個fd:louis=]
平排的打怪喔~_~(其實我得32=_=)

opps..louis你的雞毛..不..是羽毛擋住左我塊面=v=

親佢去左洗手間偷影背對背(本人認為背對背好似幾令囉個場景..)

自殺個陣無啦啦玩左個bug=,=無水既..

其實我唔應該話水底之城 ..因為城市係要有水先建立到..但其實...

D水係上面架xD

無聊得濟玩orz囉..

忘記帶防紫外光既用品!=口=!!

><爬唔到上去tim-,-

無聊得制一人選個表情影相=]

架船好令><租黎出下海都好wor@@

<--姐姐xD

弓手防係廢..但我好鐘意佢射箭個樣同埋出技既樣..

虎城多左2個守衛a_a專為長老服務-_-

-.-哇..n年前 一開始玩曙光2覺得女角樣衰做左人妖v_v好多煙花~_~show下先xD

louis送左把哲別弓比我=,=...但...唔知點解..唔收我錢..

@@呵呵 同npc影相

=.=我吃了那npc喔

鳴謝:louis,樂,傻囡,手下,熊帝,星羽,漆黑

多謝大家支持~

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
16 點
十卜十卜...
我好中意全部既相, 中意中意中中意!:em800_18:

EXP
202 點
@_@多謝哂~^^
我會努力po多 D XD

EXP
16 點
冇人回呢個POST囉=3=''
尼回啦!!!>_<''

EXP
83 點
哇 你好型ar:Q
yo yo , check it out;o
你呀媽打含著我69 ;P

EXP
202 點
-.-勁勁勁 樂一回就多左個人回xD-.-..咦 2個樂-_-
又加多幾張相=]