AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2832|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

【高級王怪大突襲!】2010/8/28 日 (以改部分死圖) [複製鏈接]

EXP
337 點
樓主
小弟唔係高lv 之人 得51lv 係位盜黎o既,第一次po 相咋 ^^

E次就記錄左,今次o既活動,唔講咁多睇相la ^^

(注意:sor,因為今次Gm 今係勁放王,搞到有d lag,so 有d遠d o既怪睇唔係幾到 >.< sor)

活動岩岩開始,GM 開始放王la wow~

之後,開始有d 蟲怪la

哇~GM 放左一大堆魔岩,之後,唔洗幾秒,小記,同其他小部份o既人都訓哂係地 -.-"
個個都搵EC help

混亂中..........................仲要比隻衰蟲踩我 T^T

E個時候....一班魔岩以經冇哂人性,係咁殺人 @@  不過我地都唔差,睇下隻蟲比人爆會心,爆死左 XD

係相右手面 有個圓圓o既 咩黎架 :funk:

勇士們係度對抗d 王 @@  我就訓左係度 仲冇人help T^T

一堆未完,一堆又起la  係我身後,又有一堆王la :funk:  (p.s 我比d 王踩左勁多野lor :L )

惡夢開始la :funk: ~~~~~~~~
.
.
.
.
.
.
.

.
.
一班蟲后出哂黎,死傷便多
(p.s 我係換左個ac 再影相,點知比隻蟲后追左陣..............................又死埋 =.=")

之後用番隻盜,番生之後,趕過黎,d 蟲后冇左好多 =.="

之後GM 又叫我地合力打王 =.="

白色的龍 :funk:

有全名睇la 哇 又有蟲后 作死丫  =.=?  仲係勁多

驚到唔敢行埋去lor =.="

之後..................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
登登登登~~~ 好耐未出過黎o既GM 呀  我一收到風話gm 係度 就同佢影相
(GM005 - 50 lv 幻師  行路勁快 =.=" 用飛先追到佢)
同到GM 影相真係開心 ^^

GM 比大家圍住 =.="  勁問問題  我問GM 可唔可以答應我地搞多d活動,佢答:我會盡力而為  ^^

得番最後一題問題,點知比唔知邊個問:GM 你愛唔愛我 =.="   GM:不愛
之後冇耐就走左la >.<

..

最後活動就結束la  多謝大家 ^^\

第一次po 比d 意見 plz ^^  bye

最後
                             沉痛悼念,遇害同胞:flower:

by:siu樂乂 ^^\

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
42 點
唉....都本來諗住去架:em800_111:
但係最衰冇睇時間...唔記得左:em800_105:
只怪我冇時間觀念:em800_124:

EXP
337 點
冇時間觀念 咁大件事 =.="
CM plz ^^

EXP
16 點
原來GM吾係電腦...
你好好彩呀!
我記得之前同GM傾計佢係度爆粗..

EXP
3 點
comment;戈日我無on到黎玩添xDD

七級帝王會員

o0樂天0o/卍絕影卍

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
4363 點

瑪瑙石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章

why張張有我=,=琴日用雨不停秒死好多怪

EXP
108 點
見到堆蟲后我就笑佐;P

EXP
1746 點
我唔認為新手(60lv以下....甚至可能70lv都玩唔到- -)有能力參與e個活動!

EXP
337 點
我去睇熱鬧 點知死埋 >3<

EXP
125 點
我很上鏡~
還做了樓主的影片-,-

EXP
125 點
打錯*
相片

EXP
337 點
你就係企GM005 左面果個黎 呀 @@?
咁岩呀 ^^\
:handshake