AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7696|回復: 151
打印 上一主題 下一主題

清SER唯唯+南SER夢兒 絕配#24 [複製鏈接]

EXP
50 點
樓主
話不多說#89
去圖
當比小小錢(高連符)就認清佢2個份人啦
大家小心D#89

點解關夢兒事?
第2,3張圖 最下個句世頻系佢出既#24
PS:夢兒真名=我AC名#89
另外,想約佢出街既男/女仕 都要小心D#24 見到佢個樣+食野既儀態 已經想嘔:time:
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
450 點
@@唉唉唉...
[fly]我愛死蛋糕[/fly]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1129 點
姐係咩事-0-:pig:
搵我既ADD MSN啦=D
Σ^)/...烏鴉豬x>

EXP
50 點
我問夢兒借左條D寄黎買雞毛
星期一還比佢  點知佢星期五就強逼我還...吾系就獨食條毛
甘我就一激就拎左佢個AC#89 佢還雞毛=還AC
仲有我之前日日幫佢職佢 ..拎左佢2粒5行玉 佢同我講1活=10M還
根本就系打橫黎講
E+雞毛又益埋佢~~
根本就系佢反口
仲要夾埋唯唯呃我高連符#89
小小錢睇清楚2個人..抵

EXP
450 點
:em800_11: 唔知你講咩`
[fly]我愛死蛋糕[/fly]

EXP
899 點
唔知咩事,,,:em800_08:
路過撕M:em800_02:

EXP
230 點
第1,你叫人賣條毛好似偷番尼b0,第2,你爆左我4隻ac,第3,你拎左我300貢,第4,你幫我做幾耐職就拎晒我幾耐活,第5,我話留劇點學幻化有人比你學寶石咩,第6,咩叫呃你野先,我用一些自行處理既手法,取回屬於自己既ac,我錯既你米報警,第7,約過我出尼既人又唔係少,最後,我ac入面比你偷左幾多野我真係唔知lo,做男人做到你咁無品,你唔死都無用:) 我同唯唯不嬲都係good fd,就算嘈交:handshake 1年內多數會好嫁啦:cheer: 當初同你結婚我唔係為隻b:em800_35: 我係為左我d職任有人做晒咋傻仔,你又有幾何見我南ser會結婚,就係怕比人爆ac:cheer: 估唔到你連分身都爆,good

EXP
81 點
睇左一大輪野都係唔明:eeeee: 夢兒老公:fly:

EXP
50 點
原帖由 夢兒 於 2010-9-5 08:03 發表
第1,你叫人賣條毛好似偷番尼b0,第2,你爆左我4隻ac,第3,你拎左我300貢,第4,你幫我做幾耐職就拎晒我幾耐活,第5,我話留劇點學幻化有人比你學寶石咩,第6,咩叫呃你野先,我用一些自行處理既手法,取回屬於自己既ac,我錯既你 ...

你要玩我陪你一一解答@@
第1:條雞毛系得到佢本人同意先賣,吾信你自己問佢.第2,爆?我升左30幾隻咩利益都無 30幾隻vs4隻@@,AC系你開,貢就你拎哂,但系AC就我升gd,第3,升左30隻幾AC 30x150貢 vs 300貢, 同埋如果我真系有心拎,點解我吾系第1日一出送150就拎哂你200隻AC=D?,第4,計下數啦,最完職任跑埋商 最少掛左2hr體活,拎左你2粒 E+屈返我日日拎A_A?,第5,我有講過架,如果你肯星期一先解決既話,我比埋點你洗返又點話,系有人打橫黎講 話明星期一,點知星期5就要人還GD!第6:乜Q野自行處理手法.呃就系呃,吾服可以上基本法查下呃系乜定義~如果你吾系 系星期5話反口叫我還雞毛#87 E件事系吾會發生,根本就系你自己引起

PS:估吾到你真系會甘對朋友@@ 未出事之前我都系睇在朋友份上先幫你職任跑商。@@吾怪得南SER幫人話你冷血,8婆啦#65 樣同性格一樣醜劣,,我識左薯仔甘耐,我連佢鎖都知,點解我吾爆佢AC,系要爆你AC?一定系你出左D問題。

EXP
50 點
原帖由 ★粒荳﹏〞 於 2010-9-5 08:14 發表
睇左一大輪野都係唔明:eeeee: 夢兒老公:fly:

吾好拎佢同我比............

EXP
403 點
你咩【詞語過濾】【詞語過濾】事-.-?ac系我借比佢囉 此事絕對吾關我事囉 只系我系電話教佢甘講

你吾呃人ac系吾會有甘多事發生 你一切都系自己拎黎囉...雞毛得人同意?琴日我問左比你偷雞毛個個人 佢話系你地夜晚 偷偷地上佢ac自己拎 因為佢要番工長玩吾到牙嗎 重有拎90幾m d值錢野 挑 甘小都偷

EXP
230 點
第1,你終神佑係拎我個幫既長老位換,有無比番我,第2,本人話係比你偷左雞毛w0,第3,因為你叫我分野比你,先唔爆我住咋,第4,你幫我升個30隻,係事後嫁,無貢拎嫁,第5,我有貢既得150隻ac.第6你識佢耐緊係唔爆佢ac,又唔見我爆唯唯ac,第7,你點只拎我2粒呀,係米合完拎2粒,第8,我ac有幾多野唔見都係未知之數,第9,既然你拎基本法出尼既,報警啦你,法庭見is ok:cheer: last 乜你令仔咩:em800_37: 唯唯,佢令仔你係神:fly: 嵐哥係神既大佬啦:fly: 令仔w0:em800_35:

EXP
403 點
:em800_89: s0r我不嬲出名令仔 嵐out左喇#65

EXP
50 點
原帖由 .★﹑小唯× 於 2010-9-5 11:30 發表
你咩【詞語過濾】【詞語過濾】事-.-?ac系我借比佢囉 此事絕對吾關我事囉 只系我系電話教佢甘講

你吾呃人ac系吾會有甘多事發生 你一切都系自己拎黎囉...雞毛得人同意?琴日我問左比你偷雞毛個個人 佢話系你地夜晚 偷 ...

下!?又關我事? 雞毛我一早同佢講左話4寄收,佢話得,另外佢個AC我無PW既
有PW既只系薯仔. 你講得話借AC+電話教佢又點會吾關你事丫A_A
中一仔A_A 學好D表達能力先啦

EXP
230 點
:fly: 仔仔令仔:fly: 媽媽有福:kiss2: 祝仔仔同敏敏幸福everygay:em800_02:

EXP
50 點
原帖由 夢兒 於 2010-9-5 11:32 發表
第1,你終神佑係拎我個幫既長老位換,有無比番我,第2,本人話係比你偷左雞毛w0,第3,因為你叫我分野比你,先唔爆我住咋,第4,你幫我升個30隻,係事後嫁,無貢拎嫁,第5,我有貢既得150隻ac.第6你識佢耐緊係唔爆佢ac,又唔見我爆 ...

#98 點先叫識佢?我甘都吾叫識你? 咩用你長老既位換? 我仲有比其他野佢架A_A,我有叫你分幾粒聰果黎 ,用下腦啦 幾粒聰果VS150粒黑石 傻既都知啦#89 ,事後又點?? 事實系幫你升左

EXP
403 點
:em800_34:我想講我正系話你拎番ac好喇 甘樣咋啵

EXP
230 點
第1,本人話係比你拎lo,唔好扮好人,第2,做間諜幫人取回被偷既ac,尼d行為要唔要報警,等你lo

EXP
230 點
升d無貢既ac,你計落x150到,我去幫你升,你比貢我呀笨

EXP
403 點

回覆 16樓 吳淑妍 的帖子

比你屈到又點 反正我都吾介意既:em800_66: 慢慢喇w0