AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5169|回復: 59
打印 上一主題 下一主題

白日夢_2幾個話人狗,自己到系狗 [複製鏈接]

EXP
7 點
樓主
:o 之前話唔同nana子點人玩,現在同nana子玩,重話冇靠人,之前蹕我理由,話我同殘冰一齊,自己到跟系nana子,之前話人狗,自己到系狗,跟nana子,理由話昆人,笑死呀,我昆你點咩,重話我造臭,同點狗一齊玩,令我人格到低左,唔玩到好個同你點狗一齊,單機到好過同狗仔玩:D
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
194 點
完全唔明白你up乜:em800_113:

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

第一:呢個係2手nana,1手nana我地幾時有同佢玩,2手nana=鬼鬼,鬼鬼同R一齊個陣我已經識佢,同佢玩
第二:知唔知咩叫靠,靠姐係有Boss晒,我地只吸,家陣我地個有中Boss,係得你1個冇中過Boss"靠"我地中名吸經,你靠人就唔好話我地靠人
第三:你冇昆人?http://www.agames.com.hk/viewthr ... &extra=page%3D1"我小7退出天羽界 我小7永遠到唔天羽,你已經你無得挽回"
第四:係你自己係世P無晨晨話我同米米再話埋白2 D人係狗,個陣我地跟本冇人話你,係你無晨晨話人,跟住唔夠串又話呢話路
第五:買點就係狗,咁全香港好多狗
第六:個陣叫你玩單機又唔理人又扯開話題,呢家又話玩單機仲好!?自相矛盾!
仲有,你篇野完全係超難明,以下為翻譯版本:
之前話唔同娜娜子呢類點人玩,現在又同娜娜子玩,仲話冇靠人,之前踢我理由,話我同殘兵一齊,自己都係係度跟娜娜子,之前話人狗,自己都係狗,跟娜娜子,踢我仲有個理由就係話我昆人,笑死呀,我昆你D咩,重話我造臭(此句完全不明,冇法翻譯,明的煩請翻譯一下),同D點狗一齊玩,令到我人格低左,唔玩都好過同你呢D點狗一齊,玩單機都好過同狗仔玩

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

語言表達有障礙?:(

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
49 點
我想讚好;P  我想講既你講晒

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
49 點
你呢?  我地靠一人? 乜所有boss nana食晒架? 乜我地一齊有出力=靠人?
毛啦啦串77 因為冇食boss?比人踢部?

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 6樓 CurryBabi;) 的帖子

跟本我地好多人一早已經識鬼鬼
仲有小7你之前話轉左手,但跟本冇轉過,呢D唔係叫昆人?

EXP
9 點
4大【詞語過濾】點
1:唔明你講咩,你d中文真係好到........打好d中文先嘈人
2:你唔想玩天羽咪唔玩囉,轉物野手姐,你【詞語過濾】嫁,扮曬個ac好似好勁敢,收啦
3:你之前講到自己個部幾好,咪右係離,正明你人格係有一定既問題
4:你話唔玩,無啦啦右玩番,重嘈到上a-games,你冇【詞語過濾】野呀
【詞語過濾】仔天羽嘈唔起就上a-games嘈,你【詞語過濾】嫁,你要玩我老鼠同你玩

EXP
165 點
原帖由 金牌老鼠 於 10/9/2010 20:28 發表
4大【詞語過濾】點
1:唔明你講咩,你d中文真係好到........打好d中文先嘈人
2:你唔想玩天羽咪唔玩囉,轉物野手姐,你【詞語過濾】嫁,扮曬個ac好似好勁敢,收啦
3:你之前講到自己個部幾好,咪右係離,正明你人格係有一定既 ...

白老鼠好多都詞語過濾. 證明你粗魯左.
RG出大哥
AGS D2上半埸出18
AGS D2下半埸出草莓
AGS D4出佑里
歡迎搭訕XDXD

EXP
9 點
我唔想有d人想我爆:@

EXP
332 點
完全同意火流and樂b:)

同鬼鬼1齊打Boss=狗?!
我地個個都有出力,唔似你咁企埋1邊唔做野lo
同埋你會唔會多事左D呢?此事與你何關?

你都係唔滿意我踢你出部姐,
開呢個Post,擺明博鬧
你自己人品點,心照吧!
唔好自潮+抺黑人。

妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
332 點
原帖由 CurryBabi;) 於 2010-9-10 19:59 發表
我想讚好;P  我想講既你講晒

想讚好+1 xd
[讚好]果個制係邊-3-?#19
妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
9 點
讚同米米x1:yeah:

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
49 點
[讚好]火流+米米
你地講左既我唔多講~

EXP
46 點
吾明你講咩- -;;.
火星泥嫁你= =;;:(
`♥這份掛念 要怎麼承受
你或許超過像好友v0v;

EXP
194 點
:@ 我之前同妃打Boss...次次都組個小7頭...叫妃踢佢又唔【詞語過濾】肯...到中樹0又企埋一邊...打100佢條【詞語過濾】樣又死n多次...:@

EXP
427 點
講埋哂d火星文
邊個明佢講咩
佢仲要前話不對後語
尊登開個post博俾人罵?:em800_18:

EXP
4644 點

回覆 15樓 vivi1483 的帖子

以下為翻譯版本:
之前話唔同娜娜子呢類點人玩,現在又同娜娜子玩,仲話冇靠人,之前踢我理由,話我同殘兵一齊,自己都係係度跟娜娜子,之前話人狗,自己都係狗,跟娜娜子,踢我仲有個理由就係話我昆人,笑死呀,我昆你D咩,重話我造臭(此句完全不明,冇法翻譯,明的煩請翻譯一下),同D點狗一齊玩,令到我人格低左,唔玩都好過同你呢D點狗一齊,玩單機都好過同狗仔玩

EXP
4 點
你話高心0 有人放90$ 起邊到AR?:em800_08:

EXP
332 點
樓上=Ar No?:D:D

踢小7雞Ge理由:1個字 -煩

1 成日無啦啦插把嘴埋黎,講埋d唔關事Ge野/誤導人Ge野。
2 要人帶佢打boss,但係又唔識尊重人,以為人地1定要帶佢打boss。
3 跟風。我地成日講「返青山」,佢講錯野/唔夠人講果陣又講「返青山」,
  再唔係就1句「肥米米#09」收尾。
4 昆9 -大家都知,不多講。
5 煩,成日係部p發春:妃妃#25/抒發自己幾咁鐘意妃妃。去妃妃部lo,妃妃唔係白2。
妳是我唯一想要的瞭解。