請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 小seven哥

白日夢_2幾個話人狗,自己到系狗 [複製鏈接]

EXP
88 點
講真每隻game都會有小圈子, 打機除左靠本錢之外就係靠人際關係, 天羽入面真係冇咩邊個部係唔係靠關係玩, 打王你同我fd既咪組你, 唔滿意再多嗲既就踢你出部真係好平常既事.. 識時務者為俊傑, 如果你想玩得勁既話我覺得你應該學下黎點, 改善下自己, 唔係你只係淪為被插對象. 如果你要贏既大可以用哂成副身家落黎玩殘人地, 但前題係你願唔願意
btw, 打機咁認真為嘜?
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
7 點
點人自我中心,覺得自己永遠是對的,我講點理由前言不搭後語,話人不如話自己唔尊重人,不過次次系講野系你引起,唔好話我發春,你到有發春,唔好話人,沒知自己錯唔認,扮到自己咩到系對

EXP
7 點
不過 佢要改善下自己,打機唔系認真玩有咩意思,我打boss到唔多組你地,不如講下自己對人點重好,我唔系你比踢,講點理由9五搭8,沒就沒啦,重要踢人,講到我系好似系間諜,重有昆意思=欺騙之意,我跟沒欺騙你地,唔滿意一早踢我出去,系你自己覺得比人欺騙

EXP
1746 點
-.-...又嘈...........
樓主中文真的....很糟喔...

EXP
165 點
原帖由 Lkis 於 11/9/2010 14:08 發表
講真每隻game都會有小圈子, 打機除左靠本錢之外就係靠人際關係, 天羽入面真係冇咩邊個部係唔係靠關係玩, 打王你同我fd既咪組你, 唔滿意再多嗲既就踢你出部真係好平常既事.. 識時務者為俊傑, 如果你想玩得勁既話我覺 ...

同意啡師奶:)

原帖由 小seven哥 於 11/9/2010 15:55 發表
不過 佢要改善下自己,打機唔系認真玩有咩意思,我打boss到唔多組你地,不如講下自己對人點重好,我唔系你比踢,講點理由9五搭8,沒就沒啦,重要踢人,講到我系好似系間諜,重有昆意思=欺騙之意,我跟沒欺騙你地,唔滿意一早踢 ...

打機吾系認真玩有咩意思 -1
RG出大哥
AGS D2上半埸出18
AGS D2下半埸出草莓
AGS D4出佑里
歡迎搭訕XDXD

EXP
46 點

回覆 18樓 abg4b10 的帖子

>_<.真係吾係幾明囉囉囉.3.
都冇心機了解佢講咩:Q .
;).仲有咩係造臭- -俄一見到就想笑;;P
`♥這份掛念 要怎麼承受
你或許超過像好友v0v;

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 26樓 vivi1483 的帖子

佢D中文翻譯都5會太明嫁La

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 22樓 小seven哥 的帖子

以下為翻譯版本:
買點個D人係自我中心,覺得自己永遠係岩,我講既理由點前言不對後語法,話人唔尊重人不如話自己,不過次次講野係你引起,唔好話我發春,你都有發春,唔好話人,明知自己錯又唔認,扮到自己咩都系岩

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
49 點
小7你又up乜:D

EXP
4644 點

回覆 23樓 小seven哥 的帖子

以下為翻譯版本:
不過,佢都要改善下自己,打機唔系認真玩有咩意思,我打boss都唔多組你地,不如講下自己對人點樣仲好,我唔系比你踢,我講個D理由點九唔搭八法,冇就冇啦,重要踢人,講到我好似係間諜,重有昆意思=欺騙之意,我跟本沒欺騙你地,唔滿意一早踢我出部,係你自己覺得比人欺騙

EXP
4644 點

你話點人自我中心,但我唔覺全部都係Lo,R,鬼鬼,50,白色呢D有自我中心?
你有權唔比人講野?香港基本法第三章第二十七條:香港居民享有言論、新聞、版
的自由,結社、集會、遊行、示威的自由,組織和參加工會、罷工的權利和自由。咁佢冇錯認咩?我地個個玩下,我地又唔CAre,呢D又關你咩事?

EXP
4644 點

米米我覺得佢好正常Lo,我地對D正常人好正常Lo,你好似係帶你打Boss係必然咁,帶你打係人情,唔帶你打係道理,","重有昆意思=欺騙之意"你明就好,扮轉手,扮唔玩唔係"欺騙之意"?

EXP
4 點
米米你又知係我既?:em800_27: 唔該下次唔好爆我名出尼:em800_137:

EXP
332 點

我幾時有搞事?!
你點對我,我點對你。
你人品好就唔會有咁人圍你啦!

理由9唔搭8?!
好主觀,你解釋下有幾9唔搭8?

發情?!你指樂b?
呢d唔係發情,係耍花槍,
樂b係我地部落,我鐘意咁有咩問題?好阻你牙?咁唔滿意又唔見你出部?
但係你就唔同,妃妃唔係我地部,人地仲要有老公啵,丟架。

我E+就係唔滿意你!
我有權踢你就踢你,又唔見我踢其他人?
1早都想踢9你出去,
只係問埋其他人Ge意見姐!
掉返轉講,你咁唔滿意又唔1早走?!
妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
332 點
原帖由 hugochan512 於 2010-9-11 18:00 發表
米米你又知係我既?:em800_27: 唔該下次唔好爆我名出尼:em800_137:

Ar no姓陳?:D :D
妳是我唯一想要的瞭解。

EXP
9 點
你真係收啦,你估妃妃真係受你溝咩,妃妃佢好人炸,佢唔好人佢問侯就你好耐啦,之前都話個你,叫你咪亂講,抵死啦,搵出事啦,你呀,唔好以為你自己打王好勁啦,真心,人地覺得你煩同超小學雞,先比你入炸,話人9唔搭8,你好好,你d中文真係好到呢,以為自己好勁好串,摺埋啦你
(金次冇講粗口)

EXP
88 點
係黎個post我學到一樣野:)  寧得罪小人莫得罪女人

EXP
427 點

你d中文真係連小一
番去學好d中文先黎嘈la
講埋哂d火星文
冇人聽得明你講咩
來人,捉佢番火星:em800_18:

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
49 點
原帖由 Lucciola 於 2010-9-11 20:32 發表
我幾時有搞事?!
你點對我,我點對你。
你人品好就唔會有咁人圍你啦!

理由9唔搭8?!
好主觀,你解釋下有幾9唔搭8?

發情?!你指樂b?
呢d唔係發情,係耍花槍,
樂b係我地部落,我鐘意咁有咩問題?好阻你牙?咁唔滿意又唔見你出部?
但係你就唔同,妃妃唔 ...

咩發情:D  小7你唔滿意又唔見你出部?人地警告左你你仲係部度妃妃前妃妃後又9唔搭8唔知up乜<<係你,then is your problem:P  我覺得你呢個post係話緊自己囉;P

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
49 點
原帖由 hugochan512 於 2010-9-11 18:00 發表

ar no唔洗唔認啦:em800_35: