AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5190|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

白日夢_2幾個話人狗,自己到系狗 [複製鏈接]

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

樓主
第一:呢個係2手nana,1手nana我地幾時有同佢玩,2手nana=鬼鬼,鬼鬼同R一齊個陣我已經識佢,同佢玩
第二:知唔知咩叫靠,靠姐係有Boss晒,我地只吸,家陣我地個有中Boss,係得你1個冇中過Boss"靠"我地中名吸經,你靠人就唔好話我地靠人
第三:你冇昆人?http://www.agames.com.hk/viewthr ... &extra=page%3D1"我小7退出天羽界 我小7永遠到唔天羽,你已經你無得挽回"
第四:係你自己係世P無晨晨話我同米米再話埋白2 D人係狗,個陣我地跟本冇人話你,係你無晨晨話人,跟住唔夠串又話呢話路
第五:買點就係狗,咁全香港好多狗
第六:個陣叫你玩單機又唔理人又扯開話題,呢家又話玩單機仲好!?自相矛盾!
仲有,你篇野完全係超難明,以下為翻譯版本:
之前話唔同娜娜子呢類點人玩,現在又同娜娜子玩,仲話冇靠人,之前踢我理由,話我同殘兵一齊,自己都係係度跟娜娜子,之前話人狗,自己都係狗,跟娜娜子,踢我仲有個理由就係話我昆人,笑死呀,我昆你D咩,重話我造臭(此句完全不明,冇法翻譯,明的煩請翻譯一下),同D點狗一齊玩,令到我人格低左,唔玩都好過同你呢D點狗一齊,玩單機都好過同狗仔玩

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 6樓 CurryBabi;) 的帖子

跟本我地好多人一早已經識鬼鬼
仲有小7你之前話轉左手,但跟本冇轉過,呢D唔係叫昆人?

EXP
4644 點

回覆 15樓 vivi1483 的帖子

以下為翻譯版本:
之前話唔同娜娜子呢類點人玩,現在又同娜娜子玩,仲話冇靠人,之前踢我理由,話我同殘兵一齊,自己都係係度跟娜娜子,之前話人狗,自己都係狗,跟娜娜子,踢我仲有個理由就係話我昆人,笑死呀,我昆你D咩,重話我造臭(此句完全不明,冇法翻譯,明的煩請翻譯一下),同D點狗一齊玩,令到我人格低左,唔玩都好過同你呢D點狗一齊,玩單機都好過同狗仔玩

EXP
4644 點

回覆 26樓 vivi1483 的帖子

佢D中文翻譯都5會太明嫁La

EXP
4644 點

回覆 22樓 小seven哥 的帖子

以下為翻譯版本:
買點個D人係自我中心,覺得自己永遠係岩,我講既理由點前言不對後語法,話人唔尊重人不如話自己,不過次次講野係你引起,唔好話我發春,你都有發春,唔好話人,明知自己錯又唔認,扮到自己咩都系岩

EXP
4644 點

回覆 23樓 小seven哥 的帖子

以下為翻譯版本:
不過,佢都要改善下自己,打機唔系認真玩有咩意思,我打boss都唔多組你地,不如講下自己對人點樣仲好,我唔系比你踢,我講個D理由點九唔搭八法,冇就冇啦,重要踢人,講到我好似係間諜,重有昆意思=欺騙之意,我跟本沒欺騙你地,唔滿意一早踢我出部,係你自己覺得比人欺騙

EXP
4644 點

回覆 22樓 小seven哥 的帖子

你話點人自我中心,但我唔覺全部都係Lo,R,鬼鬼,50,白色呢D有自我中心?
你有權唔比人講野?香港基本法第三章第二十七條:香港居民享有言論、新聞、版
的自由,結社、集會、遊行、示威的自由,組織和參加工會、罷工的權利和自由。咁佢冇錯認咩?我地個個玩下,我地又唔CAre,呢D又關你咩事?

EXP
4644 點

回覆 23樓 小seven哥 的帖子

米米我覺得佢好正常Lo,我地對D正常人好正常Lo,你好似係帶你打Boss係必然咁,帶你打係人情,唔帶你打係道理,","重有昆意思=欺騙之意"你明就好,扮轉手,扮唔玩唔係"欺騙之意"?

EXP
4644 點

回覆 39樓 CurryBabi;) 的帖子

咁佢覺得人地帶佢打Boss係必然的,又得我地部D人同佢熟D(指中Boss個D人),想靠人中Boss佢吸經加上人地面皮厚迷唔肯自走部Lo

EXP
4644 點

回覆 50樓 ivan19971219 的帖子

你係看門狗Lo