AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 刀法如神
打印 上一主題 下一主題

煉藥篇 (原創)付送穩快錢充VIP [複製鏈接]

EXP
1 點
fsgrfhf
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
222 點
原帖由 v淺藍色v 於 2010-10-2 21:53 發表
我想知點解同一個配方會整到唔同o既藥:em800_66:
我個配方係:知母4,金櫻子4,半邊蓬4(用點指兵兵方法指出黎:em800_18: )
有時整到9品還魂,有時生生再造:em800_101:
點解會咁架:em800_89:
我次次都用呢種配方整出黎 ...

幾多品,系睇你中藥技能高唔高,高的100技,咪造到100幾品,加埋在屋企升爆造藥,會提高10幾20品。
之於次次出唔同 藥,呢D系隨機的,就算悟 到藥方都系隨機。

你中藥低,俾你悟 到藥方都系低品,不過悟 到九轉,小還音,幾甘低品都有人要,又好價。

但你悟 左藥方後,你可以煉藥時,在煉藥畫面選中間個只,用藥方煉藥,當然藥方只能造藥方中所指明

的品級,但夢想入面,就算你用藥方造藥,也有一定機會出 金創藥。我100技及用屋企,用藥方煉藥,

煉十粒藥,也有一粒機會煉出金創藥。
角色     ID:  43704
角色名稱:  刀法如神
伺服器:南遙
國     籍: 南遙國
幫     會: 乂夜殿乂

EXP
26 點
錢錢錢錢:em800_31: 邊到有咁多呀:em800_37:

EXP
8 點
多謝
thx~~