AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2828|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

3次心法既打後感 [複製鏈接]

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
樓主
HI~~~ 又系我啦~:em800_52:
今次講下個人心法啦   大家都知有幫派心法  5g新手們知5知咩系個人心法呢?
個人心法同幫心5同既地方系:
1:冇時間限制
2:要用上大量經驗 (低lv做呢d心法系用少d經架)

詳情可以問我/問下你地幫d人~~ 我系南ser 115843

第1次心法用50m x 10=500m經   打既程度:是但搵d人打都得~ 5系太難
第2次心法要死4-5次左右去打     用400m經左右死一次  (睇lv既 d經)  400m x 4/5 =1600m/2000m經  PS: 如果有隊勁人幫你  死3次都可以
今次 系本小姐打第3次心法
要入3000m-3500m經左右  (小恩入左7000幾m經  3回打完:em800_124: )
比d溫馨提示大家~~
1. 搵幫你打既人最好有開天/3味仔女  因為d仔女系果度用果d技大力過人架~~:em800_38:  (果陣我個仔未正好:em800_105:  比5到大家睇)
2.打第3次心法果陣我方既血會提高大量~~  人人都1m5-2m5 左右~ 寵都有1m左右  人既屬性都會大大提高  (打完就會回復本來既屬性)
3.講講隊形~~ 如果想安全d  可以好似我地條片咁  (全隊100lv 齊100技) 1儒術1佛1戰2儒法~(儒術系用當仁呢招來加強呢隊既攻擊力同+血能力 但系5會叫佢封  因為封5到架呢度) (儒法100招  如雷  暈下人  好似封左人咁  幾好用~~ 玉石就系自殺招  等儒術當仁左之後用可以打到1m左右 ) (佛~~ 冇咩做~儲點 3000人  一系用群回   系度比人當仁+仁心 再用埋回春 一人+2000血上  正:em800_38: )(個戰最好搵d有無系攻擊招 既~~ 打得入d)

先打左手邊(個死肥佬) 入3500m經既應該3-4回內殺到 用開天仔打都有7-8000血上
之後再殺右手邊既術士, 用3味女打就明  大力到你5信~ 5爆都有1m
之後可以打左佢叫出來d女妖先(用法攻打佢)  之後再打大佬  同樣用開天/3味仔女有好好既攻擊力  
話咁快就ko左啦~~:em800_66: 之後d細怪就打左d屍屍先(用法攻打佢)  最後神屎(用物攻打佢)

Uploaded with ImageShack.us

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
sorry 牙...... upload 5到我地條片:em800_47:

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
:em800_111:  搵人頂下啦

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
比個gp 我啦:@

EXP
497 點
原帖由 jjacky1405 於 2010-10-23 00:47 發表
比個gp 我啦:@

GP??好!我比你
心法我爆左:lol
你隻騎好型:Q
我個隻D色
個身紅....件裝黃:Q

EXP
167 點
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推