AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1567|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[分享] 打boss ge tips [複製鏈接]

EXP
142 點
樓主
:) 大家好    我介紹下打boss ge tips 先:)
第1個:打大f     雖然5係好多經  不過帶分身打好好:victory:     tips:   一定要記錄符(最好就1個專門打f)   每次中f   係果個位記錄   開寵打大f(遠攻好d):P  寵要有神g
第2:小花           都5錯ga   出高書  不過其實呢個亂打就ok:lol
第3:野豬           如果你1開始中左   開寵遠攻(因為佢有招1下扣到你冇哂hp)  5中ge  狂拉   1見分身  5好打之前果個   打另外果2個  ;P
第4:煉焰+邪     又係搵一個符比佢地 la    咁2中d
第5:樹0           過河好2甩   係術士ge世界:thumb:  不過如果有隻衝鋒pet就好好la
第6:惡0          12身5好打   3身就狂打   不過通常都係術士中
100lvl以上d王   你地仲熟過我la:band:   
高手5洗睇;P
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

原帖由 fiona6129 於 2010-10-31 17:19 發表 :) 大家好    我介紹下打boss ge tips 先:) 第1個:打大f     雖然5係好多經  不過帶分身打好好:victory:     tips:   一定要記錄符(最好就1個專門打f)   每次中f   係果個位記錄   開寵打大f(遠攻好d):P  寵要有神g ...
大F 寵要神知做咩?
小花 寵冇神知點得?

EXP
208 點
唔錯 出BOSS後等3~4秒再狂打就易D中:em800_02:

EXP
72 點
又一個廢poz;P

EXP
4 點
原帖由 fiona6129 於 2010-10-31 17:19 發表
:) 大家好    我介紹下打boss ge tips 先:)
第1個:打大f     雖然5係好多經  不過帶分身打好好:victory:     tips:   一定要記錄符(最好就1個專門打f)   每次中f   係果個位記錄   開寵打大f(遠攻好d):P  寵要有神g ...

野豬點解要打另外果2個:em800_08: ?

EXP
821 點
打樹0冇寵都唔怕甩=3=
尋日D唔同組既武士幫我拉番過黎^_^食左

EXP
304 點
我雖然系新手
但系1~2身吾打...
甘無人打~~~
個post好吾掂~

EXP
135 點
16分鐘行5行到好運島同波比雪林? 唔想用fly符 冇錢買 +唔知點有 同做咩任有:'(