AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1753|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

[分享] 職業評論(個人認為) [複製鏈接]

EXP
275 點
樓主
本人雖然差唔多由天羽開玩到e+ la,對職業有少少評價:

1)ec:雷系法術同埋+血技多,又有金剛身(+大量血)有6品的話再配合暈寵和自己的暈技,包你連天c都打低,法防一般高一點

2)天c:天c特點係有-防-攻,令自己傷害-少和令人受到的傷増+,再有+血寵幫你+血
+上0秒出寵,配合暈寵令到敵人企定定;P

3)劍客:個人認為永遠在天c知下,因為佢的特點係攻高,有無敵技,有媛慢,冰,暈等技 不過cd時間多一些
無敵對天c泥講只有2隻字:冇用 因為天c有技解佢

4)武士:攻比劍客高一點(+攻技),自己有一點暈技,可靠這點去打敗人

5)術士:要打低人一定 靠6品,因為自己冇暈技,冇0秒出寵,自己特點少,術士特點是大技多,打王玩得好就要睇你d打了

打王:

1)天c:自己有技招可e keep王名,0秒出寵又發揮到佢的好處

2)術士:多大技可用左豬身上,一次控3隻,另有10秒cd的傳送技,幫你不少:P

3)武士:特點佢自己有2招拉王技,可好好拉甩/拉實人隻王

4)劍客:唔傳送技,冇法落技,一但比人拉過河要小心,所e要對地圖熟悉

5)ec,因為冇大技,所eec打王比較慘

e個就係我玩天羽咁耐ge經驗la,好ge回下,要罵ge,請按上一頁,有意見請留言:time:
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
72 點
支持@@好過某人成日開廢poz-.-

EXP
304 點
噢~原來術士無乜用~

EXP
135 點
我覺得術士唔錯

EXP
275 點
唔知點解
普通game的術士普遍係最高攻
不過唔係- -

EXP
135 點
ec我唔覺冇用 就算冇爆技 都可以搶到隻王

EXP
275 點

回覆 6樓 風達達達 的帖子

單搶唔會有問題
星期5呢-_-
你點學其他職keep咁多王

EXP
135 點

回覆 7樓 ivan19971219 的帖子

但我覺得d人打王一定組ec幫忙 所以我覺得制c升lv 一點都唔難 星期5係好多王 但你打一隻花仙 最小都打5min啦 昨晚狂出花仙 其他怪一隻都冇囉 出左一陣唔夠5min冇哂 跟住狂出花仙= =

EXP
821 點
但你打一隻花仙 最小都打5min啦
^花仙5分鐘搞掂 有可能嗎?
打王組EC邊個話1定要組 普遍都冇特別要求組EC先得

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 9樓 ovid17 的帖子

5分中.神手(拍拍)

白2都做吾到戈位人兄做到.

EXP
821 點
個位?._."是誰? 我想知邊個5分鐘KO花仙咁厲害#3