AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 帥小餅v3v
打印 上一主題 下一主題

- (糖+餅) ★.`眼淚糢糊了視線#沾濕了眼晴:) (Ch.45!!) 記得比gp* [複製鏈接]

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

`y0;xd
`超得閒的我v0v`立即作文了;乖ba;*v*`;$
`我係餅v3v:;xd`

四十五; 目標50`v0v`;(50集係大結局v0v!)
點知系蓓系樹下面喊緊;~~~
蓓:嗚;嗚;嗚v0v`
蛋:喊啦;喊出黎啦;舒服d架:;
蓓:痴線;我邊有喊!?*(抹眼淚)`
蛋:唔好抑制係心喇:;`
蓓:頂你個肺;係都要我喊出黎;! (訓左係蛋心口係咁喊)`:;
`5Min後;$
蓓:對伍住呀v0v`搞到你件衫濕晒/v\:;
蛋:你舒服d就好a___a`:;
蓓:明明我已經五中意佢:;`
蛋:愛1個人幾多時間;忘卻佢都要幾多時間;v0v`
蛋:黎啦;p` 我地1齊去濃縮e段時間ava :;
蛋帶蓓去到1個山頂;
蛋:喂喂;唔好咁木喇個表情=__=`我唱歌比你聽喇;D`
蓓:好呀xd
蛋:哭過就好了 .. 愛都會走的 .. `:;
蓓:你的愛我早已經不懂;我的心缺了1個洞';)
蛋;蓓:#19
跟住佢地係咁吹風e0e`
蓓:黑痴>W<`
蛋:我比件衫你著喇a0a`
蓓:你唔驚凍親咩x_x?!`
蛋:唔緊要;我大大隻隻xdd`
蓓:算啦你xd`
蛋:哈xd笑番米幾好;
蓓:車車車xd有目的既你;
蛋:我堅系有目的xd;我氹番你咁多;應承我1樣野喇~;
蓓:咩野呀a0a:;
蛋:d0我條菜v3v;!
蓓: .... (心唸:乜野叫我條菜,,咩意思?!-v-'')
`凸然餅餅出現v0v`
餅:e;蓓蓓你係到丫!?`快d落去野餐啦:P`我地見到d爐;我地bbq埋佢啦a_a`
蓓:好呀好呀;xdd
蛋:\_____/` 你..米走!
蓓: (同餅走左)`
蛋:我咁大個仔第1次咁認真追1條女l0r`比人飛v3v`'>;
====================================
一定要呢個時候聽!!有feel架 <溫馨提示

凸然餅見到小時:;
跟住佢地擦身而過v____v:;
蓓:餅;做乜呆左丫!?;
餅:冇xd.
`怎麼了;你累了;說好的;幸福呢v0v;?
個bbq終於完左喇:;`

--幾個月後v0v--
餅:呆~
Miss:餅同學!!
餅:係 ...... 哦...
Miss: 呢題點做呀 ?!`
餅:唔識....
Miss:你..
餅:Miss唔好煩拉好唔好. 都快畢業啦.重教乜野書..
Miss:教多d;搵工易d;!
糖:嗚~餅餅我唔想離開你啊~
餅:我決定左架喇;我自己開間寵物店;糖糖你做代理啦#8;
Miss:你地有目標就好:S`Miss刀好五捨得你地:S:S`
蓓:但我地捨得你b0r`;$
Miss:哎唷唷;
餅:講笑姐;冇MISS你比我地串;都OK唔捨得;)
懧:餅;餅;急call你呀;有店位空出黎啦;立即去講價;?
餅:Go!`
糖:我地走啦;88Miss^v^
Miss:凸~

續-_-;
下集預告;
個店主叫星;?
係咁提高個價;點買-,-?!;
寵物店開唔開得成/__\;?
大肥婆小淫滴
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
44 點
:$ :$ :$
下真係講星;;

EXP
1 點
我都作個故事:lol :lol :lol :lol :lol                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

有一日,帥小餅娘親問帥小餅:I dot no 點解?

帥小餅就答:我吾知道          帥小餅娘親就話:下,妳學咁多英文都吾知,妳食.屎.啦咁.

跟住帥小餅就比佢娘親打打打....

點知帥小餅就係到哭哭哭....

笑話講完

呢個笑話係帥小餅諗出泥

佢叫me post 出泥:lol

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

都五好笑既;D
大肥婆小淫滴

EXP
44 點
:L 無聊....

EXP
156 點
46集呢...-,