AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1847|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

不明白甚麼是專精的可以進來看看 [複製鏈接]

EXP
47 點
樓主
見到有時有人講起專精問題而有d曙光既朋友唔知咩黎\問點開
等我簡單咁講下@.@  如果寫得唔好勿插哦-.-
相信未過80lv既曙光朋友大部份都係用幫幫1的-.-
開專精的方法:先把幫幫1 所有的程式刪除了
(如果唔知邊D就睇返個幫幫1外掛FILE-.-)之後再係原本程式個FILE到
禁UPgradeClient_Full_Check呢個 更新返(唔好搞錯係UpgradeClientHK
係Full_Check先岩的!)之後更新完  開遊戲(唔好裝返外掛) 之後入到遊戲
禁技能>>>專精就會開到個欄  
只於點樣有個d專精點呢:當你去到60lv,你係專精欄到會有個設定.你禁入去設定你既專精點
例如你打一隻怪有100經  你整10%  個人打一隻怪就會得90經 其中10經去左專精到 當然你60lv以後打既怪都唔會得100經咁少-.-  之後你set完個%  你設定完你可以裝返幫幫外掛了!咁之後你打怪就會有專精經(去到唔知幾多專精經就會有1專精點)  你定期刪除幫幫外掛既檔案 開返原來既曙光 之後你睇下你有幾多專精點   之後就可以學專精技   ps有兩招要有秘笈先有技)( 同埋專精技唔洗開會自動加的!)(唔洗去技能導師到學的.係專精欄禁兩下個技就ok了!!)

呼:em800_124: 終於打完.希望對大家有用
我係曙光叫   xX小安Xx   ^_^  大家一齊玩下

暫時66lv戰士-3-  係虎踞丘@.@

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1 點
多謝分享wo安安
扮吾知點整專精支持下你先
等埋我尼虎丘陪你喔A__A
努力升LV中...><

EXP
47 點
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
我都升緊

EXP
12 點
安安~~
升1專精點 = 5,000,000
無聊的時候可揾我
我GAME名 : 星願v彩兒
~~又識多個FD~~;P

EXP
47 點
自推一下先:lol :lol

EXP
325 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

小安仲係66lv呀 咁慢既:em800_52: :em800_52:
如果我愛上你是錯的※我寧願一世都錯