AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1164|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[分享] 我對天羽講88既心得 [複製鏈接]

EXP
208 點
樓主
唉  雖然我收左翼ac 好高Lv 有咩用??又係冇人玩 Kas AY 譚 翼 魂飛都走哂 我留係到做咩-0-?? 沖星沖到我冇哂錢 又沖極都沖唔到 最好改下個沖星系統 仲有80圖以上可以殺人 咁對掛機升呢D人好唔公平- -""如果有帶蛋既人仲慘!! 用左咁多錢買個蛋 到頭黎又係比人囉左 其實天羽應該有個個人PVP系統 可以開/關 唔駛一入到比武場就比人KO 咁對新手都唔公平啦 我都玩到冇哂錢- -""決定同天羽講88 不過我會有時係呢個論壇到睇下你地既-0-""
*以上全是個人意見

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
135 點
咁又係既 天羽真係小左好多人玩 沖*好哂錢 沖到7*再沖一定失敗 我都哂左好多錢咖 不過我5明你y有個咁高lvac 都唔玩 有好多新手都玩緊啦

EXP
208 點
原帖由 風達達達 於 2010-12-17 13:56 發表
不過我5明你y有個咁高lvac 都唔玩 有好多新手都玩緊啦

咁鬼少人玩- -""我又唔想哂錢買點升裝

EXP
135 點
其實隻隻GMAE都冇咩人玩咖la 如果e隻game唔出防掛我諗都有好多人玩 就好似跑online咁 d人掛哂機 你估真係好多人玩咩 你有咁高lv既ac就唔好哂啦  停止沖星啦 我都停左1個星期啦 沖10星係好難既事

EXP
135 點

回覆 3樓 浪風 的帖子

何況你仲岩岩收左ac就5玩 哂哂d錢= =

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
49 點
非常同意樓主既講法:)
我發覺一冇玩就同之前憎既人既仇恨冇晒;P
咖喱蛋包飯