AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3907|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

有【莉】我【風】~本人自認一般~*ps:不囍勿踩!!!thz* [複製鏈接]

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
二香!!!!!!!!
莉莉踩呀踩!!!
信信好索耶 :em800_16:
讓我拐走你啦!好嗎?!:em800_35:

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 x紫戀x 於 2011-1-2 00:27 發表
:D:D第一第一;P ..........

死淫戀-_____________________________-
好衰囉!幫信信踩都唔幫我個帖cm!
仲要搶埋我頭香.
該當何罪!!?

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2011-1-2 00:30 發表
紫戀~你真快啊~:em800_111:

莉莉~唔好咁講...好一般~:em800_113:

信信真係靚架!!
不過....
我依家成腦都係.....
死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...死淫戀搶我頭香...

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2011-1-2 00:34 發表
:em800_82: 莉莉~
:em800_113: 你唔系咁樣掛~
:em800_111: 頭香下一版都有~

個D叫頭位呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
但係2樓就真係得1個架炸.

EXP
718 點

原帖由 o菁菁 於 2011-1-2 00:42 發表
靚靚靚:em800_05:  ...

菁菁妹妹:em800_05:
你都覺得信信靚吧!!>3<..
不過....
幾時到你貼呀!! =3=?:em800_111:

EXP
718 點

原帖由 o菁菁 於 2011-1-2 13:37 發表
遲d我5識整@@:em800_101:

超期待InG @w@~~
有沒興趣出來1齊玩哦~?

EXP
718 點

買衫-口-......................
好耶~~做剩2樣功課炸! 拿拿臨搞掂佢先=]

EXP
718 點

廳日考試了耶~~~
信信要加油喔!!!!
>3<..My BabY 信

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2011-1-3 19:28 發表
:em800_82: 好累啊~聽日考試都唔知點算~
好怕啊~:em800_113:

我諗住你地會溫- -;;
我今日本來帶左返去諗去溫- -
1打開本書....唔知溫乜-.-
結果溫哂D修辭呀..個D...實用文體材呀個D...唔Q溫- -

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2011-1-5 12:37 發表

我今日考通識完全以放棄既態度對待:em800_27: 幾次想唔死都幾難:bigcry:

你考得好hea?= = 唔係應該沒事既.
但係我真係寫到手都殘- -
1開始睇錯野以為10點收卷.嚇到我痴孖筋.勁寫.
後尾知道原來係10點9即刻hea左好多=口=
不過好彩最後岩岩做得哂...^^v

EXP
718 點

死信信你覆哂人地唔覆我v____v 唔識你呀.
咒你Bio唔合格/口\

EXP
718 點

原帖由 說愛盈唲v3v 於 2011-1-9 11:50 發表

莉莉好毒#10;!

xDDD~ 鬼叫我打最多字佢又唔覆我v口v.....心淡..
喱D叫因愛成恨呀~ 我曾經愛她有多深.我就有多恨T^^^^T...

EXP
718 點

原帖由 說愛盈唲v3v 於 2011-1-9 12:00 發表

死啦死啦;你會吾會對我因愛成恨嫁#10;!

點會呢...盈盈豬咁鍚我 :em800_05:
(唔會好似某某信咁唔覆人丫>333<)

EXP
718 點

原帖由 說愛盈唲v3v 於 2011-1-9 12:09 發表

;$;$;$;$;$
抵錫;$
信信見到殺左你xD;!

:em800_38: :em800_38: :em800_38: :em800_38:
haha...佢最多拎我去沖山楂水or茉莉茶=]

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2011-1-10 21:48 發表

:cheer: 歡迎歡迎熱烈歡迎~多謝讚賞~

fk.我Chem都【詞語過濾】了...