AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1307|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

今次決定真係唔玩啦(師父單打仔仔請注意) [複製鏈接]

EXP
66 點
樓主
我係藍炎
星期五考完試想玩天羽,跟住更新左星期四個補檔後,它話客戶端版本號唔啱,我咩野方法都試過,但是都唔得,最後我刪左天羽,想住重新down過,點知down左成十個鐘都未得:em800_101:
其實之前都發生過,但是今次,我真係唔想再等啦!!!
我已經對天羽完全失去信心+耐性,我唔會再玩:o

依家我玩緊soul of magic,本人覺得唔錯
我嘅名係冥夜,大家可以來找我:)
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
29 點
下 隻game真係好好玩咩 同埋隻game好似做任升同打富本-.- 我相信如果天羽賣廣告既話 (應該)可以有好多人玩 (希望la)

EXP
208 點
天羽賣過廣告啦= ="好似係前1年幾既事-0-係多人玩..不過玩左1~2日都DEL GAME

EXP
4 點
我都玩緊soul of magic/_\"魔法物語

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

原帖由 cyndi 於 2011-4-16 17:34 發表 我都玩緊soul of magic/_\"魔法物語
魔法物語都玩到冇玩了- -