AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: *緋雪夜*
打印 上一主題 下一主題

代sS夜血盟Ss高層澄清有關xdxdlam事件  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 z樂 於 2008-7-15 22:17 發表
我  前任夜血人士  可能好多人唔想我黎

lam  我有時都覺得佢自大d  串d  我都成日玩佢  不過我上次on某某人ac  見到板主講d野

佢好以話咩  有人唔想係夜血就走  又幫人地打團戰  佢根人 引人同佢嘈  之後我見到小 ...

其實lam自己都講係版大個句「lam你個名已經臭哂」引爆左lam=0=||
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
2696 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

lam  我有時都覺得佢自大d  串d  我都成日玩佢  不過我上次on某某人ac  見到板主講d野

佢好以話咩  有人唔想係夜血就走  又幫人地打團戰  佢根人 引人同佢嘈  之後我見到小 ...

z小朋友......你一定打左好奈:lol :lol

嘻嘻.....但你打d野我唔明,,一時話lam....一時話暗紫靈.....其實想講咩(我理解能力超低...唔好凸我)

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 隱形人 於 2008-7-15 22:26 發表

z小朋友......你一定打左好奈:lol :lol

佢想講
嘻嘻.....但你打d野我唔明,,一時話lam....一時話暗紫靈.....其實想講咩(我理解能力超低...唔好凸我)

佢想講...「雖然平時lam幾寸..但係版大寸人+態度過激...且無彎轉」

EXP
4 點

liu你講d野好似有d離題啵=____=

EXP
711 點
LIU段野真係好難明=-=
我都係D理解能力低既人~~

EXP
265 點
打左咁長都唔明  你唔明你問題  你冇咩必要要明
本人liukit12345

EXP
265 點
可能唔知件事  唔會明啦  唔明睇多幾次= =

EXP
8 點
我都唔係好明=___=
我亦都係超理降能力低(睇左三次)

EXP
265 點
我中文差  唔好見怪= =

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
響呢件事上已經發展到有我既出現...唉..唔得唔講返D野
我宜家想同大家講一樣野...呢個係公會聲明...唔係D咩踢爆唔踢爆既論壇

仲有...幻乂影佢講既野絕對係事實....但係 !我覺得自己冇講錯....
成個夜血既公團都知道呢件事...我只係有一個唔太好既語氣去講
因為我當時真係好嬲點解一個本身對公會好好既人會咁....
不過我唔會追究你所講既野...因為幻乂影你係講事實
但係我只係澄清返有關我既事....

今次既次我相信夜血各高層都唔想有D唔係夜血既人黎俾太多意見...
注意...包括離開左夜血既人...如果有人對其他人不滿...請自己私低下解決
唔好將呢D冇必要既野放上論壇講....我唔係話驚D咩...我只係想唔好阻礙到其他人論壇
高層們只希望當事人俾返少少解釋....請大家明白好嗎

EXP
329 點
我知 liu 講出佢個人對佢地既睇法@@!

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點

lam  我有時都覺得佢自大d  串d  我都成日玩佢  不過我上次on某某人ac  見到板主講d野<<<佢雖然認為lam自大...但想引出不滿版大既下文

佢好以話咩  有人唔想係夜血就走  又幫人地打團戰  佢根人 引人同佢嘈  之後我見到小緣同板主  係咁話個lam  個時狼都係到  狼都叫你地唔好嘈  個板主重話 比面狼  唔好嘈  其實就佢引人嘈  你地唔覺板主黎左夜血  多左好多事 好多人走咩 佢成日係天女打人 你自己問下佢  我成日去天女  見到佢 佢都打我既  打完我發火  就話玩下  之後佢轉頭又打  狼你又話咩打自己人個d咩咩咩  佢咪成日係天女打人個隻  重要自己人都打  我開人地ac玩  佢9成打我  上次佢吹緣緣你黎  明明佢明飛主流先  又話飛主流打佢 之後佢走左  佢打我  我問佢邊個打邊個  佢就話我打你xD=w+  好以係咁  我知緣緣你同佢好fd  不過你好以  點都幫住佢咁 有冇諗過係咪真係佢打人先  如果打人先  佢咁都岩   唔通真係  高lv大曬  吹雞勁就大曬??重有我知我走左  板主你重係咁話 gd  好呀  踢得好<<<<<不滿版大詳細理據

我係就係唔知到成件事  不過我都知d  有時見到佢講d野  我有時都真係幾火  好以佢成日話係夜血唔好  唔好佢咪走  咁多野講做咩  重有佢成日扮大門  係到汗....  咁樣  我都幾憎

妖狼  都係1個好團長黎  不過個次我幫佢打既團戰係  幫小金同火炎打既  我好早識火炎  個時 都係佢加我入黎  可以講係我恩人   咁我都唔幫得佢打團戰  我e家都開左團  我見到人地 自己團都唔幫  自知  其實你都幾難做  見到人地  自己團都唔幫   就好火   不過我個時咁諗  我係夜血  夜血個個咁高lv  都幫唔到咩  係個到  同人地玩下  吹下水  同你地傾下計  幾好  之後我幫個邊  佢地團又唔係太勁  我覺得可以幫下  多數都唔會  我打最後1下...... 我都知你好憎佢地團既某個人  不過我唔係幫個個人打  只係咁岩  佢又係到  我都好憎個個人  我只係幫小金同火炎  

可以有人唔洗$幫我叫人上黎睇  睇下我講d咩  重好  多d人識我  哈哈

可能有大把人根本唔鐘意我  所以可以當我講廢話的  

不過  踢左就算  我前係夜血既  都唔希望你地團  重有人走  你地信唔信都好  重有可能覺得根本係我拉人走  加上  e件事可能唔關我事

玩段落大意?=.=

EXP
265 點
e家吹水區  有咩唔講得

重有  你上次都同我講左sor  我走左你咪又係講我壞話  佢話不過我唔會追究你所講既野  都唔知真定假

我off  聽日傾

EXP
265 點
月月叻女=- =  有人明啦= =

EXP
329 點
yeah=.=v 我最叻

EXP
26 點
請大家留意 哩個post既係講sS夜血盟Ss高層澄清有關xdxdlam事件
而唔係去研究其他發表者既內容 既格式哩d野

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 z樂 於 2008-7-15 22:36 發表
e家吹水區  有咩唔講得

重有  你上次都同我講左sor  我走左你咪又係講我壞話  佢話不過我唔會追究你所講既野  都唔知真定假

我off  聽日傾
對唔住...呢道係「團專區」而且「吹水區」係唔可以俾你亂黎(唔係咩都講得)係有版規的...

EXP
2 點
sor  錯頻

EXP
4 點
原帖由 楓之葉 於 2008-7-15 22:42 發表
何苦呢   系唔系想夜血4分5裂  
狼講真  lam平時俾我地串系無咩野
但有一次佢俾某某人  串到x咁   之後就變成咁
狼同云你地有無諗過lam俾我地串  但佢無野
點解會半年後先來嘈  一定有野發生左
狼仲有  sa佢都系幫人 ...

葉葉..你e排冇on唔知發生左咩事~我地都唔想咁
你不嬲都知我同狼都唔鍾意搞事架啦!

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 楓之葉 於 2008-7-15 22:42 發表
何苦呢   系唔系想夜血4分5裂  
狼講真  lam平時俾我地串系無咩野
但有一次佢俾某某人  串到x咁   之後就變成咁
狼同云你地有無諗過lam俾我地串  但佢無野
點解會半年後先來嘈  一定有野發生左
狼仲有  sa佢都系幫人 ...

言之有理>w<
但lam俾邊個寸完搞成咁=.=