AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 28643|回復: 192
打印 上一主題 下一主題

代sS夜血盟Ss高層澄清有關xdxdlam事件  關閉 [複製鏈接]

EXP
468 點
樓主
我夜乂小緣現重新代表夜云同sS夜血盟Ss上上下下同你講呢番說話,

(第1) 請你唔好講到自己好可憐係我地逼你走,。「夜血唔會唔要任何人,只有人地唔要夜血」<~妖狼金句

(第2) 你自己響夜血度講埋其它團咩好其他團咩好,已經引起團人不滿,楓同狼好心密你同你講返幾句,估唔到你轉個頭同D外人講同公開出黎,
        已經係一個唔要得既行為,仲要講到好似自己好無辜好慘咁,我都廢事係度講~明眼人一睇就知

(第3) 你係某團專區講D野,已經引起好多夜血族人<極度不滿>(請各位睇圖1及圖2),就算你係講,都請你唔好講D唔講D,係講就將件事原原本本
        咁講返出黎,唔好響道影響夜血既聲譽!!

(第4) 仲有有樣野我諗你誤會了,你走左冇人會問你做乜事走左,同樣~
        放心,唔會有人叫你入返~好似楓果次個句,「多你一個唔多少你一個唔少!」
        你知唔知你個晚係你整到幾個族人好嬲,而唔係我地整到你嬲,係你自己想走
        最後~多謝你呢半年黎都有幫過夜血但我地極度不滿你臨走既作風~(完)

最後聲名...sS夜血盟Ss由今天起以後跟xdxdlam沒有任何關係,而且係佢自己走,一D都唔關夜血任何人事

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
8 點
雖然唔知咩事
但係好似.....搞到好大咁=口=

EXP
4 點
講得好!!!e隻女我真係令我好失望囉..唉=_=要講既小緣都講哂..最後祝你係其他團開心~永別

EXP
711 點
E?!有我份啵~~
我想知,佢同我講佢唔開心,我話佢好慘...<~呢到有咩問題??
我同佢係自己人,唔係外人!
而佢亦冇講過半點夜血壞話

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2008-7-15 21:51 發表
E?!有我份啵~~
我想知,佢同我講佢唔開心,我話佢好慘...

相信夜小係想叫人睇琳個回覆..唔係你個回覆

EXP
711 點
原帖由 S!U楓 於 2008-7-15 21:56 發表

相信夜小係想叫人睇琳個回覆..唔係你個回覆

OK~咁我幫佢同我自己澄清,
我地冇講過半點夜血壞話
『請對自己個團有D信心』

EXP
26 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2008-7-15 21:51 發表
E?!有我份啵~~

你睇下圖1最下面果個回覆  
佢講到自己係夜血好委屈咁
話係夜血度發毛
又話係團度費事出聲

EXP
468 點
E?!有我份啵~~

你同佢傾計係完全冇問題~問題係佢下面回應你個句

EXP
468 點
原帖由 ooyukiyuki 於 2008-7-15 21:59 發表

你睇下圖1最下面果個回覆  
佢講到自己係夜血好委屈咁
話係夜血度發毛
又話係團度費事出聲

佢回應你個度已經講到明係關於夜血事~

EXP
8 點
我睇返之前D POST
我見LAMLAM話佢唔鐘意俾人叫個個名
其實個時可以同D團友講GA

大家諗住都係玩下~~可能你會介意喇
但係有時有D野你唔講出黎冇人會知GA嗎

EXP
711 點
原帖由 椒oO椒oO 於 2008-7-15 22:08 發表
我睇返之前D POST
我見LAMLAM話佢唔鐘意俾人叫個個名
其實個時可以同D團友講GA

大家諗住都係玩下~~可能你會介意喇
但係有時有D野你唔講出黎冇人會知GA嗎 ...

佢已經講過唔只一次=-=
我都入過夜血,睇住佢俾人玩到想發癲...

EXP
468 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2008-7-15 22:10 發表

佢有時發癲狂爆粗罵曬d族人(關唔關事都罵)個時仲好玩

EXP
4 點
我一路都係叫lam做姣野...叫都叫左半年了=______=你唔鍾意點解唔一早同我地講呢?定係你想搵藉口去其他團呢?

EXP
8 點
俾邊個玩到癲=口=?

EXP
711 點
原帖由 椒oO椒oO 於 2008-7-15 22:12 發表
俾邊個玩到癲=口=?

係到講?我驚俾人打=-=

EXP
8 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2008-7-15 22:10 發表

可能我ONLINE得少=.=
我無見過佢講@﹏@

EXP
8 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2008-7-15 22:13 發表

係到講?我驚俾人打=-=

=口=依家D人咁可怕

EXP
171 點
如果佢係介意~佢自己之前都唔會忍自己係啦~
仲要好似好開心咁話自己係(水土6) lam~
呢d事唔係我作~係團既人都知~

EXP
265 點
我  前任夜血人士  可能好多人唔想我黎

lam  我有時都覺得佢自大d  串d  我都成日玩佢  不過我上次on某某人ac  見到板主講d野

佢好以話咩  有人唔想係夜血就走  又幫人地打團戰  佢根人 引人同佢嘈  之後我見到小緣同板主  係咁話個lam  個時狼都係到  狼都叫你地唔好嘈  個板主重話 比面狼  唔好嘈  其實就佢引人嘈  你地唔覺板主黎左夜血  多左好多事 好多人走咩 佢成日係天女打人 你自己問下佢  我成日去天女  見到佢 佢都打我既  打完我發火  就話玩下  之後佢轉頭又打  狼你又話咩打自己人個d咩咩咩  佢咪成日係天女打人個隻  重要自己人都打  我開人地ac玩  佢9成打我  上次佢吹緣緣你黎  明明佢明飛主流先  又話飛主流打佢 之後佢走左  佢打我  我問佢邊個打邊個  佢就話我打你xD=w+  好以係咁  我知緣緣你同佢好fd  不過你好以  點都幫住佢咁 有冇諗過係咪真係佢打人先  如果打人先  佢咁都岩   唔通真係  高lv大曬  吹雞勁就大曬??重有我知我走左  板主你重係咁話 gd  好呀  踢得好

我係就係唔知到成件事  不過我都知d  有時見到佢講d野  我有時都真係幾火  好以佢成日話係夜血唔好  唔好佢咪走  咁多野講做咩  重有佢成日扮大門  係到汗....  咁樣  我都幾憎

妖狼  都係1個好團長黎  不過個次我幫佢打既團戰係  幫小金同火炎打既  我好早識火炎  個時 都係佢加我入黎  可以講係我恩人   咁我都唔幫得佢打團戰  我e家都開左團  我見到人地 自己團都唔幫  自知  其實你都幾難做  見到人地  自己團都唔幫   就好火   不過我個時咁諗  我係夜血  夜血個個咁高lv  都幫唔到咩  係個到  同人地玩下  吹下水  同你地傾下計  幾好  之後我幫個邊  佢地團又唔係太勁  我覺得可以幫下  多數都唔會  我打最後1下...... 我都知你好憎佢地團既某個人  不過我唔係幫個個人打  只係咁岩  佢又係到  我都好憎個個人  我只係幫小金同火炎  

可以有人唔洗$幫我叫人上黎睇  睇下我講d咩  重好  多d人識我  哈哈

可能有大把人根本唔鐘意我  所以可以當我講廢話的  

不過  踢左就算  我前係夜血既  都唔希望你地團  重有人走  你地信唔信都好  重有可能覺得根本係我拉人走  加上  e件事可能唔關我事
本人liukit12345

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
呢件事件....各有各過份....
首先站係佢既角度...夜血各人於佢歸團後暗寸....而大家都應該知道lam本人既性格....當然係忍唔住....佢亦提及版大一句「 你個名已經臭哂」'令佢極之不滿.....而小弟亦見過各團友對其冷嘲熱諷...講咩野「人地有佢既月使就得」....之類既悔氣說話....加上佢本人性格以致無法忍耐。...請記住...有d說話鬧人既講出黎唔講得係咩...但聽既會極之討厭
由夜血團友出發...lam本人係團頻宣傳自己一大敵團(不滿勿插=0=||)....當然係令人不憤....亦諗起其與月使既關事..自不然不滿其似乎試圖「搶人」既意圖....寸嘴也不是無其道理
局面搞成咁....唔係單方面既錯....希望大家可以以此為鑑...係做人打機方面都唔好亂黎...我亦都唔想見到再有呢d事發生=0=
ps.小弟離開夜血乃因覺得夜血各團友和自己原來並不投契....唔關lam或者其他人既事....我唔想因為夜血係個大團就入....小弟覺得入團係應該為成班fd開心傾計...唔係睇個團大唔大....希望夜血團友能夠玩得開開心心^w^
lam你都係時候學下我咁好好控制怒火+怨氣=.=||我班同學狂話我虧(無理個隻=.=見我好恰!?一笑置之~.~)....我都費x事睬佢地=.=