請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 923|回復: 6

致BluEx依的仇人 [複製鏈接]

EXP
10 點
給一切曾被我殺害/結仇的人:
      我事先系到講聲對唔住,為我曾殺/串你地既行為道歉。但系唔代表我將全部罪名都啃哂。如果大家呢排有上天羽,都會見到有個叫唔講道理既仁兄成日都係世p罵我。而佢既論點有幾個:
1.我貪錢 2.我搶人老公 3.我系走狗
      佢都罵到我懶得同佢嘈,不過就比個機會我解釋下 。事實世上邊個唔貪錢..如果gm話送錢比你,唔好同我講你會拒絕,當然你想好虛偽咁話唔好我都唔阻你.但系呢題心照啦。另外,我覺得感情呢樣野唔系話搶唔搶,大家夾得埋既自然就一齊,同埋旁觀者我覺得都無資格講咁多。最後..走狗既問題,其實你系一個部玩得唔開心自然就去第2個部,無話咩走唔走狗。何況我入既部都系fd多我先入,我系原本個部玩得唔開心,自然就去第2度試下。
     當然啦..我對所有被我唔小心殺害既人道歉,但並不包括我刻意殺果d:lol 。但系..其實系有理由。多數都系2個原因我先會殺(1)佢黑名..咁佢黑左名姐系有打過人..比人殺都無得怨(2)我同佢有仇..姐系其實好多人講我壞話我知嫁,唔好當系唔知你地講過我咩,當然,你當面講我壞話我覺得無咩所謂,但系唔該唔好背住我講一套,對住我又扮哂fd:L 。果d出80圖打我既..自然歸入仇人列。有d人話我扮哂好人,不過呢d野,唔駛扮,對我無咩既/好既..我自然會對佢好,相反成日殺我既..仲想我汁到野比反佢??好簡單既理由,人如何待我我如何待人。我諗都唔駛點講。

um..其實我自己都覺得啦。某幾位玩家真系可以用收番黎既ac欺壓人,仲大條道理咁。我自覺佢地有少少無恥囉,無錯,佢地有$$,我吹佢地唔漲。但系咁就可以黎欺壓人,覺唔覺自己有d無良呢?如果ac系你一手一腳練出黎..你系有實力,得,我無野好講。ac又唔系你自己練,又要拎出黎作威作褔,我會卑視呢d人囉。幸好小妹出生於超窮困既家庭,唔系我一定將成套裝換哂將你地斬開99碌:em800_31:         其實白2同你地都無咩分別,我地會打人你地都會打,有資格鬧我地?大家做一樣既事就唔該唔好50步笑百步:boxing2: 最後~我對果d唔份氣有人送ac比我既人講聲對唔住,不過呢個系人濟既關系,我諗人地送咩比我,都系因為大家系fd,我無必要+無需要去姣佢而拎。:kiss2:
                                                                                                           by你們的仇人BluEx依

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
31 點
小依 支持你:victory:

EXP
208 點

回覆 樓主 BluEx依` 的帖子

你講得都幾好笑..第1 你話[唔小心]殺左人??難道你[日日]都唔小心殺人??? 第2 你話我地收AC去欺壓人 難道你唔係??開天女成日係到殺人~你叫人點原諒你呢??  第3 你話卑視收AC既人 自己練出黎先叫勁? 我呸!玩天羽Game就係咁..HKD大哂(白日夢_2某人講既)! 你怨D咩??  如果你真係窮..你大可以唔玩 唔好係到唱衰有錢既玩家(唔一定包括我)  第4 我地罵白2係因為佢地成日殺我地在[[[[先]]]] 我就有資格罵佢 所謂 人不犯我 我不犯人!  第5 人地送AC比你 你可以唔要 你要係因為你[貪錢] 你講話係人濟既關系 咁講就唔一定.如果你地係FD既話你就唔會要FD咁貴重既野啦 所以你有[[[可能]]]姣佢而拎!

主打遊戲
童話-免費
EXP
124 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

浪風: 其實每個人都有佢自己既玩法, 只不過在於天羽大部分的玩家能唔能夠接受咁解. 本人又覺得不用罵得那麼"離譜". 請不要人身攻擊任何一個玩家. 我們自己知道就算吧. 很多時, 既然發生左就用盡自己在遊戲內的能力去平衡, 當然就是因為白日夢_2的過份強大才令到我地組織反白日夢_2的群組. 行動最實際.所以現請浪風收回所有有關人身攻擊的POST! 為自己又好為人家又好. 罵唔係唔比你罵, 但唔好太過份就可以. 知道嗎?:)
乂Magic7仔乂是也~! 好多野唔洗介紹~!! 一切盡在不言中吧!

EXP
208 點
總之佢之前不犯我 我就不犯他..不過多謝你對我既提醒..我會檢討下..

EXP
10 點
有幾何見我黑名殺人呢..殺黑名就多
下次你見到我/我開緊既AC打115/145黑名殺人
記得影張相..你影到我比50元你(每次計)
不過要肯定系我先好~~~:pig:
而fd唔玩比個ac我/交比我幫佢掛機..我諗呢d人之常情
如果收人野/人地送野比你一定系姣番黎..咁d人送生日禮物比你(無人送比你我都吹你唔漲)..都系你姣番黎??
PS:唔代表我無(對仇人咪特登囉)...不過有時咁岩出完P場唔記得教番和平/善惡
     咁都係人之常情..好多人都試過..所以我先會對我誤殺既人SAY SORRY
     有時對仇人就無野好講啦..正如14日唔記得第幾場115..全部人停哂手..你咪又系黑名打我

EXP
208 點

回覆 6樓 BluEx依` 的帖子

如果收人野/人地送野比我 [冇可能]系我姣番黎 因為我係男人 第2:收人野都要姣?比得錢就收得啦.你神經病? /////人地交得個AC比你 幫佢掛機係岩!囉佢AC殺人呢??難道咁都岩家?? 依家又唔敢出世P 睇你個樣都知你心虛啦