AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 949|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

致BluEx依的仇人 [複製鏈接]

EXP
208 點
樓主

回覆 樓主 BluEx依` 的帖子

你講得都幾好笑..第1 你話[唔小心]殺左人??難道你[日日]都唔小心殺人??? 第2 你話我地收AC去欺壓人 難道你唔係??開天女成日係到殺人~你叫人點原諒你呢??  第3 你話卑視收AC既人 自己練出黎先叫勁? 我呸!玩天羽Game就係咁..HKD大哂(白日夢_2某人講既)! 你怨D咩??  如果你真係窮..你大可以唔玩 唔好係到唱衰有錢既玩家(唔一定包括我)  第4 我地罵白2係因為佢地成日殺我地在[[[[先]]]] 我就有資格罵佢 所謂 人不犯我 我不犯人!  第5 人地送AC比你 你可以唔要 你要係因為你[貪錢] 你講話係人濟既關系 咁講就唔一定.如果你地係FD既話你就唔會要FD咁貴重既野啦 所以你有[[[可能]]]姣佢而拎!
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
208 點
總之佢之前不犯我 我就不犯他..不過多謝你對我既提醒..我會檢討下..

EXP
208 點

回覆 6樓 BluEx依` 的帖子

如果收人野/人地送野比我 [冇可能]系我姣番黎 因為我係男人 第2:收人野都要姣?比得錢就收得啦.你神經病? /////人地交得個AC比你 幫佢掛機係岩!囉佢AC殺人呢??難道咁都岩家?? 依家又唔敢出世P 睇你個樣都知你心虛啦