AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3082|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[報導] 頭十位對天羽發展及影響的玩家:AYUMI及夢2部落列為榜首 [複製鏈接]

EXP
179 點
樓主
你有d資料都錯哂.....
5型邊到有唔用聚石上10星呀...有冇搞錯左@@
第一個武,鍊9星係我..果時都未出聚石..我把武仲係55lv的...
仲有一件大事你都冇講....呢件事係老玩家既一定記得...合ser果日既大戰115情況...ayu1打5 打到當時自稱係ser1,2最強果幾個人跌哂裝....我覺得呢件事係對天羽以後既發展有好大影響....
天羽呢個game係大6一早有出...大6更新好快...人地聚石一早出左..係hk慢姐..
打乜鬼天羽丫悶到死...快d過黎打龍之谷啦...哈哈

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
179 點
原帖由 冰乂影 於 2011-7-13 12:42 發表
股股:lol因為我果陣有段時間冇玩 之後先收左飛個ac:lol所以我會改一改 同埋龍谷你帶升?:hug:

冇得帶的.....帶左你升..你就練唔到技術....:em800_52:要靠自己的!!!
有錢都唔等於勁係龍之谷入面:em800_34: