AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1342|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

沖星小貼士1星-6星 [複製鏈接]

EXP
40 點
樓主
沖星呢樣野,話易唔易,話難唔難(呢句好似有d廢),雖然我唔係d咩沖星神手,但係根據我既沖星經驗,都可以話爛船都有三斤釘:lol ,以下既沖星方法純屬個人意見,請不要盲目跟從,只希望可以幫幫新手

1. 1星-3星(最多放4粒)
                            o                                                x=裝備      
                                                                               o=可放入星之力材料的空格
                o                         o                                  o=我建議放置材料的空格
                                                                               o=多數會停留在此
        o                    x                     o

o                       o

o
沖1-3星都算容易,不建議用合神/防爆

2. 4星-6星(最多放3粒)

o                                     x=裝備
                                                            o=可放入星之力材料的空格
            o                   o                          o=我建議放置材料的空格
                                                            o=多數會停留在此
      o              x                 o

o                   o

o

沖4-6星風險好大,如有$$可以配合合神/防爆,沖星成功機會就大大提高:em800_52:

3. 沖7星-10星
我唔敢沖:em800_113: ,所以無咩心得!!!

****************************我是一條分界線******************************

最後,多謝大家睇晒我d廢up,如各位沖星神手有更好的沖星秘訣,請回覆此post,我都想學下野:)

最重要係:沖星要適可而止,唔好衰幾百次仲要沖,攪到自己成副身家無晒,件野仲係1星2星

重申:本post純屬個人意見,請不要盲目跟從,只作參考
(請不要抄post,如要抄錄請在內容上清楚加上引用此post等字句)

塵世中一件迷途小羔羊
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
55 點
讚好

7-10星大概放12點、6點位置

o o
o x o
 o o

o=多數停留的位置+建議材料位置

建議沖7星時用2粒合神、1粒防爆
沖8-10星時用1粒合神、1粒防爆、1粒聚魂(應該

其實我比較少沖7-10星(重點
唔係幾信得過=x=
所以只可作參考之用:3

EXP
40 點

回覆 2樓 花心米 的帖子

多謝你既讚賞:em800_05:
呢個係我第1次俾心機寫既post
塵世中一件迷途小羔羊

EXP
173 點
落左聚魂就唔使落防爆
直接用兩粒合成一粒聚魂

EXP
161 點

讚呀ec.:call:

EXP
10 點
永遠4星止步,,崩潰
:L

EXP
40 點

回覆 5樓 檬o3o 的帖子

多謝檬檬:fly:
聽飛飛講你升到100lv唔玩wo,係咪真架:em800_68:
塵世中一件迷途小羔羊

EXP
161 點

回覆 7樓 ec特攻隊 的帖子

唔係唔玩既; 少on

EXP
582 點
比個ac我沖就得hehe:lol

EXP
4 點

@@

:) 係5係真:'(

EXP
400 點
原帖由 paul.yy 於 2011-7-28 22:24 發表 比個ac我沖就得hehe:lol
型出沒注意:lol:lol
伺服器:軟雪糕(波板糖)
部落:Spring

EXP
582 點
比我沖la hehe:lol

EXP
40 點
原帖由 怪胎洪生 於 2011-8-1 14:31 發表
:) 係5係真:'(

你試下咪知:em800_66:
塵世中一件迷途小羔羊