AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1195|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

[分享] 放小火ac [複製鏈接]

EXP
26 點
樓主
放小火ac 全力加點包裝  有 3個24格 // 全力乘黃象 同 鳳尾  兩隻都係2代;P  有專技的// 有隻四環寵 // 乾坤寶袋  // 新藍翼同青翼// 舊紅翼// 加左新石的藍翼 //   重有好多野係倉 放過抽99箱#########################################################買小火ac送火分身ac 有幾個分身 內有波波// 時裝 // 1~5精 //  有全新 藍晶喜鴶頭+裙 :D           #########################################################
放埋水靈子ac 半智半精加點  包裝 有隻古馬 同 炎熊仔1代:victory:

有冇人興趣收我ac 呢個星期我都on下的  hkd$1700 小火ac 包分身ac  
水靈子ac hkd $400  同小火ac一齊買就$2000:time:
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
26 點
小火 AC 400$ HKD  水靈子 AC 400$ HKD

EXP
26 點
流星之火 劍客 113LV 全力  水靈子 EC   130LV 半智半精 有意想收 ADD我FB    : mohin19997@hotmail.com

EXP
26 點
加我好友仙:handshake  再去入面add我

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

乜你真係覺得可以放到400$咩@@?
1700仲好野;想收返成本!?
AY.Kas等等AC都好似冇1700咁貴.

EXP
26 點
:no:  我1700果時倉d野滿哂囉 你唔知咪講埋d廢話 :machine:

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 6樓 小火卍 的帖子

滿??滿值幾多蚊??
值吾值得過AY;Kas呢D AC?
呢家nana等人放AC全包都係1000到;
你值吾值得過呢D AC;
同人話放1700;
咁不如收nana個D既AC;
又平又勁;
都係個句;
想收返成本?冇可能嫁
你套野放400;都好難有人收;;

EXP
26 點
:funk:  nana一件裝都值過千$ hkd啦   1000$收到佢全包裝 有可以嗎?

EXP
4644 點

回覆 8樓 小火卍 的帖子

先講完放;同埋係"冇可能收返成本"Are you know?

EXP
26 點
我e+只放 水靈子 :eeeee:  我唔放小火了:em800_11: