AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4037|回復: 38
打印 上一主題 下一主題

DEL@@@@@@@@@98 [複製鏈接]

EXP
70 點
樓主
唔同戇9囝嘈~
太長氣....自己差唔多變埋戇9-_-''

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
70 點
哇~真係好好笑..鬼祭入尼pandora死晒出去
pandora入去鬼祭又死晒出去 你地挽輪流死??;P ;P ;P

EXP
36 點
笑了@@ 樓主點解你無講埋自己死埋既7.7 得閒入黎隻抽喎@@ 對唔住都要講多句@@ 你真係見識少 大戰唔係你死就係我亡 乜你笑點咁低嫁 仲好意思係個主題打個吊字  (你地挽輪流死)  你UP乜野呀=.=  你識唔識表達自己:)

EXP
784 點
乜PANDORA仲有人咩-.-
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
70 點

回覆 3樓 小乂瘋狗 的帖子

吊字係咪唔比打? 你咩料?
我開隻ac係入邊 幽幽戈到睇戲唔比@@? 我冇死過喎
依家邊個見識少都未知呀 傻仔~_~..
輪流死都唔知? 姐係鬼祭團d人死完到Pandora團死
咁都唔明 我止講一句 你好垃圾呀 番去你個垃圾堆吧啦你
唔知醜~ 唔話你傻仔都唔得.

EXP
70 點

回覆 4樓 段天 的帖子

當然有~ = =

EXP
70 點
原帖由 小乂瘋狗 於 2011-8-25 11:25 發表
笑了@@ 樓主點解你無講埋自己死埋既7.7 得閒入黎隻抽喎@@ 對唔住都要講多句@@ 你真係見識少 大戰唔係你死就係我亡 乜你笑點咁低嫁 仲好意思係個主題打個吊字  (你地挽輪流死)  你UP乜野呀=.=  你識唔識表達自己:) ...

你不如再同我串多d啦 有分呀 益我@@

EXP
36 點
益你條木咀= =?你算吧啦  你明唔明我PO戈野出黎係UP咩嫁=.= 出字之前用下你個腦 我無話唔比你入去睇戲@@ 我係問你點解你條木【詞語過濾】係入邊無比人打死 咁Q串都無比人打=.= 我估你咪又係得戈5X 6X:)  你咁串既 有種入來隻抽! 76弓都夠抽你了;P  我唔係唔比你打個吊字 個吊字只係令你比人既印象更加智障== 邊個唔知醜既心照啦^^

EXP
229 點
哦.咁你得閒開個團黎切磋下.可能鬼祭5洗出去呢

EXP
324 點

回覆 樓主 delaynomore 的帖子

嘩 咁你都知 西利

EXP
70 點
原帖由 小乂瘋狗 於 2011-8-26 20:07 發表
益你條木咀= =?你算吧啦  你明唔明我PO戈野出黎係UP咩嫁=.= 出字之前用下你個腦 我無話唔比你入去睇戲@@ 我係問你點解你條木【詞語過濾】係入邊無比人打死 咁Q串都無比人打=.= 我估你咪又係得戈5X 6X:)  你咁串既 有 ...

你睇到我我打個吊字會智障d?_?E...我都睇到你好戇9囉 戇9囝;P  吠幾聲可以? 唔可以就算吧:(
反正你都係一條狗....係到亂咁9吠~''~7狗一大隻仲係曬命狗<----吹到76弓囉..唔想笑你;P ;P ;P

EXP
36 點
笑=.=  我無你知識咁低;P  乜76弓拎黎出黎對住你哂命?? 你有無用嫁你 都話左你係入天女成日比人打戈d人黎嫁啦=.= 唔想笑我= =  依加到我笑返你啦智障仔:)  7狗喎- -"  睇下你自己個lv幾多次頭先好同我講野啦@@  吊吊聲= = 無d家教 跑狗:)  我隻76弓無吹到=.= 還tim都係只垃圾弓黎  自己上天女睇下啦傻仔;P  睇怕你入到去都比人封殺了=.= 死垃圾

EXP
70 點
你有家教牙@@?有家教就唔洗係到吠啦 中意笑你咁點?你阻止到我笑你?
垃圾梗係比人笑嫁啦7.7 唉...唔好話你自己唔係垃圾喎 不要對號入座;P
又唔知我係邊個 76弓收你皮都得啦拎出尼講晒氣~:lol :lol
我驚你入到去比人屠咋 rubbish~又要型,,又要扮傻系 ..~
其實呢....睇你d打字已經知你係小學雞啦...打親十幾句都有尼個---->=.=
唔好話唔比笑牙..依家係要笑你牙,,,咁點牙...咬我食?

EXP
70 點
我講緊你牙7狗關曙光lv有關??
有條傻囝自己好lun自大~睇下幾lv先同你講野喎...我理得你幾lv牙
高lv係人低lv唔係人A_A?唔好以為自己好lun勁先得嫁..低調牙Kai B
睇到人咁低lv 真係以為自己好威咁,,係威就唔洗扮晒傻系啦咁7
唉 你咁7我係咪可以頒獎比你嫁啦..我妒忌你太樣衰

EXP
36 點
你個腦真係好問題嫁喎 我唔會阻止到你笑我@@ 我只係覺得同你呢D咁既人講野都哂我手力出字=.= 咁你咪講囉 你邊位@@? 我企左係天女幾耐好多人都知 你? 不用十秒就比人秒殺吧 我用=.=係無奈個符號 見識少就收皮 仲要咁多聲話人小學雞 其實你知唔知小學雞既定義嫁 乜我有淆過你底7.7?  你呢D人仲邊叫得係人呢???;P  我唔覺自己好威囉=.=  串你呢D人係我地既責任 依加到你黎@@? 我依加就要同你講曙光LV@@ 我就睇下你有幾把砲

EXP
0 點
算啦,唯唯-.-  廢事同條智障講野吧-]
神秘。小輝=]  忘記往日事情..一切由0開始..

EXP
70 點
不要自認智障吧:) 乜你眼中d人係一條條嫁:lol :lol :lol

EXP
70 點
原帖由 小乂瘋狗 於 2011-8-28 08:28 發表
你個腦真係好問題嫁喎 我唔會阻止到你笑我@@ 我只係覺得同你呢D咁既人講野都哂我手力出字=.= 咁你咪講囉 你邊位@@? 我企左係天女幾耐好多人都知 你? 不用十秒就比人秒殺吧 我用=.=係無奈個符號 見識少就收皮 仲要咁 ...

其實你都好威喎...打字都要力 強到....又要我講又要扮kai 都話唔係曙光~''~係你呀~秒殺秒殺..戇9囝
係把砲牙過尼澳門秒殺我囉話到自己咁廢 好好笑牙你,,,見識小就要收皮.??聽過未;P ;P
仲吹到串我呢d人係你個責任喎~~真夠料:time:哇...又吹到小學雞既定義~~
你吹大d添牙...傻囝~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EXP
0 點
個條智障咪你囉~_~
神秘。小輝=]  忘記往日事情..一切由0開始..

EXP
70 點
哦...原來人係一條條 笑~
原來係你....