AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: delaynomore
打印 上一主題 下一主題

DEL@@@@@@@@@98 [複製鏈接]

EXP
36 點
樓主
笑了@@ 樓主點解你無講埋自己死埋既7.7 得閒入黎隻抽喎@@ 對唔住都要講多句@@ 你真係見識少 大戰唔係你死就係我亡 乜你笑點咁低嫁 仲好意思係個主題打個吊字  (你地挽輪流死)  你UP乜野呀=.=  你識唔識表達自己:)
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
36 點
益你條木咀= =?你算吧啦  你明唔明我PO戈野出黎係UP咩嫁=.= 出字之前用下你個腦 我無話唔比你入去睇戲@@ 我係問你點解你條木【詞語過濾】係入邊無比人打死 咁Q串都無比人打=.= 我估你咪又係得戈5X 6X:)  你咁串既 有種入來隻抽! 76弓都夠抽你了;P  我唔係唔比你打個吊字 個吊字只係令你比人既印象更加智障== 邊個唔知醜既心照啦^^

EXP
36 點
笑=.=  我無你知識咁低;P  乜76弓拎黎出黎對住你哂命?? 你有無用嫁你 都話左你係入天女成日比人打戈d人黎嫁啦=.= 唔想笑我= =  依加到我笑返你啦智障仔:)  7狗喎- -"  睇下你自己個lv幾多次頭先好同我講野啦@@  吊吊聲= = 無d家教 跑狗:)  我隻76弓無吹到=.= 還tim都係只垃圾弓黎  自己上天女睇下啦傻仔;P  睇怕你入到去都比人封殺了=.= 死垃圾

EXP
36 點
你個腦真係好問題嫁喎 我唔會阻止到你笑我@@ 我只係覺得同你呢D咁既人講野都哂我手力出字=.= 咁你咪講囉 你邊位@@? 我企左係天女幾耐好多人都知 你? 不用十秒就比人秒殺吧 我用=.=係無奈個符號 見識少就收皮 仲要咁多聲話人小學雞 其實你知唔知小學雞既定義嫁 乜我有淆過你底7.7?  你呢D人仲邊叫得係人呢???;P  我唔覺自己好威囉=.=  串你呢D人係我地既責任 依加到你黎@@? 我依加就要同你講曙光LV@@ 我就睇下你有幾把砲

EXP
36 點
呢d咪叫唔夠人嘈囉 咁快收皮 我仲想同你嘈多幾句喎@@ 反正得閒無野做:)  你條木咀=.= 叫你天女挑場你又唔挑 你算點呀家陣 ?_? 唔好同我講你真係得戈5x~6x;P

EXP
36 點
我等左你好耐啦@@ 幾時係天女見姐=.= 乜你講d野咁嘔心嫁=.= 你自己出字唔係好叻嫁咩  你傷殘嫁=.=? 打字都哂你氣:)  咁你呢d叫有料既人@@? OH SAD;P

EXP
36 點
咁你想我同你講d乜== 我依加就開ac企天女@@ 快d黎啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EXP
36 點
唔該你睇下我個po講乜啦=.=  快d黎天女~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EXP
36 點
咁我跳完你係咪去天女嫁先0.0?