AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 873|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

感覺比人玩囉= = 又講留裝 e+唔應機 火都黎埋 [複製鏈接]

EXP
26 點
樓主
:@有人物x   收我裝 講星期5收嫁:em800_31:  e+  call佢電又唔聽   重cut埋線    小火都有火嫁:em800_105:  真係火都黎     ///////////////// 重有個mic  講到佢就想做夠佢  我仙比裝佢用啦  上個星期就比哂d裝佢用(藍翼x2/青翼/c頭/6品甲/口罩)  我好好人了...  佢分期慢慢比點我    佢琴日7點講比200$ hkd 我:em800_27:   我玩隻game 琴日有限期裝 唔買就冇嫁啦:@ 我計哂d錢 就差佢比埋d錢 我就岩岩好買到果d裝      佢竟然搵佢家姐聽電話 講埋哂d大話 講佢11點仙番:@  我等到佢11點   之後.... 佢關埋手電  頂呀 真的火都黎  大家幫我講下說話  大家睇到mic on天羽 叫佢call我:@   真火都黎 真的要插夠你地兩個
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
26 點
我call左佢地廿幾次了:@  冇人聽 咁姐係玩野啦  有事都講聲呀 冇d責任心  e+ d港孩 就係咁嫁啦?  冇哂天理?   有事就閃人?   冇事就係fd 有事就講唔識你?

三級英雄會員

根本傻系

EXP
377 點
真係好好人喎 先裝後錢 太傻了

EXP
26 點
:bigcry:   我咁信佢地 佢地就閃哂人  算咩男人:em800_37:  叫佢地做女人啦         如果佢地冇錢 就咪學人收裝啦頂....  最恨d人咁冇品 比我知佢邊個   打佢都有:em800_105:

EXP
14 點
小火,係咪姐係,你比完裝佢,佢比唔夠d錢你?

EXP
26 點
佢左3分1 $我....  但我呢兩日 爆call佢 佢都唔回機

EXP
14 點
姐係明顯想走你數,mic我識,佢係一個唔講信用既人,成日昆我,不過唔係昆我錢,

EXP
142 點
michael多次叫我留裝  起碼6次  不過次次都5收 1得次係真ge  搞到亂哂lo   佢好冇品 正一小學 雞   同佢議價  佢好似5識聽中文 我叫平d 佢係都要+價   唉...