AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 746|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

有無人教我PO相 [複製鏈接]

EXP
1089 點

在線勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

樓主
請教我PO相!!!!:L
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

原帖由 p85974319 於 2011-9-9 16:08 發表 請教我PO相!!!!:L
[轉]相信大家都有唔少同戰友一齊影的遊戲珍貴圖片,我都知你地好想同大家一齊分享喜悅
但上傳都係一個大問題,我今次整呢個教學係專為一D平日唔係好明上傳圖片或經常使用另類上傳網站導致圖片產生問題之會員
如果你跟足圖片所有教學,你必定成功。

上傳圖片網址 : http://s241.photobucket.com/

1. 首先教您申請帳號 ( 按下紅圈指示)

2.下一步,請看圖。

3. 當你輸入自訂的帳號及密碼而又按下Next Step ( 即下一步),你就再依照下圖。

4. 如你完成了以上所有步驟,你就會看到此圖。恭喜您 ! 即表示你申請帳戶成功。

5. 上傳教學,每當你上傳圖片必須依照下圖。否則會上傳不成功。

6. 下一步,每當選擇了心中的圖片後,你會看到下圖,緊記按下紅圈制。

7. 如你依足上圖教學,恭喜您,你上傳圖片成功 ! 當你每一次上傳圖片,你只要把滑鼠輕輕掃詔圖片,就會出現下圖 ↓

那些英文字看不明白 ? 不要緊,留意。

Email & IM      ----------------    呢個係電子郵件專用
Direct Link      ---------------    呢個係上傳圖片 AND 頭像用既 ( 討論區使用較佳 )
HTML Code    ---------------    呢個係假若你成為瘋狂賽車,車隊討論分區,專屬車隊的板主的話,編輯版規果度用既。
IMG Code        ---------------    呢個係簽名用既 ( 討論區使用較佳 )

每次想上傳圖片只要按下發表帖子,於工具列選擇此圖

在 [ 請輸入圖片鏈接地址 ] 輸入Direct Link ,再按提交上傳圖片工序全部完成 !

EXP
1089 點

在線勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

唔係啊!!我係話點係天羽PO相??:L

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 3樓 p85974319 的帖子

GAme入面PO相hi大左?

EXP
96 點
點po到 係game-_-