AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: dingdong
打印 上一主題 下一主題

伺服器清嵐及加洛的玩家,你們支持這兩個服合併嗎? [複製鏈接]

EXP
75 點
你傻架 人地hkd關唔關你事先 你有你玩佢有佢玩 唔係人地買點都要你批准掛
補經補神武比你地就話可以姐 趺lv趺修?人地自己辛辛苦苦拎返黎d經,神武個天趺落黎架?

syy4syy4  你有你玩佢有佢玩 講你就叻 同一個ser唔同國次次國戰都比某一個國家食住打 要追唔係鬥燒錢?? 咩叫你有你玩佢有佢玩 ??你唔好去玩單機game?  發表於 2011-11-25 09:10:08
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
318 點
syy4syy4 發表於 2011-11-13 15:38
冇人玩咪因為班hkd囉-.-合左ser個個鬥燒錢 追追下咪又係灰唔玩
科技唔同lv唔同 我加ser既 依加個ser上限11 ...

你無野啊嘛,,,人地開發商開個game出來梗系為左多人買點,消費啦..唔通開個服務器出來托7咩..系咪你出糧俾D員工啊,,,系咪HKD就唔可以玩?你又知人地追追下唔玩?唔合遲早都收皮啦,,,使唔使叫GM俾翻一百幾十億經驗同神武幣俾你?你都唔係路噶...

syy4syy4  清ser咪係一個消完費之後既結果囉 出開包呢個野根本上已經錯左 有錢人有經有修有神裝 冇錢追??你追比我睇下 一日千幾次修任都唔夠你食1分鐘聰果多  發表於 2011-11-25 09:13:45

EXP
287 點
快【詞語過濾】D 合SER LA 合SER LA

EXP
179 點
Awen 發表於 2011-11-15 01:23
你傻架 人地hkd關唔關你事先 你有你玩佢有佢玩 唔係人地買點都要你批准掛
補經補神武比你地就話可以姐 趺lv ...

算啦, 我諗佢真係傻架 跌LV俾你UP 得出都算
跌修都UP 得出真係KAI 上腦
仲要賴人地HKD 所以D人唔玩
隻GAME 無人HKD ...代理果D 食屎呀?
你估真係出隻免費GAME 俾你任玩,專登買埋個SER 俾你免費玩?日行一善咩你估家陣

syy4syy4  上限115突然之間有班更高lv既人起度 爆左修又可以突然之間上限又多左10 得你地呢班想合ser既正常人諗得出 想又再整走一個ser既人??合你條毛咩  發表於 2011-11-25 09:16:02

EXP
490 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

唔支持合ser
如果真係要合都唔好合天0ser
p.s我都有玩清同加ser
希望在明天
失望在今天
若今天沒有失望
不對明天存希望

主打遊戲
夢想世界
EXP
178 點
清ser依家集市根本冇人擺攤.
30副刀冇乜人打.
人少比較難玩.
希望合ser啦.

`★黑萬ˇ  +1 :-(  發表於 2011-11-19 11:06:26
I'mChingSer280600細啤B-).

EXP
61 點
投票左成個月啦~!!!!!!
但係咩反應都無。 

EXP
79 點

hkd都有好多個程度 你3個肯定係到發燒既程度囉 我都有玩清ser   燒完幾萬蚊想人地追你lv追你修?
唔好發夢了 你估呢個世界有幾多人願意放錢入game 又有幾多人好似你地咁有錢??你話唔係hkd令到d人唔玩?
國戰輸幫戰輸 4國實力唔平衡 "必定" 有人放棄唔玩 互相制衡你明唔明??比你合完ser再燒多幾皮野再整走曬d人
之後夢想汁笠你地就滿意??
加ser好多人都係其他ser轉過黎 點解d人要放棄之前d ser玩新地方??
貪錢多??人多??咪傻啦 有幾多人可以用千幾蚊升一個修??比你地轉到入黎就真係執得,咁想轉你地咪去其他ser開個新人囉
又唔肯放棄個ac?所以就要霸王硬上弓逼入人地ser?你顛左??

隻GAME 無人HKD ...代理果D 食屎呀?
你估真係出隻免費GAME 俾你任玩,專登買埋個SER 俾你免費玩?日行一善咩你估家陣

乜我依加講緊d人唔買點??我好似係講緊hkd 你係咪誤會左??
大把玩免費game既人一個月都唔使用100蚊個ser都可以支持到 免費game原來唔係任玩??? 唔係比個ser你免費玩????你唔好用自己既角度睇野得唔得??
真係以為靠幾個人hkd就養個ser?? h唔hkd同個ser本身維唔維持到有咩關係??
做生意不嬲就係有輸有贏 仲想確保搵到錢??小二來三隻蝦

帥無心  講得好好  發表於 2011-11-25 19:18:49

EXP
75 點
乜野國戰輸幫戰輸 4國實力唔平衡 "必定" 有人放棄唔玩 互相制衡你明唔明??
每個國得果十幾廿個人你想有幾平衡呀? 你敢講天寧南遙ser唔會係有1,2個幫係特別勁?
講咁多最尾咪又係要合 邊隻game去到某個階段先會合ser呀 用下你個腦諗下啦
人地hkd你又要講 搵d錢返黎唔係要問下你點洗下話
你唔好玩免費game啦 返去玩月費啦 唔係去到第2隻免費game要合ser又係度嘈架

龍仔~.  你講得岩 南遙ser黎黎去去都係南遙天寧國屈機  發表於 2011-12-19 04:54:38

EXP
75 點
真係覺得你好可愛
講合ser道理都可以理解
係隻免費game度嘈hkd呢樣野你都算係人才黎

EXP
115 點
支持~

EXP
79 點
Awen 發表於 2011-11-27 02:10
乜野國戰輸幫戰輸 4國實力唔平衡 "必定" 有人放棄唔玩 互相制衡你明唔明??
每個國得果十幾廿個人你想有幾平 ...

所以你見到天寧ser好多人了??你自己講既野都係間接支持緊我說法你仲有咩好講????
你咁大反應係因為你就係我口中所講既個種一個月用幾千蚊既hkd???
有好多game唔係用錢就可以玩到mx咁囉 開包有抵金有經有符有修有寶物
你起乜野game度見到開包有經啊??咁你玩game同殘廢有冇分別???
我講既野依加唔係只針對hkd 係針對mx 有錢就玩曬呢個問題 知冇???
起度斷章取義 你咁樣講隻隻免費game都會冇人 咁你玩黎托咩???
我已經話左hkd都有好多個程度 再提就冇癮 但你眼大睇完又唔記得冇記憶力我又是很煩惱

EXP
179 點
syy4syy4 發表於 2011-11-25 09:36
hkd都有好多個程度 你3個肯定係到發燒既程度囉 我都有玩清ser   燒完幾萬蚊想人地追你lv追你修?
...

我發現你真係好搞笑,你講得無錯架,一個人每人用100可能維持到個ser 但係限人多先係咁諗,你覺得而家好多人玩?得個幾十個人,一人一百,gm份糧都唔夠俾啦,仲有其他開支呢,家陣開源條路唔得咪節流合ser都好正常呀,仲有你話人地做生意有賺有蝕,家陣人地蝕咪諗計節流合ser ,減少損失,但係你又係到嘈嘈共,人地係公司唔係慈善機構呀

最後,係你一開始自己針對hkd先,話人地hkd搞到其他人唔玩,但你而家又話唔係只針對hkd ,好心你自己拉前幾頁睇下你up過d 咩啦,國戰。幫戰如果你人多,一定贏hkd 果邊,清ser 南國打天寧國已經係例子啦,你應該怪係怪果d 轉國既人 or 中途放棄唔玩搞到人少既事,唔係班hkd lo

syy4syy4  我係講緊hkd問題好似由頭到尾都冇阻止佢合ser wor 仲有依加係佢明合丫 定你想佢合啊?? 乜呢個係官方post咩?你點解可以知間公司點諗既?  發表於 2011-12-1 20:32:49
syy4syy4  我話唔係只針對 係等於唔針對??矛盾在那啊???  發表於 2011-12-1 20:19:51

EXP
75 點

你邊隻眼見到我間接支持你既說法呢?
好啦就算我係每個月用幾千蚊既hkd咁又點先?我既錢用係邊到係我自由,又要你管?
呢頭又話只針對hkd,果頭又話mx 點呀你,諗清楚自己想講咩未架,睇到我頭都大曬,又多字又矛盾,都唔知你係度up乜

EXP
79 點
炫火║ 發表於 2011-12-1 13:06
我發現你真係好搞笑,你講得無錯架,一個人每人用100可能維持到個ser 但係限人多先係咁諗,你覺得而家好 ...

我好似係講緊夢想少人玩既原因 而合ser就好似將你地呢班人放入一個健康既身體 明冇??
少人玩係因為你地 合ser你地依然會起度架wor D人合左就會返黎??比你合左既ser既人就唔會走??
諗清楚乜野叫近因 乜野叫遠因啦 合左就減少損失 wow 好理想啊~~

EXP
79 點
Awen 發表於 2011-12-1 17:16
你邊隻眼見到我間接支持你既說法呢?
好啦就算我係每個月用幾千蚊既hkd咁又點先?我既錢用係邊到係我自由, ...

你敢講天寧南遙ser唔會係有1,2個幫係特別勁?
我講唔平衡就有人走 事實就係呢2個ser人流減少
而你自己講出呢句說話  即係肯定左天寧南遙ser有1,2個幫係特別勁啦
咁你係唔係自打嘴巴啊???

呢個係夢想區我講緊既夢想既HKD 你要畫公仔畫出腸我畫埋比你 廢事你唔識思考
夢想敗係敗在抽包 仲有 我係話唔只針對囉 睇清楚先po啦 我好煩惱囉對住你

多少少字就話我唔知自己打緊乜 定係你自己根本唔肯接納意見
睇唔到係因為自己啊??我估你智商都正常架 矛盾請指出 問題請思考 打機打機 用腦架 唔明諗囉

EXP
79 點
由頭到尾一句講曬 夢想有得開包根本就係hkd坐大 本身已經有缺陷 唔係你話合左ser人流就會多

炫火awen你地如果唔同意既你地過去南ser開個新人玩 如果唔比你食聰果 唔比你開包 我敢講你一定del game
你地自己諗下點解 係隻game本身悶??諗你就唔會玩咁耐,你del game既原因好簡單 就係你追唔到
換轉角度 比你地過左黎加ser 唔夠你多錢既人遲早有一日都會del game 理由相同
如果呢個post唔係比人發表意見 只係比人留兩三個字話 支持 支持既 ok 冇野好講
但係你要反對我 唔該都比返個原因 唔好一味話悶 話代理要搵錢 你係玩家你理得間公司搵唔搵錢?
如果你搞清楚隨左人流基本流失之外仲有咩原因 請提出 唔好連乜野係人流少既問題核心都未搞清楚  就起度反對反對你地既人

EXP
33 點
syy4syy4 發表於 2011-12-1 21:00
由頭到尾一句講曬 夢想有得開包根本就係hkd坐大 本身已經有缺陷 唔係你話合左ser人流就會多

炫火awen你地 ...

其實我睇唔到你重點係邊 比較覺得你似係到講故 其實你講敗點係開包關合ser咩事?唔好話人地唔用腦 因為睇落 你比較似揾一啲同主題關係不大既係禁扯開話題語言障礙 。合ser會吸引人流既機率一定多過現況,邊個想玩一隻成日都冇人既線上遊戲。合ser你話會流失人流,借問一句 唔合啲人同你玩單機?仲每個月俾果一百大元?加洛同清人流本身就小,就玩家來睇 邊個玩隻online係想玩到好似單機 唔好將你代入大家。仲有你估啲hkd整勁係想打你呢啲一個月一百大元既高貴人仕。

syy4syy4  淨係一味叫合合 合完人就多了,咁之後呢??你解決左問題??一個月一百有咩問題??你知唔知好多game既實力都係用時間換返黎 而唔係你呢d追求一步登天換到  發表於 2011-12-2 15:46:52
syy4syy4  關係不大定係你根本睇唔清現況 你應該可以自己思考下4個服人流流失得咁勁係因為乜野 唔好同我講要讀書返工d廢話啦 打緊機既有幾多係唔使返工讀書   發表於 2011-12-2 15:44:39

EXP
33 點
syy4syy4 發表於 2011-12-1 21:00

炫火awen你地 ...

你咪又係想講抽包hkd先令人流流失 唔好係咁扯啲冇謂話題 免費game本來就係咁 個機制係咁 根本唔關開包事 佢可以將包啲野擺晒係商城到 咁同其他免費game一樣 仲有流失既人流唔係好多好似你咁 付出小小又想獲得更多 好多人因為本身廣告不足令到冇人知有呢隻game而導致小人所以走 依家合ser就係要令到ser保持一家人流 才可以吸引其他人流 如果個個ser分散人流 而本來人流就唔多既夢想點吸引人流

EXP
75 點

D人唔玩係因為理由"追唔到" 同埋有"HKD","開包"既存在啦,所以就"DEL GAME" 人口流失既問題 先要合SER
你想表達既野係咪咁呀? OK 我認同你講HKD確實係會影響
不過只係好微小既問題囉 你根本就冇考慮過所有"DEL GAME"人既問題
因為HKD/轉新GAME/玩厭/學業/事業果D人呢?你覺得呢幾樣邊樣會比較多?
唔係個個打機都係為左要追上去 呢樣野我諗你都會知架啦
我唔明你點解要只係拎一個小小理由針對
就算係要怪 都唔係怪D HKD囉 而係怪官方點解要出包呢樣野
我真係唔想再同你嘈, 你只不過係係度針對 根本就唔係所謂既討論

仲有,你話 過去南ser開個新人玩 如果唔比你食聰果 唔比你開包 我敢講你一定DEL GAME
如果成班識既fd一齊轉 我都會去轉 而唔會係因為"追唔到"所以唔玩而"DEL GAME"
理由好簡單,比起食聰果,開包 我寧願同班FD一齊玩好過啦 自己1個玩我洗鬼曬錢去開包咩 玩單機GAME好過啦

syy4syy4  唔係個個打機都係為左要追上去 呢樣野我諗你都會知架啦 的確 起大陸ser有呢個情況 但係起香港服 未開上限80就已經105既人應該冇咩資格講呢番說話  發表於 2011-12-2 15:41:40
syy4syy4  人數多 系統一樣 無開包 你咪睇下佢會唔會好似夢想流失得咁勁,我都知拋人lv好爽,不如你體驗下自己一步一步咁玩落去 一個小小既理由??足以令夢想汁  發表於 2011-12-2 15:37:33
syy4syy4  如果係咁我會建議你去玩夢境online  發表於 2011-12-2 15:19:50